İçeriğe Yönlendir

Sony Teyp Cd Çiziyor

Hakan Çelik

Recommended Posts

Hakan Çelik

Merhaba, Focus aracımdaki orijinal Sony teyp son zamanlarda CD'leri çizmeye başladı. Önceleri sorun yoktu fakat bu aralar yazdırdığım tüm CD'leri aynı bölgede ve desende çizmeye başladı. Sorun mekanik midir yoksa toz, kir gibi etkenler de sebep olabilir mi? Okuyucu temizleme CD'lerinden bir tane alıp denemeyi düşünüyorum.

Benzer sorunları yaşayan kişiler varsa ne şekilde çözebileceğim konusunda tavsiyeleri bekliyorum. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Murat Savaş

Aynı sıkıntı bendede var sildirdim ama bi işe yaramadı .Yeni cd 3-5 kullanımdan sonra nostaljik plak gibiçalmaya başlıyor sorunu çözerde paylaşırsan sevinirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İçinde ya bir parça yerinden çıktı ya da bir şey kaçtı cd takarken falan.. Okuyucu göz epey yakından çalışır cd ye ama değecek kadar değil.. Sökülmesi lazım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Çelik

Bize oto elektrikçi yolu gözüktü. Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir oto elektrikçi varsa tavsiye ederseniz sevinirim. Çözersem buradan paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Hakan Çelik

Az önce bir oto elektrikçiyi aradım. Kırmızı ekranlı Sony teyplerde kronik göz bozulma problemi olduğunu, tamirinin 300-350 TL gibi tuttuğunu söyledi.

Forumda o fiyatlara satılan komple Sony teypler var. Saçma geldi bana bir okuyucu göz değişiminin o kadar tutması. Alternatif olarak neler yapabilirim (temizletme vs.)?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hakan Çelik

Aradan epey zaman geçtikten sonra bir arkadaş tavsiyesiyle Maslak oto sanayide bir oto elektrikçiye gittim. Teybi söküp okuyucu gözü temizledi ama sorun düzelmedi. Mekaniğin değişmesi gerekiyormuş, komple okuyucuyu ve mekanizmayı değiştirdik ve sorun düzeldi. Bu hafta test edeceğim, şimdilik problem yok. Parça+işçilik için 130 TL ödedim.

Bu iş için 350 TL isteyen Kartal oto sanayideki ismi lazım değil elektrikçiye buradan selam olsun :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Gökhan Çoşkun

Aradan epey zaman geçtikten sonra bir arkadaş tavsiyesiyle Maslak oto sanayide bir oto elektrikçiye gittim. Teybi söküp okuyucu gözü temizledi ama sorun düzelmedi. Mekaniğin değişmesi gerekiyormuş, komple okuyucuyu ve mekanizmayı değiştirdik ve sorun düzeldi. Bu hafta test edeceğim, şimdilik problem yok. Parça+işçilik için 130 TL ödedim.

Bu iş için 350 TL isteyen Kartal oto sanayideki ismi lazım değil elektrikçiye buradan selam olsun :)

maslak oto sanayide kime yaptırdınız ?

bende avrupa yakasındayım bu sorunu yaşamaya başladım. son 1 aydır takılmalar oluyordu bi baktımki cd çiziyor sony teyp.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

cd de sorun yok. cd çalar çiziyor cd leri.

Bende öyle oldu.okumadan hep çizip dışarı çıkarıyordu cd leri.

Alternatif olarak deneyin diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Çelik

maslak oto sanayide kime yaptırdınız ?

bende avrupa yakasındayım bu sorunu yaşamaya başladım. son 1 aydır takılmalar oluyordu bi baktımki cd çiziyor sony teyp.

Dükkanın ismi Elektroteknik tarzı bir şeydi, unuttum açıkçası ama ustanın adı ve telefonu var.

0555 789 97 98 Kamil Usta

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Kuzal

Merhabalar,

Ankara'da yaşıyorum ve 2008 Titanium X aracımda aynı sorunu yaşamaktayım.
Benzer sorunu yaşayıp Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır ?
Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...