İçeriğe Yönlendir

M-O-N-D-İ-R-O-N (Demir Mondim)

Murat Gök

Recommended Posts

• 1 ay sonra...
Murat Gök

Bugun mondinin gosterge ampulleri yenilendi. Janjan oldu :) Kayitlara gecsin.

8cb119aade249b0c5d72cb7b6d5fff47.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Egr iptali gerçekleşti mi? Merak ediyorum. Bende iptal ettirmeyi düşünüyorum. :)

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Firsat bulup iptal edemedim. İptal faydali olur,mutlaka yaptirin. İlk firsatta iptal edecegim :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Her yapılan ayrı hava katıyor, ramazan bayramı sonrası giresunda olacağım orduda bi buluşma ayarlayalım mustafa kandemir filan kadroyu toplayalım :)

Yorum bağlantısı
Murat Gök
(düzenlendi)

Her yapılan ayrı hava katıyor, ramazan bayramı sonrası giresunda olacağım orduda bi buluşma ayarlayalım mustafa kandemir filan kadroyu toplayalım :)

Aynen oyle abi. Bu guzelligi de eklemis olduk kendi capimizda. Soyle soyliyim,o tarihlerde izin kullanmamis olursam,kesinlikle bulusmaya gelirim. Soyle denize karsi mangali ve semaveri yakalim insallah. Cok da guzel olur :) tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Murat Gök

Uzun zaman olmus,konu canlansin... Arka tampon boyandi.. Kedi gozleri ve yipranmis anten yenilendi... Maf temizlendi.. Hava filtresi degisti.. İc dis paklandi.. Cilalandi.. Kayitlara gecsin..

1747c6e4fae15609c1cce99ea30feb03.jpg

31eaf762ee738e80e095d8177eb12271.jpg

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

üstadlar egr iptal edenler detaylı bilgi verebilrlerse memnun oluruz. Ben de düşünüyorum iptal etmeyi

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Hic firsat bulamadim. Ha bugun ha yarin diye diye. Egryi sokun ortasi bos bi conta goreceksiniz,onun kapali halini yaptirin tornacida (saglam bi sac veya bakirdan). Eski conta yerine onu takin. Egr iptal.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yine temizlik,yine cila.. Kayitlara gecsin..

3b186c0a9af29a655ae4e6158cf547f1.jpg

Cila ne kullanıyorsun Murat cım, Giresun'a geçersen garajvs ye selam söyle 500 ml lik hd poxy al memnun kalırsın ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

ca2b5b9c8715c1f92c91204ae38f9d35.jpg

Bunu kullaniyorum abi. Giresuna ugrarsam dedigini yaparim. Oyle aman aman ugrasamiyorum detaya ama,sureklilikte sorun yok cok sukur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

üstadlar egr iptal edenler detaylı bilgi verebilrlerse memnun oluruz. Ben de düşünüyorum iptal etmeyi

Merhaba. Sonunda firsat bulup egryi iptal ettim. Henuz deneme firsatim olmadi. Sonucu burdan yazarim. Sanayide egrnin contasinin kapali olanindan kestirdim. Egsoz gazi girisine taktim. Toplam sure 15 dakika :) Bu da fotosu.

ee01255f4604e66c71c317d392721c28.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Detayli temizlik uzerine zr53 uygulamasi cila tadinda. Koltuklar deri bakim sutuyle yaglandi. Kayitlara gecelim.

f14424f6125589c8462a5d34e58adb35.jpg

bd04d951533a8da7d01f0d153dbdb3da.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Maşallah dizel bi mondi km şahane araca zaten laf yok satmaz misiniz ki :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Maşallah dizel bi mondi km şahane araca zaten laf yok satmaz misiniz ki :p

Teşekkürler. 1 yılda 20 bin arttırdım ama :p Açıkçası şehir değişikliği nedeniyle öyle bir düşüncem var ama. Şu an için sadece düşünce :) Gelir gider durumumu hesap sonrası,foruma konu açabilirim yakında. Mondi mi bakıyorsunuz siz?

Çok iyi olmuş  :good1:

Sağolasın Hakan abi. Amma uğraştırdı biraz :)

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Evet karar verememekle birlikte mondeolarada bakıyorum :)

Doğru tercih. Hayırlısı olur umarım :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...