Murat Kırmızı 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Yaklaşık bir sene önce küçük bir bütçe ile başlayan araba arayış çabalarımız oğlumunda aramıza yakın zamanda katılışıyla geçen Pazartesi son buldu. 2005 fiesta 1.4 tdci 143500'de.. Sol ön çamurluk ve kapı sacı boyalı..Ön kaportada da küçük bir darbeden kaynaklı boya var. Araç büyük bir tamirhane sahibinin üniversite öğrencisi oğlundan alınmıştır. Aldığımda kapı çitaları kırmızı renkte idi. Ama boyayıp verdiler. Hafta içinde Hava,yağ, mazot filtreleri, motor yağı yenilenmiş olup iç dış temizliğini de bugün yaptırıp huzurlarınıza sunmaya hazır hale gelmiştir.. Arabamın bagaj kapağındaki Fiesta ve TDCİ yazıları eksik olup TDCİ yazısına Hakan ERKEN abi bakmaktadır. Bir aksilik olmazsa gönderecek bulduğunda. Fiesta yazısı içinde Ford bayii 98 TL isteyince yan sanayii yerlere bakmaya başlıyorum Teyp şu an direksiyondan yönetilenden değil, oraya uygun teyp yada double olanlardan alma niyetim var. Birde aracın koltuklarının temizliği için sizden önereceğiniz bir ürün rica ediyorum he birde horozumuzun gözler xenon far galiba sanırsam Gece fotoğrafları çekip onu da gösteririm... Gelelim resimlere =) 6 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsun direksiyon da deriymiş pek aşınmamış çok güzel maşallah. Park sensörü orijinal mi sonradan takılıp boyanmış mı? Bu kasa fiestaların için çok geniş, ben mondeodan sonra çok rahat binebiliyorum. 4 kişi (sürücü 90kg yolcular 140 - 110 - 120 kg) çok rahat bindik. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Park sensörü sonradan takılmış,aynanın üstünde uyarıcısı var kardeşim. Evet dışarıdan küçük görünse de içi rahat sürüşü keyifli ve performansı gayet yeterli. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 ALLAH kaza bela vermesin tutulan ve beğenilen güzel bir seri maaşallah süpan ALLAH 1 Yorum bağlantısı
Ersin Uçan 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 hayırlı olsun kazasız belasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsun ... Kazasız belasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Önder 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsun.ALLAH kaza bela,göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsun bu horoz deilki tavuk horoz mondeo diye biliyordum 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Güle güle kullanın, kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun Murat hocam güle güle kullanın yapılabilecekler imzamda bulunuyor oradan faydalanabilirsiniz. Yazında ziyaret ederiz sizi inşaallah. 7 Şubat 2015 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı uğurlu olsun. Trafikte görüşürsek selamlaşalım hatta buluşamayan denizli tayfası bahaneyle buluşup kutlayalım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 beyaz hoca okudum ya hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 bende ne horozu diyodum ki 20 plakaymis[emoji2] denizlinin neresi ? hayirli olsun gule gule kullanin 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsun.Zenonlara pek özenmeyin çünkü forum olarak merceksiz zenon zenon değildir deriz. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 murat hocam hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Öncelikle herkese teşekkür ederim.. Hayır dualarınız için de toplu şekilde amin diyorum Hayırlı olsun bu horoz deilki tavuk horoz mondeo diye biliyordum Denizli aracı olduğu için horoz dedim =) Hayırlı olsun Murat hocam güle güle kullanın yapılabilecekler imzamda bulunuyor oradan faydalanabilirsiniz. Yazında ziyaret ederiz sizi inşaallah. İnceliyorum hocam teşekkür ederim. Görüşelim hocam çok isterim.. Hayırlı uğurlu olsun. Trafikte görüşürsek selamlaşalım hatta buluşamayan denizli tayfası bahaneyle buluşup kutlayalım Selamlaşalım tabi ki =) Valla çok güzel olur. Denizli tayfası kalabalıklaştı. Yaza doğru toplansak güzel olur.. Lafta bırakmayalım bende ne horozu diyodum ki 20 plakaymis[emoji2] denizlinin neresi ?hayirli olsun gule gule kullanin Merkezdeyim. Çaybaşı Caddesi üzerinde kalıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Maşallah hayırlı olsun. Xenon var ise sökün onları şu farlar xenon ile karşı tarafın retinasini deliyor resmen Yorum bağlantısı
Recommended Posts