Murat Gök 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Merhabalar kiymetli forumdaslar, Aracimi 2014 eylul ayinda satin aldim. Uzun zamandir konu acmak istiyordum,bugune kismetmis. Aracim hepimizin asikar oldugu,jatko sanzimana sahip. 2006 model ghia donanima sahip. Ekstra olarak deri koltuklu ve isitmalidir. Yaklasik 130 bin km'de. Tramer,tuv ve servis onayli. Saginda solunda boyalar mevcut,cok onemsemedim. Bi kazasi gorunuyor kayitlarda cok onemli birsey degil. Turbo,enjektor durumu iyi,su ana dek uzmedi cok sukur. Uzun yolda da tuketim gayet ideal. Performans,konfor,guvenlik ve donanim olarak gayet memnunum. Son 10 bin km'dir bi sikinti cikarmadi sukur. Bugun hava guzeldi,yikandik,paklandik,cilalandik. Yapilan eklentileri burdan sunmaya devam ederim insallah. Tum begeniler icin simdiden tesekkurler. 23 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Maaşallah,kazasız belasız güzel günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Bende neden konu açmadın diye merak ediyordum Yorum bağlantısı
Recep Güney 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Masallah guzel gorunuyor gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Bende neden konu açmadın diye merak ediyordum Ancak kismet oldu abi ya:) Son zamanlarda giremedim foruma. Yardimin icin tekrar tesekkur ederim abim:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Güle güle kullanın Tesekkurler.Maaşallah,kazasız belasız güzel günlerde kullanın... Eyvallah abim.Masallah guzel gorunuyor gule gule kullanin.Amin,sagol kardesim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Ancak kismet oldu abi ya:) Son zamanlarda giremedim foruma. Yardimin icin tekrar tesekkur ederim abim:) Estağfirullah bir yardımım olmadı da onun için demedim, beğenmedi satacak herhalde ondan konu açmadı demiştim. Bu arada şimdi aklıma geldi hakkını helal et, bana sorduğun park sensörünü bulamamıştık haber vermeyi öylece unutmuşum Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsunTesekkurler Estağfirullah bir yardımım olmadı da onun için demedim, beğenmedi satacak herhalde ondan konu açmadı demiştim. Bu arada şimdi aklıma geldi hakkını helal et, bana sorduğun park sensörünü bulamamıştık haber vermeyi öylece unutmuşum Bi ara oyle bi durum vardi abi,ilana koydum hatta bedelli icin,ama vazgectim,satmayi dusunmuyorum artik. Neyse artik abi,bi tane bulacagiz biryerden. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Güzel araba. İyi günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 :nazar: Eyvallah abim.Güzel araba. İyi günlerde kullanın..Tesekkurler Hayrettin abi. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Taş 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın, genelde öyle olur zaten. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Masallah cok guzel gorunuyor. Icten de resimler paylasirsaniz memnun oluruz. Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın, genelde öyle olur zaten.Tesekkurler,su ana dek guldurdu cok sukur Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesinAmin,tesekkurler kardesim. Masallah cok guzel gorunuyor. Icten de resimler paylasirsaniz memnun oluruz. Tesekkurler kardesim,Yarin cekip ekleyecegim insallah. Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Güzel duruyor. Güle güle kullanın Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Allah kaza bela vermesin, güle,güle kullanin.. Yorum bağlantısı
Birkan Ergin 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Benim gözümde hala daha Ford'un en değerli amiral gemisidir bu kasası. Sürüş zevki, insanda sağladığı güvenlik hissi inanılmaz yükseklikte. Değerini bilin Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts