İçeriğe Yönlendir

Çatıdan Akan Su Ve Arabaya Etkisi

Gökhan Çoşkun

Recommended Posts

Gökhan Çoşkun

İyi akşamlar herkese.

Aklıma takılan bir konu var.Malum havalar kötü bide bizim bina eski olunca oluklardan su damlıyor.Bizim aracı bahçeye çekincede tam 12 den vururcasına tavana damlıyor su :) 

İleri parkedersem  mutfak balkonlarındaki  kombi bacasından su damlıyor.Geri parkedersim oluklardan çatıdaki borulardan su damlıyor araca.

bu su damlaması sorun yaratırmı boyada ? Nette çok gereksiz bilgi var,kombi suyu asitliymiş zarar verirmiş,damla damla gelen su boya attırırmış vs. 

Bina 3 katlı.çokta yüksek değil.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Her park ettiğnizde aynı yere denk geliyorsa belki uzun vadede sıkıntı yaratabilir.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kombiden gelen su asitli ona dikkat edin. Bu şekilde boşa akması nedeniyle çevre şehircilik ekipleri ceza bile kesebilirler. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Selamlar,

Yağmur suyu sanırım en az zararlı olanıdır, yıllarca yağmura maruz kalıyor sonuçta araçlarımız. Daha önce avm nin kapalı otoparkında kireçli(hatta beton içerikli) suyun boyaya ciddi zarar verdiğini görmüştüm. Yağmur suyunu cama denk getirip camın üzerine de 2-3 kat bez koyun, ıslanınca rüzgardan uçma derdi de olmaz ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

bence su damlayan yere kalın bir gazete koyun ıslak olduğu için yapışacaktır gideceğiniz zaman atarsınız

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Bence de suya çözüm bulmak lazım ayrıca kış mevsiminde doğal gaz bacalarından damlayan suların donarak buz sarkıkları oluşturduğunu ve arabanın üzerine düşebileceği riskini de göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Tekince

Kapalı otoparkta duran babamın aracına da borulardan pis kireçli su damlıyor. Daha önceki aracımıza bir şey olmaz diye önlem almadık ama avuç içi büyüklüğünde derin lekeler oluştu. Zor da olsa temizledik. Şimdi yeni aracımızın kaputuna kalın naylon koyuyorum. Binadaki problemlerden dolayı su sorununu çözemedik , biz de bu şekilde engellemeye çalışıyoruz.

Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ

Bi çin işkencesi vardı aklıma hemen o geldi [emoji4]

Adamın saçını kazıyolar ve kel kafaya su damlatıyolar ve adam çıldırıyor :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Araçlarımızı her zaman suya karşı koruyalım. Daha bagajımın içini yeni yaptırdım. Bir paslanmaya başladımı bir daha durmaz.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence uzun dönemde hep aynı yere denk gelirse sorun olabilir. Netice de yağmur suyundan birşey olmuyor ancak oluktan akan yada damlayan su daha şiddetli düşüyor. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun
(düzenlendi)

çok teşekkür ederim cevaplar için. şimdilik naylon yada araç brandası alarak idare edicez.  nisan mayıs gibi borular onarılıcak. dikkat ediyorum suyun cama denk gelmesini sağlıyorum . oraya etki etmiyor kaporta kadar hem.   

sağolun yardımlar için fikir edinmiş oldum.cama denk getiricem şimdilik.

Hep aynı yere gelmiyor rüzgar olduğu için dağınık damlıyor

tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...