İbrahim Yılmaz 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 İyi Akşamlar arkadaşlar. Uzun zamandan beri kız kardeşim için otomatik vites araba bakıyorum. Şu ilanda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-corsa-bayandan-200462735/detay belirtiğim araç hakkında bilgi/tavsiye verirseniz sevinirim. Easytronic vites hakkında iyimidir, kötümüdür bilgim yok. Kız kardeşimin ilk arabası olacak ve arabayı kullanacağı yer çok engebeli dik yokuşlu bir yer. Geri kaçırma olayından çok korkuyor. Değerli bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 şu %80 motor durumunu nasıl anlamışlar bi anlatsa biri . geriden ziyade yokuşta kalkabilirse mucize olur bol sarsıntılı vites geçişil i bir mekanizmadır. km de bir hayli düşük diesel araba için 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 şu %80 motor durumunu nasıl anlamışlar bi anlatsa biri . geriden ziyade yokuşta kalkabilirse mucize olur bol sarsıntılı vites geçişil i bir mekanizmadır. km de bir hayli düşük diesel araba için Çağlar abi %80 olan lastiklerin durumu sanırım. Easytronic vitese bakma diyorsun yani?. Abi benim araba da 2006 model fiesta TCDİ 90 bin km de Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 96 mondeom da 90 binde olabiliyor öyle şeyler de piaysa kötü yani Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Bende aynı motor aynı şanzımanı kullanıyorum. Hill holder yoksa manuel araçtan zor kalkıyor. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 96 mondeom da 90 binde olabiliyor öyle şeyler de piaysa kötü yani Yok Çağlar Abi Araba 6 yıldır bende. 40 binde aldım Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Peki nasıl bir araç almalıyız sizce max bütcemiz 26-27 bin Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Honda Jazz... Ramazan Hocam 23-27 bin aralığındaki jazz ların coğunun büyük hasarı var. temiz bulmak için 30 bin üzerine çıkmak lazım oda şimdilik bizi aşıyori Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 O fiyatlara eski kasa Honda City alabilirsiniz. Otomatik vitesinden cok memnundum. Yokuslarda geri kacmazdi. Sedan ama cok uzun ve hacimli bir araba da degil. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Peki nasıl bir araç almalıyız sizce max bütcemiz 26-27 bin Fiat Sedici.. İmzamdaki araç.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Aman diyeyim easytronic şanzımandan uzak durun dertsiz başınıza dert almayın Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Yıllar önce yeğenime benzinli otomatik almıştım. Vee şanzıman yolda bırakmış epey bir masraf çıkarmıştı... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Bayan için tüm otomatik viteslere baktım. En mantıklısı gibi görünen Full otomatik citröen C3 de sonuca vardım. Para varsa Jazz para az ise C3. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Easytronic şanzıman ile ilgili genelde iyi bahsetmezler.. Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Bayan için tüm otomatik viteslere baktım. En mantıklısı gibi görünen Full otomatik citröen C3 de sonuca vardım. Para varsa Jazz para az ise C3. Semih bey sizin araç arama serüveninizi takip ediyordum. gerçekten aldığınız araç çok güzel gözüküyor. Böyle temiz bulmak zor gibi. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Semih bey sizin araç arama serüveninizi takip ediyordum. gerçekten aldığınız araç çok güzel gözüküyor. Böyle temiz bulmak zor gibi. Hakkınızda hayırlısı. Anladığım ve gördüğüm kadarı ile şans ve kısmet işi tamamen.. Yılmadan aramaya devam. İllaki helal yakıt emmiş bir ufaklık bulacaksınızdır. Dilerseniz Antep'de bakabilirim sağa sola sizin için. Orda birkaç arkadaşım var, bulurlar. Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Hakkınızda hayırlısı. Anladığım ve gördüğüm kadarı ile şans ve kısmet işi tamamen.. Yılmadan aramaya devam. İllaki helal yakıt emmiş bir ufaklık bulacaksınızdır. Dilerseniz Antep'de bakabilirim sağa sola sizin için. Orda birkaç arkadaşım var, bulurlar. Tesekkür ederim Semih bey, helal yakıt emmiş denk gelirse haberim olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts