İçeriğe Yönlendir

Flash Bellek

hamdi Karaca

Recommended Posts

hamdi Karaca

14 model fiesta var. USB girişine flash bellek takıorum müzik dinlemek için dosya yok diyor fakat pc taktıgımda flash ı muzıkler gozukuyor . bu durumla karsılasan varmı yada çözümü nedir yardım lütfen .

Yorum bağlantısı

14 model fiesta var. USB girişine flash bellek takıorum müzik dinlemek için dosya yok diyor fakat pc taktıgımda flash ı muzıkler gozukuyor . bu durumla karsılasan varmı yada çözümü nedir yardım lütfen .

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen
(düzenlendi)

Bir ihtimal olarak dosya sistemini (FAT 16/32 veya NTFS) dikkate alın

Bir diğer ihtimal disk kapasitesi cihazın okuyabileceğinin üzerinde olabilir

Bir diğer ihtimal müzik dosylarınızın formatı uygun değildir

Bir ihtimal daha var, o da ayrılık mı dersin... :D

tarihinde Mehmet Emin Taşdelen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

fiestanin müzik sistemini bilmiyorum ama müziklerin ana dizinde veya klasör icinde olmasi etkileyebilir. klasör icindeyse ana dizine almayi deneyin

Yorum bağlantısı
Hasan Ünsal

-müzikler mp3 formatında olmalı.

-eğer flash sandısk ise okumama oranı yüksek.

-bu işle uğraştığım için bazı araçla r her marka flash ları çalmıyor.

Yorum bağlantısı
hamdi Karaca

müzikler dosya içinde degıl dırek flash ın ıcerısınde. pekı hakan abi hangı flash dısk ı onerırsın?

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

bir sitede aux butonuna tekrar basmanin cözdügünü yazmislar.

menü icinde usb ile ilgili seyler varsa onlarida kurcalayabilirsiniz. 

usb olarak sandiskin bazen problem cikardigini yazmislar. 8 ve 16gb usb ile kullananlar varmis. daha büyügünü desteklemiyor olabilir

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

bir de dinlemek icin parca yok dediginde sol ok tusuna basinca, calmaya basliyor diyen olmus. 

müziklerin hepsini albüm albüm ayirinca oluyor diyen olmus

ayrica su sayfadaki reimler gibi düzenleyin de demisler

http://www.motor-talk.de/forum/hife-wie-stelle-ich-usb-stick-korrekt-ein-t4014918.html

1-  1.klasör adi Ford1

2-   icindeki klasör adinin sonuna .m3u ekle. (bu tek klasör olsada olur sanirim, mp3leri buna atmak gerek)

3-   onunda icindeki müzikler mp3 olsun demisler

sunu tak calistir seklinde yapsalar ölürler sanki.

ben ford (veya anlasmali firmalarin) mühendislerinin birseyi tasarladiktan sonra denemedigini düsünüyorum bazen

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Büyük ihtimalle NTFS ile formatlanmıştır. Fat32 ile formatlayıp deneyin.

bir de dinlemek icin parca yok dediginde sol ok tusuna basinca, calmaya basliyor diyen olmus. 

müziklerin hepsini albüm albüm ayirinca oluyor diyen olmus

ayrica su sayfadaki reimler gibi düzenleyin de demisler

http://www.motor-talk.de/forum/hife-wie-stelle-ich-usb-stick-korrekt-ein-t4014918.html

1-  1.klasör adi Ford1

2-   icindeki klasör adinin sonuna .m3u ekle. (bu tek klasör olsada olur sanirim, mp3leri buna atmak gerek)

3-   onunda icindeki müzikler mp3 olsun demisler

sunu tak calistir seklinde yapsalar ölürler sanki.

ben ford (veya anlasmali firmalarin) mühendislerinin birseyi tasarladiktan sonra denemedigini düsünüyorum bazen

Zaten tak çalıştır şeklinde. Bu yapılması istenen çalma listesi oluşturmak için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

Büyük ihtimalle NTFS ile formatlanmıştır. Fat32 ile formatlayıp deneyin.

Zaten tak çalıştır şeklinde. Bu yapılması istenen çalma listesi oluşturmak için.

o forumun baska bir yerinden o sayfaya yönlendirmisler. sorunun böyle cözüldügünü söyleyen vardi. bulduklarimi yazayim dedim. baya bir problem yasayan varmis.

ayrica evet bu yöntemle tek tek sarki yerine albüm albüm geciste yapilabiliyor

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...