İçeriğe Yönlendir

M-O-N-D-İ-R-O-N (Demir Mondim)

Murat Gök

Recommended Posts

Caner Kırmacı

Temiz araç   :nazar: maşallah özenle bakıldığı belli,

Yorum bağlantısı
Murat Gök
(düzenlendi)

Allah kaza bela vermesin, güle,güle kullanin..

Amin,sagolun.

Maşallah...:nazar:

Tesekkurler.

Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Benim gözümde hala daha Ford'un en değerli amiral gemisidir bu kasası. Sürüş zevki, insanda sağladığı güvenlik hissi inanılmaz yükseklikte. Değerini bilin :)

Tesekkurler. Dusuncelerimi yaziya dokmussunuz. Tam bir araba benim gozumde. En sevdigim yani da,hizlandikca yola oturuyor oldugunu bilerek guvende hissetmek.

Hayırlı olsun mondiniz

Sagolasin Arda abi.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah :nazar:

Sagolun,amin,hep birlikte insallah.

Iyi günlerde kullanın

Sagolun.

41 kere maşallah

tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

41 kere Maşallah :nazar: renkte çok güzel Allah kaza bela vermesin. :good1: Eskişehir ahhh ahh ne güzel bir şehir özledim valla :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Güzel günlerde kullanın inşallah acilen mercek modifiyesi şart bence.  :nazar:  :good1:

Yorum bağlantısı
Murat Gök

41 kere Maşallah :nazar: renkte çok güzel Allah kaza bela vermesin. :good1: Eskişehir ahhh ahh ne güzel bir şehir özledim valla [emoji3]

Amin cumlemize. Tesekkurler.

Güzel günlerde kullanın inşallah acilen mercek modifiyesi şart bence. :nazar::good1:

Amin sagolun. Aynen oyle en kisa zamanda yaptiracagim insallah.

Kazasız, belasız güzel günlerde kullanın inşallah.

Amin sagolasin abi.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :nazar:

Tesekkurler. Bilmukabele.

Güle güle kullanın :)

Sagolun.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Malum konuyu dun actim. Arabanin ic fotograflarini cekmeyi unutmustum. Bugun o eksigi de tamamladik. İcten bir kac kare. Kayitlara gecsin :)

b500a6d5815c81b666c1fd2acbfc0a70.jpg261aba327c08eba6900e06d0f7694c36.jpgafdecc88ba2f7d4753189c8747b648fe.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Fatih Bayrak

ALLAH  kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın. :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Maşallah bu km'de bulmak çok zor nazar değmesin. Sadece gözüme takılan tek şey ön ve arka tamponlardaki siyah koruma lastiği - çıtası. Kapılarda böyle bir çıtanın olmaması mk3 kasayı tam anlamıyla gergedan gibi göstermiş ama tamponlardaki bu siyah çıtalar bütünlüğü bozuyor bence. İleride tamponu sürterseniz boyanması gerekirse siyah çıtaları da boyatın bence.

kazasız belasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
Murat Gök

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Tesekkurler abi.

Maşallah bu km'de bulmak çok zor nazar değmesin. Sadece gözüme takılan tek şey ön ve arka tamponlardaki siyah koruma lastiği - çıtası. Kapılarda böyle bir çıtanın olmaması mk3 kasayı tam anlamıyla gergedan gibi göstermiş ama tamponlardaki bu siyah çıtalar bütünlüğü bozuyor bence. İleride tamponu sürterseniz boyanması gerekirse siyah çıtaları da boyatın bence.

kazasız belasız sürüşler.

Tesekkurler. Ben de hic sevmiyorum o kusaklari. Kisa zamanda onu ve arkayi govde rengine boyatacagim. 2004 e kadar olan mk3 kasa mondilerde var o kapi citasindan. Bir onceki aracimdan biliyorum. Daha sık duruyor acikcasi. Sonradan eklenti yapilir mi bilmiyorum. Amin.
Yorum bağlantısı

Hayirli olsun. Keyifli bir araç. Deri koltuk sonradan mi yapildi? Isitma dugmelerinin yeri bos gozkuyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Hayirli olsun. Keyifli bir araç. Deri koltuk sonradan mi yapildi? Isitma dugmelerinin yeri bos gozkuyor.

Saygılarımla.

Sagolasin Evren abi. Deri koltuk orjinal. İsitma tuslari vitesin hemen solunda. Opsiyon kullanilmis ilk alindiginda sanirim.
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Sagolasin Evren abi. Deri koltuk orjinal. İsitma tuslari vitesin hemen solunda. Opsiyon kullanilmis ilk alindiginda sanirim.

Abi ghia-x lerdeki ısıtma düğmesi o şekilde değil. Bunu ilk kez görüyorum  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Evet biliyorum. Ortada oluyor onlarda. Arac ghia-x degil zaten.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gönlünce kazasız belasız kullan Murat  :nazar:  Sanki plakada bana hiç yabancı gelmiyor gibi ama :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...