Osman Ünal 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Çok çok geçmiş olsun, sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Ahmet abi büyük geçmiş olsun Rabbim bir daha sağlık sıkıntısı vermesin inşallah. Amcaya ve Teyzeye de geçmiş olsun sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Çok büyük geçmiş olsun, Allahım üstesinden gelemeyeceğimiz dert vermesin, rabbim tüm ailenize şifalar versin Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 çok geçmiş olsun.Allahım bir daha yaşatmasın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Ahmet'im, hepsi için büyük geçmiş olsun. Ömrünce göreceğin hayatın tüm çileleri bu kadar olsun. Allah dahasını göstermesin. 2 Yorum bağlantısı
Hasen Kara 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Geçmiş olsun. Çektiğiniz sıkıntılar günahlarınıza kefaret olsun. Rabbim bol şifaler versin. Bol su için 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Cok gecmis olsun,Rabbim tekrarini gostermesin.hem sizin hem ana babanizin bunca ciddi fiziksel sorunun ilave,nisanlinizdan da ayrilmissiniz bu da uzerine cila olmus Allah sabir versin 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Abi çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yasatmasın. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Yüce rabbim kalan ömrünüzde sağlık ,huzur,mutulluk, bolluk ve bereket içinde tüm ailenizle birlikte yaşam nasip etsin .ALLAH çaresiz dert vermesin büyük büyük geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Allah tekrarını yaşatmasın abi bir daha. Kolay kolay kaldırılabilecek şeyler değil yaşadıklarınız. Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Kısa sürede çok şey yaşamamışsınız. Ailenize ve size allahtan sıhhat diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Allah beterinden korusun.. Başkada dert vermesin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Ahmet Abi çok geçmiş olsun. Rabbim cümlemize dermansız dert verip hastane hastane gezdirmesin 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Hayırlısıyla atlattık kötü günleri....Maşallah benim kardeşime.....Maşallah.Maşallah...Seni seviyorum kardeşim....Yanındayım son nefesime kadar.... :nazar: 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Geldimi peşpeşe gelir, kul birşey yapabilir, tevekkül. Ahmet onu yaptı her seferinde bugüne şükür dedi ve inşallah imtihanı iyi geçti. Sabri usta hakikaten babanın evladına yapacağı kadar koşturup durdu hakkı ödenmez. Bize gelince, abi kardeş ile aynı şeyleri bizimlede paylaştı. Onur verici bizim için. Allah bir daha zorluk yüzü göstermesin Ahmedim 5 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Öncelikle çok çok geçmiş olsun,cenab-ı hak tekrar göstermesi inşallah.Bu olayı Sabri Baba dan öğrenmiş ve ziyaret etmek istemiştim fakat durumun vahametinden ve gizliliğinden dolayı ziyaret edememiştim.Fakat bu olayla kendi evladı gibi ilgilendiğini bildiğim Sabri Babaya sonsuz şükran ve sevgilerimi dile getirmek isterim.Allah ondan razı olsun.. 2 Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 (düzenlendi) Offff bu ne yaa.Baştan sona soluksuz okudum desem abartmamış olurum.Bu nasıl imtihandır böyle.Allah beterlerinden cümlemizi esirgesin.Allah hepimizi şükür eden kullarından kılsın İnşallah.Çok çok geçmiş olsun. Bu arada Sabri ustayada ayrıca teşekkür ve tebrik.Büyüksün. 11 Şubat 2015 tarihinde Murat DEMİRHAN tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Abi hakikaten çok güçlü adammışsın. Geldimi peşpeşe gelir, kul birşey yapabilir, tevekkül. Ahmet onu yaptı her seferinde bugüne şükür dedi ve inşallah imtihanı iyi geçti. Sabri usta hakikaten babanın evladına yapacağı kadar koşturup durdu hakkı ödenmez. Bize gelince, abi kardeş ile aynı şeyleri bizimlede paylaştı. Onur verici bizim için. Allah bir daha zorluk yüzü göstermesin AhmedimAbi biz burda birine içten abi birine içten baba birine içten gardaş diyorsak mutlaka bunu hakettikleri için içten gelerek söylüyoruz. Misal SABRİ BABA. 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Çok ama çok geçmiş olsun. Rabbim sevdiği kullarini hep böyle denermis. Bu olaylar hayata bakış acinizi bile değiştirmiştir. Aynı Benim 2010 yılında yasadiklarim gibi. Kanser hastası olduk. Yeni doğan oğlumun ölümden donmesimi.hasta olan oğluna yardım edemeyen bir baba oldugumami. Hasta olunca eski ortaklarimin beni opmesinimi. Daha neler. Hayat bana çok şey öğretti ahmet bey. Yasayacakmisiz yaşadık ve geçti. Böyle düşünün. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Geçmiş olsun Allah bir daha böyle bir imtihan yaşatmasın inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Size ve aile bireylerinize büyük geçmiş olsun. İnşallah Rabbim yaşatmaz bir daha böyle kötü durumlar. 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Çok geçmiş olsun size ve ailenize, 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts