Murat Gök 24 Nisan 2015 Yazar Paylaş 24 Nisan 2015 Turtlewax ve meguiars sonrasi mondim... Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 Bugun mondinin gosterge ampulleri yenilendi. Janjan oldu Kayitlara gecsin. 3 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Egr iptali gerçekleşti mi? Merak ediyorum. Bende iptal ettirmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 Firsat bulup iptal edemedim. İptal faydali olur,mutlaka yaptirin. İlk firsatta iptal edecegim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Her yapılan ayrı hava katıyor, ramazan bayramı sonrası giresunda olacağım orduda bi buluşma ayarlayalım mustafa kandemir filan kadroyu toplayalım Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 (düzenlendi) Her yapılan ayrı hava katıyor, ramazan bayramı sonrası giresunda olacağım orduda bi buluşma ayarlayalım mustafa kandemir filan kadroyu toplayalım Aynen oyle abi. Bu guzelligi de eklemis olduk kendi capimizda. Soyle soyliyim,o tarihlerde izin kullanmamis olursam,kesinlikle bulusmaya gelirim. Soyle denize karsi mangali ve semaveri yakalim insallah. Cok da guzel olur 8 Haziran 2015 tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Eylül 2015 Yazar Paylaş 7 Eylül 2015 Uzun zaman olmus,konu canlansin... Arka tampon boyandi.. Kedi gozleri ve yipranmis anten yenilendi... Maf temizlendi.. Hava filtresi degisti.. İc dis paklandi.. Cilalandi.. Kayitlara gecsin.. Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 üstadlar egr iptal edenler detaylı bilgi verebilrlerse memnun oluruz. Ben de düşünüyorum iptal etmeyi Yorum bağlantısı
Murat Gök 14 Eylül 2015 Yazar Paylaş 14 Eylül 2015 Hic firsat bulamadim. Ha bugun ha yarin diye diye. Egryi sokun ortasi bos bi conta goreceksiniz,onun kapali halini yaptirin tornacida (saglam bi sac veya bakirdan). Eski conta yerine onu takin. Egr iptal. Yorum bağlantısı
Murat Gök 21 Eylül 2015 Yazar Paylaş 21 Eylül 2015 Yine temizlik,yine cila.. Kayitlara gecsin.. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Yine temizlik,yine cila.. Kayitlara gecsin.. Cila ne kullanıyorsun Murat cım, Giresun'a geçersen garajvs ye selam söyle 500 ml lik hd poxy al memnun kalırsın 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 21 Eylül 2015 Yazar Paylaş 21 Eylül 2015 Bunu kullaniyorum abi. Giresuna ugrarsam dedigini yaparim. Oyle aman aman ugrasamiyorum detaya ama,sureklilikte sorun yok cok sukur 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 22 Eylül 2015 Yazar Paylaş 22 Eylül 2015 üstadlar egr iptal edenler detaylı bilgi verebilrlerse memnun oluruz. Ben de düşünüyorum iptal etmeyiMerhaba. Sonunda firsat bulup egryi iptal ettim. Henuz deneme firsatim olmadi. Sonucu burdan yazarim. Sanayide egrnin contasinin kapali olanindan kestirdim. Egsoz gazi girisine taktim. Toplam sure 15 dakika Bu da fotosu. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 26 Eylül 2015 Yazar Paylaş 26 Eylül 2015 Detayli temizlik uzerine zr53 uygulamasi cila tadinda. Koltuklar deri bakim sutuyle yaglandi. Kayitlara gecelim. 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 27 Eylül 2015 Paylaş 27 Eylül 2015 Maşallah dizel bi mondi km şahane araca zaten laf yok satmaz misiniz ki 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 28 Eylül 2015 Yazar Paylaş 28 Eylül 2015 Maşallah dizel bi mondi km şahane araca zaten laf yok satmaz misiniz ki Teşekkürler. 1 yılda 20 bin arttırdım ama Açıkçası şehir değişikliği nedeniyle öyle bir düşüncem var ama. Şu an için sadece düşünce Gelir gider durumumu hesap sonrası,foruma konu açabilirim yakında. Mondi mi bakıyorsunuz siz? Çok iyi olmuş Sağolasın Hakan abi. Amma uğraştırdı biraz Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 Evet karar verememekle birlikte mondeolarada bakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 28 Eylül 2015 Yazar Paylaş 28 Eylül 2015 Evet karar verememekle birlikte mondeolarada bakıyorum Doğru tercih. Hayırlısı olur umarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts