Anıl Akgül 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Mesut bu arabaya bi isim lazım...Hmmm...Buldum... KARTOPU Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Mesut bu arabaya bi isim lazım...Hmmm...Buldum... KARTOPU Beyaz marti dahami iyi olur sanki topragim :/ Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Mesut abi konuyu yeni gördüö hayırlı uğurlu olsun.kazasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...teşekkürler hüseyin Mesut bu arabaya bi isim lazım...Hmmm...Buldum... KARTOPU Anıl abi harikasın Kartopu iyiymiş yöneticilere duyurulur başlık düzenlemesi için Beyaz marti dahami iyi olur sanki topragim :/Martı işi bozar Yorum bağlantısı
Necati Dur 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 fabianız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. benimde 2013 sonu sıfır araba arayışım serüveninde, sırf yakında kasa değiştirecek diye baştan elemek zorunda kaldığım marka/model. 1.5 sene oldu anca mart gibi gelecek yenisi. her şeyiyle tatminkar bir araba. motor başta olmak üzere içi dışı her yeri polo ile aynı. sadece polo gölgesinde kaldığı için hakettiği ilgiyi ve değeri göremiyor malesef. Motor ve üreten firmalar aynı olsada polo'dan farklı birazcık. Daha yüksek ve geniş iç hacmine sahip Fabia. Ve daha yüksek bir araba. Bu açıdan polo'dan artısı var. Ama yol tutuş ve yakıtta Polo daha iyi. Malzeme kalitesi Polo'dan bir tık aşağıda. Ve fiyat olarak aralarında pek fark yok. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 eh ben 2013 yıl sonu baktığım için haliyle donanım falan pek yoktu. ellerindeki aracı eritmeye çalıştıkları için. bayiye gidip te incelememiştim zaten iç hacim olarak. yol tutuşu bilemem ama yakıt konusunda mecburen katalog verilerini kıstas alıyoruz. neyse martta yenisi gelsin de bir karşılaştırma daha yaparız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts