İçeriğe Yönlendir

Fiesta Oem Bodykit

Alper Selver

Recommended Posts

SEREN AKKAYA

Bu arada servislerin çoğu artık fiber spoyler takmayada başlamış.buna özellikle dikkat edin.liste fiyatı spoylerin 670 tl ye geliyor bilginize

,teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
SEREN AKKAYA

Pardon 475. Tl .karıştırdım tabi bu 1,5 yıl evvelinin listesi

501c70ee8becc5db28795138e3e44c55.jpg

TEŞEKKÜR EDERİM.

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Fatih Karaman

İyi ki arka kapilari gorunmez yada dort kapiyi tek kapiya dusurucu vs yapmamissiniz;).marspiyel disinda bi yandan benzetemiyorsunuz red/black serisine:;)body yapmis degil bu araclar,spor yapmis denilebilir bence.ford amcanin yaptigi body uzerinde calisip daha kasli hale getiriyoruz.Bunlari cikarip yapabilirsem/k wrc body kit,st body kit,yada herhangi bir firmanin yaptigi farkli bir tasarim hazir body kit ne mutlu.Ki su gazetelerin yaninda ki standlarda olan meshur tuning,modifiye dergilerinin yapraklarin da boy boy ilan veren bir suru araca hazir kit satan cesitli firmalar ve model model kaliplar vardi.Sevinirdim fiberle,ozel kalibla,boyaciyla,catlakla ugrasmayacagiz artik takim elbise gibi al tak oldu sistem diyordum.Bi ara verdim,uzak kaldim bilgiden gelisen ve degisen sistemden.Neyse nakit ve vakit oldukca sessiz ve derinden yakalarim gundemi.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Ömer Zahit Kara
(düzenlendi)

Jantlar bu mudur acaba? Bir de bu jantlara takılacak lastik ebatları tam nedir. O açıklamadan anlayamadım ben.

http://urun.n11.com/jant/5x108-65x16-et42-kampanyali-ford-celik-jant-P108113536

Bu jantlar orjinal değil bilginiz olsun. Bu tasarım jantların orjinali 17'' benim bildiğim kadarıyla ve ancak tanesini o fiyata bulursunuz muhtemelen. Replika jantların kaliteleri malesef yerlerde sürünüyor. Canınızı emanet ettiğiniz araçlarınızda, böyle hayati bir parçayı hafife almayın bence.

tarihinde Ömer Zahit Kara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...