İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Fabia

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

Uğur Samyeli

Mesut Hocam,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanızı dilerim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Mesut Hocam,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanızı dilerim..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

fabianız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

benimde 2013 sonu sıfır araba arayışım serüveninde, sırf yakında kasa değiştirecek diye baştan elemek zorunda kaldığım marka/model.

1.5 sene oldu anca mart gibi gelecek yenisi.

her şeyiyle tatminkar bir araba. motor başta olmak üzere içi dışı her yeri polo ile aynı.

sadece polo gölgesinde kaldığı için hakettiği ilgiyi ve değeri göremiyor malesef.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Mesut 1.2 atmosferik mi araç ?

Evet atmosferik samet. Umduğumdan daha performanslı ve ekonomik çıktı valla. Km de 20 krş yaktı elazığ diyarbakır arası. Perfect :)
Yorum bağlantısı

Çok iyi valla. Arabayı iyi götürmüş. Demekki 1.2 ama verimli bir motora sahip Lpg ye hiç gerek yok bence.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Çok iyi valla. Arabayı iyi götürmüş. Demekki 1.2 ama verimli bir motora sahip Lpg ye hiç gerek yok bence.

aynen :) lpg olsa demekki 15 krş yakacak.
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Güle güle kullanın, 2008 modelini 1 hafta kadar kullanmıştım, LPG'de üzüyor bilginize... Biraz beklenti ile alakalı aslında, aracınız çok güzel görünüyor, güle güle kullanın... :nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler. Lpg düşünüyorum zaten :)
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın, memleketim olması sebebi ile plakası her şeye yeter derim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın, memleketim olması sebebi ile plakası her şeye yeter derim :)

Değişmedim plakayı aynı kaldı, elazığda Şoförler Cemiyeti Başkanı değişmiş app plaka basıyormuş :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Mesut abi konuyu yeni gördüö hayırlı uğurlu olsun.kazasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...