Gökhan Çoşkun 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 İyi akşamlar herkese. Aklıma takılan bir konu var.Malum havalar kötü bide bizim bina eski olunca oluklardan su damlıyor.Bizim aracı bahçeye çekincede tam 12 den vururcasına tavana damlıyor su İleri parkedersem mutfak balkonlarındaki kombi bacasından su damlıyor.Geri parkedersim oluklardan çatıdaki borulardan su damlıyor araca. bu su damlaması sorun yaratırmı boyada ? Nette çok gereksiz bilgi var,kombi suyu asitliymiş zarar verirmiş,damla damla gelen su boya attırırmış vs. Bina 3 katlı.çokta yüksek değil. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 cevapları merakla bekliyorum acıkcası... Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Her park ettiğnizde aynı yere denk geliyorsa belki uzun vadede sıkıntı yaratabilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Damlayan veya akan suya bir çözüm bulun derim. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Kombiden gelen su asitli ona dikkat edin. Bu şekilde boşa akması nedeniyle çevre şehircilik ekipleri ceza bile kesebilirler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Selamlar, Yağmur suyu sanırım en az zararlı olanıdır, yıllarca yağmura maruz kalıyor sonuçta araçlarımız. Daha önce avm nin kapalı otoparkında kireçli(hatta beton içerikli) suyun boyaya ciddi zarar verdiğini görmüştüm. Yağmur suyunu cama denk getirip camın üzerine de 2-3 kat bez koyun, ıslanınca rüzgardan uçma derdi de olmaz 3 Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 bence su damlayan yere kalın bir gazete koyun ıslak olduğu için yapışacaktır gideceğiniz zaman atarsınız Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Damlayan suya çözüm bulmak daha mantıklı bence. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Bence de suya çözüm bulmak lazım ayrıca kış mevsiminde doğal gaz bacalarından damlayan suların donarak buz sarkıkları oluşturduğunu ve arabanın üzerine düşebileceği riskini de göz ardı etmemenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Tekince 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Kapalı otoparkta duran babamın aracına da borulardan pis kireçli su damlıyor. Daha önceki aracımıza bir şey olmaz diye önlem almadık ama avuç içi büyüklüğünde derin lekeler oluştu. Zor da olsa temizledik. Şimdi yeni aracımızın kaputuna kalın naylon koyuyorum. Binadaki problemlerden dolayı su sorununu çözemedik , biz de bu şekilde engellemeye çalışıyoruz. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Eski ama etkili çözüm. Kırmızı leğen [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Bi çin işkencesi vardı aklıma hemen o geldi [emoji4] Adamın saçını kazıyolar ve kel kafaya su damlatıyolar ve adam çıldırıyor Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Araçlarımızı her zaman suya karşı koruyalım. Daha bagajımın içini yeni yaptırdım. Bir paslanmaya başladımı bir daha durmaz. Yorum bağlantısı
Akif Eren 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Arabayı başka bir yere park edin, en iyi çözüm bu Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Bence uzun dönemde hep aynı yere denk gelirse sorun olabilir. Netice de yağmur suyundan birşey olmuyor ancak oluktan akan yada damlayan su daha şiddetli düşüyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 (düzenlendi) çok teşekkür ederim cevaplar için. şimdilik naylon yada araç brandası alarak idare edicez. nisan mayıs gibi borular onarılıcak. dikkat ediyorum suyun cama denk gelmesini sağlıyorum . oraya etki etmiyor kaporta kadar hem. sağolun yardımlar için fikir edinmiş oldum.cama denk getiricem şimdilik. Hep aynı yere gelmiyor rüzgar olduğu için dağınık damlıyor 11 Şubat 2015 tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts