Caner Kırmacı 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Temiz araç maşallah özenle bakıldığı belli, Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 (düzenlendi) Allah kaza bela vermesin, güle,güle kullanin..Amin,sagolun.Maşallah...Tesekkurler.Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Benim gözümde hala daha Ford'un en değerli amiral gemisidir bu kasası. Sürüş zevki, insanda sağladığı güvenlik hissi inanılmaz yükseklikte. Değerini bilin Tesekkurler. Dusuncelerimi yaziya dokmussunuz. Tam bir araba benim gozumde. En sevdigim yani da,hizlandikca yola oturuyor oldugunu bilerek guvende hissetmek.Hayırlı olsun mondinizSagolasin Arda abi.Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah Sagolun,amin,hep birlikte insallah.Iyi günlerde kullanınSagolun.41 kere maşallah 8 Şubat 2015 tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 41 kere Maşallah renkte çok güzel Allah kaza bela vermesin. Eskişehir ahhh ahh ne güzel bir şehir özledim valla Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Güzel günlerde kullanın inşallah acilen mercek modifiyesi şart bence. Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Kazasız, belasız güzel günlerde kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 41 kere Maşallah renkte çok güzel Allah kaza bela vermesin. Eskişehir ahhh ahh ne güzel bir şehir özledim valla [emoji3]Amin cumlemize. Tesekkurler.Güzel günlerde kullanın inşallah acilen mercek modifiyesi şart bence. Amin sagolun. Aynen oyle en kisa zamanda yaptiracagim insallah.Kazasız, belasız güzel günlerde kullanın inşallah.Amin sagolasin abi.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Tesekkurler. Bilmukabele.Güle güle kullanın Sagolun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Malum konuyu dun actim. Arabanin ic fotograflarini cekmeyi unutmustum. Bugun o eksigi de tamamladik. İcten bir kac kare. Kayitlara gecsin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Fatih Bayrak 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 ALLAH kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın. :nazar: Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Maşallah bu km'de bulmak çok zor nazar değmesin. Sadece gözüme takılan tek şey ön ve arka tamponlardaki siyah koruma lastiği - çıtası. Kapılarda böyle bir çıtanın olmaması mk3 kasayı tam anlamıyla gergedan gibi göstermiş ama tamponlardaki bu siyah çıtalar bütünlüğü bozuyor bence. İleride tamponu sürterseniz boyanması gerekirse siyah çıtaları da boyatın bence. kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Tesekkurler abi. Maşallah bu km'de bulmak çok zor nazar değmesin. Sadece gözüme takılan tek şey ön ve arka tamponlardaki siyah koruma lastiği - çıtası. Kapılarda böyle bir çıtanın olmaması mk3 kasayı tam anlamıyla gergedan gibi göstermiş ama tamponlardaki bu siyah çıtalar bütünlüğü bozuyor bence. İleride tamponu sürterseniz boyanması gerekirse siyah çıtaları da boyatın bence. kazasız belasız sürüşler. Tesekkurler. Ben de hic sevmiyorum o kusaklari. Kisa zamanda onu ve arkayi govde rengine boyatacagim. 2004 e kadar olan mk3 kasa mondilerde var o kapi citasindan. Bir onceki aracimdan biliyorum. Daha sık duruyor acikcasi. Sonradan eklenti yapilir mi bilmiyorum. Amin. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Hayirli olsun. Keyifli bir araç. Deri koltuk sonradan mi yapildi? Isitma dugmelerinin yeri bos gozkuyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Hayirli olsun. Keyifli bir araç. Deri koltuk sonradan mi yapildi? Isitma dugmelerinin yeri bos gozkuyor. Saygılarımla. Sagolasin Evren abi. Deri koltuk orjinal. İsitma tuslari vitesin hemen solunda. Opsiyon kullanilmis ilk alindiginda sanirim. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Sagolasin Evren abi. Deri koltuk orjinal. İsitma tuslari vitesin hemen solunda. Opsiyon kullanilmis ilk alindiginda sanirim. Abi ghia-x lerdeki ısıtma düğmesi o şekilde değil. Bunu ilk kez görüyorum Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Evet biliyorum. Ortada oluyor onlarda. Arac ghia-x degil zaten. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Gönlünce kazasız belasız kullan Murat Sanki plakada bana hiç yabancı gelmiyor gibi ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts