İçeriğe Yönlendir

Rapid 1.6 Tdi Dsg Alınır Mı?

Hüseyin Y Kantarcılar

Recommended Posts

Hüseyin Y Kantarcılar

2010 Fiestamı satıp, otomatik araç ihtiyacı ve ÖTV indiriminden yaralanma imkanını da kullanarak bir araç almak istiyorum. Bütçem maksimum 45.000 lira. Bu paralara Focus, Astra, İ30 gibi araçların benzin otomatiklerini alabiliyorum. LPG de taktırınca zaten o miktara ulaşıyor. Dizel otomatikte ise Clio ve Polo var ancak onlarda şuan kullandığım Fiesta ile aynı ebatlarda. Skoda Rapid ve neredeyse birebir aynı özelliklere ve donanıma sahip Seat Toledo 65000 lira ve Ötv indirimi ile 45000 liralara geliyor. Siz ne önerirsiniz? 

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Skoda rapid alma niyetiniz var ise , şuan en mantıklı araçlardan biri . Hatta alacaksanız bizim aldığımız kasa (spaceback)'dan alın . Ben çok memnunum hem yakıt , hem konfor hemde güvenlik bakımından oldukça iddalı bir araç . Sedan versiyonda toledo daha güzel duruyor ancak hb modelde rapid daha bir güzel . Aldıktan sonra duyduğum kadarı ile ortalama 1 lt daha az yakıyormuş rapid , aynı motor olmasına rağmen . Vereceğim link'te aldığımız aracın konusu var inceleyin isterseniz .

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264180-ailenin-yeni-arac%C4%B1-skoda-rapid-spaceback-16td%C4%B1-dsg/#entry2520119

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Aile için geniş bagajı büyük  toledo yok değil ise spaceback.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Y Kantarcılar

2 çocuk ve yılda iki-uc kez memlekete uzun yol. Küçük bagaja doyduk fiesta sayesinde

Yorum bağlantısı
Hüseyin Y Kantarcılar

O linkleri daha önce incelemiştim, o yüzden de rapid fikri oluştu bende. Ancak Marka değeri-algısı vb gibi nedenlerle daha bilindik bir markanın benzin otomatiği mi yoksa rapidin dizel otomatiği mi ikileminde kaldım doğrusu.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

O linkleri daha önce incelemiştim, o yüzden de rapid fikri oluştu bende. Ancak Marka değeri-algısı vb gibi nedenlerle daha bilindik bir markanın benzin otomatiği mi yoksa rapidin dizel otomatiği mi ikileminde kaldım doğrusu.

Skoda gayet kaliteli ve fiyatını koruyan bir araçtır . Rapid dizel-otomatik seçeneğinde en dolu modelini sunuyor . Oldukca dolu sınıfına göre...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Y Kantarcılar

Dün, kar tatilini de fırsat bilip Ankara'daki iki bayiden birine gittim. Benim aracıma (henüz ayrıntılı incelemeden) 28-29 aralığında fiyat verebileceklerini, 1000 lira takas desteği sağlayacaklarını ve sonuç olarak ötv indirimi ile birlikte 44.130 liraya bıraktılar. Haftaya cumartesi için de test sürüşüne çağırdılar.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Dün, kar tatilini de fırsat bilip Ankara'daki iki bayiden birine gittim. Benim aracıma (henüz ayrıntılı incelemeden) 28-29 aralığında fiyat verebileceklerini, 1000 lira takas desteği sağlayacaklarını ve sonuç olarak ötv indirimi ile birlikte 44.130 liraya bıraktılar. Haftaya cumartesi için de test sürüşüne çağırdılar.

Özür dilerim bölüyorum. ÖTV indirimi mi var? Koşulları ne?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Y Kantarcılar

Engel durumlarından kaynaklı bir ötv indirimi bu..

Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı

seat altea süper donanımı ve indirimsiz 64 000 tl lik fiyatı ile benim ilgimi bayağıdır çekiyor. sizinde bakmanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Y Kantarcılar

Skoda rapid alma niyetiniz var ise , şuan en mantıklı araçlardan biri . Hatta alacaksanız bizim aldığımız kasa (spaceback)'dan alın . Ben çok memnunum hem yakıt , hem konfor hemde güvenlik bakımından oldukça iddalı bir araç . Sedan versiyonda toledo daha güzel duruyor ancak hb modelde rapid daha bir güzel . Aldıktan sonra duyduğum kadarı ile ortalama 1 lt daha az yakıyormuş rapid , aynı motor olmasına rağmen . Vereceğim link'te aldığımız aracın konusu var inceleyin isterseniz .

