Hamit Akkuş 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Merhabalar. 2004 focus ghia aracımın teyibini değiştirdim. Değişim aşamasında kontağa bağlı + ucu buldum ama bir iki denemeden sonra akım gelmedi. Sigortadan olabilirmi. Nasıl bulunur acaba sigortası. sigorta kutusunu açtım ben onlara baktım onlar bana baktı anlaşamadık geri kapattım bende 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Sigorta kutusunun kapağının iç kısmıında şema vardır.Ondan yardım alabilirsin. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Sigorta kutusunun kapağının iç kısmıında şema vardır.Ondan yardım alabilirsin. abi açıp baktımda birşey anlayamadım. Birde teyibe iki + uç geliyor. Biri direk biriside kontağa bağlı. Bana kontağa bağlı olan lazım. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Bende sigorta kutusuyla ilk deneyimimde benzer durumdaydım, şöyle yaptım; elime ince uçlu bir kargaburun alıp tek tek sigortaları çıkarıp baktım, geri yerine taktım. Arızalı olanı bulup kaç amperlik olduğunu öğrendim, gidip sigorta alıp çıkarttığım yere taktım. Sonuç mükemmel Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Bende sigorta kutusuyla ilk deneyimimde benzer durumdaydım, şöyle yaptım; elime ince uçlu bir kargaburun alıp tek tek sigortaları çıkarıp baktım, geri yerine taktım. Arızalı olanı bulup kaç amperlik olduğunu öğrendim, gidip sigorta alıp çıkarttığım yere taktım. Sonuç mükemmel ben biraz işin kolayına gittim galiba şaka biryana daha büyük bir sorun olur diye korkuyorum. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Kısadevre yaptırıp diğer sigortaları yakmadıktan sonra bence sıkıntı olmaz. Dikkatli olduktan sonra.. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Teşekkür ederim. sanırım teyibin sigortası farklı biryerde yada ben bulamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts