İçeriğe Yönlendir

Toyota Corolla 1.4 D-4D Comfort Extra Mı Ford Focus 1.6 Tdci

Kubilay İstanbullu

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

Kayın biraderimde bahsi geçen corolla vardı, turbo sorunu yaşadı, yaptırdı sonra soğuyup aracı elden çıkardı. "Bi daha da almam"  diyor. Benzinli olup öve öve bitiremeyen iş arkadaşlarım da var aynı kasasını.

Bana kalırsa focus alın, ruhu eksik bir araba. Ayağı yerden kesmeye yarar bana kalırsa.

Yorum bağlantısı
Recep Güney

Kuzenimde 2012 corolla var sifir aldi.. her bayramda abi bi tur verde hizlanmanin tadini cikaralim diyor;) titanyum focus tadindan yenmez.

Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Focus bence.

Serkan abime toplantıda demiştim.Hayata gözlerimi kapamadan kesinlikle Toyotaya bineceğim diye.Kesinlikle Toyota derim ben.

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Babamda benzinli 2010 Corolla var hiç sıkıntı yaşamadık. Dizellerin de otomatik olanlarında ufak bi vites geçiş problemi var demişlerdi. Sanayiden uzak kalmak istiyorsanız Toyotayı tek geçerim. Zaten sizin sorunuzun cevabı da bu. Neden donanım düşük fiyat yüksek demişsiniz. Çünkü araba sanayi nedir bilmiyor.

Ayrıca bende Ford kullanıcısıyım ama bir sürü kronik sorun var. Bakarsanız bizim forum da da mevcut. Ama ben Toyota da kronik bir sorun hatta tamirciye giden bile görmedim desem yeridir.(Rutin bakımları hariç tabi)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Japon arabaları çok garip. Peder de 2012 jazz var bende polo aldım. Babam en son kendi arabasından soğudu :)

Fiesta kullansın, ağlar. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Fordcuların sitesinde tabiki ağırlık ford diyecek :)
Toyotanın sitesinde sorsan ordada toyota diyecekler :D

İster istemez duygusal cevap veriyoruz sanki, iki arabanın gerçekten adil kıyaslanmasını okumak isterdim.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

eski kasa toyota bu kdar para ediyormuymuş yav? bende olaya su acıdan bakıp kesinlikle focus derdim toyota forda göre biraz zayıf kalıyor 1.4 olması sebebi ile diğer bi husus ise toyotanın son kasası değil bu ama fordun son kasası

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Fordcuların sitesinde tabiki ağırlık ford diyecek :)

Toyotanın sitesinde sorsan ordada toyota diyecekler :D

İster istemez duygusal cevap veriyoruz sanki, iki arabanın gerçekten adil kıyaslanmasını okumak isterdim.

Yanlış. Bi vw işe girsin bak ne oluyor   :rtfm:

Şaka bi yana forumun sevdiğim özelliklerinden birisi Ford iyiyse iyi deniyor, eksikse de eksik olduğu yerler açıkça söyleniyor. Zaten yıllarca ford kullanmış arkadaşların çoğunluğunda olduğu bir forum. Yazılan yorumların kıymeti bilinmeli.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kubilay İstanbullu

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ford Focus yeni kasa aracın görüntüsü ve donanım özellikleri çok hoşuma gitsede benim bütçeme uygun focus (kazasız ve hasarsız vb olanlar hariç) bulamadığım için Alacağım araç Allah nasip ederse; Toyota Corolla 1.6 Comfort Extra Benzin & LPG'li veya Toyota Corolla 1.6 Elegant Benzin & LPG'liden biri olacak. elegant daha pahalı ama gördüğüm kadarıyla comfort extra ile arasında çok da fark bulunmuyor. Sizce bu araçlardan hangisini almalıyım. 

elegant 2011 model otomatik vites lpgli 51000 tlye  buldum bu fiyat normal mi? (50000 tlye alma ihtimalim yüksek)
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

50bin vermem ben o arabaya. Kasa değiştirdi, eski görünüyor. Zaten hiç bir zaman da çekici değildi.  

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Eski kasaya verilmez o para. 50 bin az para mi. Illa eski kasa sorun degil diyorsaniz civic bakin.

Yorum bağlantısı
Yusuf Ağırbaş

focus  yeni kasa cok daha güzel aynı zamanda focus daha güçlü ...  :yes:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kubilay İstanbullu

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sıfır olsun ilk kullanıcısı ben olayım dedim ve 47.400,00TL'ye sıfır km'de 2015 model 1.6 ford focus trend modeli için (125 beygir, çelik jant, sis farı,siyah filmli arka camlar, park sensörlü, esp vb. gibi özelliklere sahip) araç için anlaştım kaparo yatırdım. Martın 15' inde elimizde olacak, inşallah piyasasına göre umarım fazla para vermemişimdir.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bu kasa corollanın 1.6 lpg li modelini kullandım motor resmen ölü 1.4 eramla tokatlıyordum:) ama konforlu rahat araba ancak içeri ses alıyor ve yağmur yağdığında tavandan tık tık tık damlama sesi geliyor ve rahatsız ediyor

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sıfır olsun ilk kullanıcısı ben olayım dedim ve 47.400,00TL'ye sıfır km'de 2015 model 1.6 ford focus trend modeli için (125 beygir, çelik jant, sis farı,siyah filmli arka camlar, park sensörlü, esp vb. gibi özelliklere sahip) araç için anlaştım kaparo yatırdım. Martın 15' inde elimizde olacak, inşallah piyasasına göre umarım fazla para vermemişimdir.

hayırlı olsun. bence iyi yapmışsınız.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

İyi tercih, hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sıfır olsun ilk kullanıcısı ben olayım dedim ve 47.400,00TL'ye sıfır km'de 2015 model 1.6 ford focus trend modeli için (125 beygir, çelik jant, sis farı,siyah filmli arka camlar, park sensörlü, esp vb. gibi özelliklere sahip) araç için anlaştım kaparo yatırdım. Martın 15' inde elimizde olacak, inşallah piyasasına göre umarım fazla para vermemişimdir.

Hayırlı olsun en doğru tercihi yapmışsınız.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...