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264180-ailenin-yeni-arac%C4%B1-skoda-rapid-spaceback-16td%C4%B1-dsg/#entry2520119

Hocam, sizin araç dizel otomatik mi? Eğer öyleyse km ne yakıyor acaba ölçme şansınız oldu mu?

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hocam, sizin araç dizel otomatik mi? Eğer öyleyse km ne yakıyor acaba ölçme şansınız oldu mu?

Evet otomatik , çok kullanmıyoruz ama ortalama 5,9 lt'de ortalaması .

Yorum bağlantısı
Hüseyin Y Kantarcılar

Bugün sabahleyin Renaultun sitesine girdim. Megane 1.5 dci edc 64950 touch plus donanımı ile kafam karışmadı değil.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bugün sabahleyin Renaultun sitesine girdim. Megane 1.5 dci edc 64950 touch plus donanımı ile kafam karışmadı değil.

reno ile vag grubunumu kıyaslıyorsunuz:)

en fulll renault u en boşş vw ne almana tercih etmem

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

reno ile vag grubunumu kıyaslıyorsunuz:)

en fulll renault u en boşş vw ne almana tercih etmem

Nedir bu vw sevdası? En boş vw yi alacağıma opel alırım daha iyi ;)
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Nedir bu vw sevdası? En boş vw yi alacağıma opel alırım daha iyi ;)

nedir bu sorun küpü birer birer fabrikasını kapatan avrupadan çekilmekte olan GM sevdası opele neden para vereceksinizki chevrolet alın bari daha ucuz olur[emoji6]

İşimizden dolayı çok araç kullandık çok marka kullandık haliyle kiminden dilimiz yandı kiminden memnun kaldık sonuç olarak soluğu vw de aldık.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

nedir bu sorun küpü birer birer fabrikasını kapatan avrupadan çekilmekte olan GM sevdası opele neden para vereceksinizki chevrolet alın bari daha ucuz olur[emoji6]

İşimizden dolayı çok araç kullandık çok marka kullandık haliyle kiminden dilimiz yandı kiminden memnun kaldık sonuç olarak soluğu vw de aldık.

Renault'ta ne sorunlar yaşadınız?

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Renault'ta ne sorunlar yaşadınız?

ticaride renault kullanmadık megane ve fluence ile elazığa erzincana gittim dönüşte arabanın ses(lokurtu-tıkırtı) gelmeyen yeri yoktu özelliklede sunrooflarından ,aynı yerlere accent era ile defalarca gittim hiçbir zarar yada olmaması gereken bir ses tıkırtı gelmedi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Benimki sevda değil anlık tercih.

Vw yerine direkt skoda bakıyorum zaten ;)

5-10 lira daha uygun oluyor illaki.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Benimki sevda değil anlık tercih.

Vw yerine direkt skoda bakıyorum zaten ;)

5-10 lira daha uygun oluyor illaki.

ha vw ha skoda ha seat aynı babanın oğulları vag grununda alternatif olsa caddy almazdım yeti yeterli gelse yeti alırdım daha uygundu
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ticaride renault kullanmadık megane ve fluence ile elazığa erzincana gittim dönüşte arabanın ses(lokurtu-tıkırtı) gelmeyen yeri yoktu özelliklede sunrooflarından ,aynı yerlere accent era ile defalarca gittim hiçbir zarar yada olmaması gereken bir ses tıkırtı gelmedi

Servise gösterdiniz mi? Garantideki aracın fitilleri dahi komple değişiyor gık demeden de.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Servise gösterdiniz mi? Garantideki aracın fitilleri dahi komple değişiyor gık demeden de.

megane kuzenimin fluance amcamındı yani benim direkt servise götürme imkanım yoktu yani birde bence fransız arabasında anormal bir durum değil eniştemde 206 var kapısını kapatınca kopacakmış hissi veriyor
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Yazın 1200 km'de olan fluence kullandım 2 gün , o mu beni kullandı benmi onu kullandım anlamadım :) Uzun yolda özellikle 120 km ve üzeri hızlarda şeritte duramama gibi bir özelliğe sahip . Heleki reno ve otomatik vites kombinasyonu çok riskli bir serüven olur .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Y Kantarcılar

Peki, renault un dizel motorunu Mercedesin A serisi araçlarda kullanılıyormuş diye bir rivayet var. Aslı var mı peki?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...