İçeriğe Yönlendir

2015 Yeni Mondeo Testi


Misafir

Recommended Posts

Sanırım ilk test bu olmuş Eren Tekin test etmiş,

 

Yılan hikayesine dönen yeni mondeoyu sonunda görebilmek güzel.

 

Video linki;

 

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Adam klimaaaa diye bağırınca direksiyonun ortasından bir yumruk cıkmalı ve Ne bağırıyon la sağarmı var  diye yapıştırmalı suratının ortasına. :D  Biz soruya soru ile karşılık veren bir milletiz :yes: ...Bu mondeo ile çok kişi kavga eder....Bu na küfür bile öğretir benim canım insanım....... :D :D :D :D

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
İsmail Pınar 2

Çok güzel bir tasarım gerek ön gerekse arka mükemmel tasarlanmış. Dinamik bir tasarım.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Performans beklentileri olanlar için bence hayal kırıklığı . ( Benim gibi ) Yaklaşık 3 yıldır beklediğim bir model. Canlı kullanma fırsatı bekliyorum. 1.5 ecoboost araca nasıl bir sürüş dinamiği katar ( Hele ki bahsedilen klasik otomatik şanzıman ile ) bakmak lazım. 2.0 180 BG dizel kulağa çok hoş gelmekle birlikte fiyat uçuk olabilir düşüncesi elbette hakim duygu :)

Rakip araçlar oldukça iddialı ama özellikle tasarım konusunda bence yeni mondeo çok çok iddialı. Teknolojik ekipman bir tık yukarıda kalıyor, tüm bunları fiyat ve seçenek olarak da besleyebilirlerse bence süper bir pazar payı yakalayabilirler...

Bekleyip göreceğiz...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Sitesinde özellikler yazılı ama teknolojik donanım olarak yansıtılan pek çok özelliğin ekstra ücret ile verilebilmesi beni şaşırttı. Reklamını yaptığınız bir ürünün özelliklerini ekstra satmak özellikle lansman ile birlikte bir garip durumdur.

Yorum bağlantısı
Recep Güney

Dıs goruntusu cok güzel onceki mondeonun hantalligini ustunden atmis gibi gorünuyor. Ama icerisi icin ayni fikirde degilim.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tipini çok beğendim. Motor seçeneklerinde 1.5 yerine 1.0 140hp koysa vergisi de ucuz olur. 20hp için kimse laf etmez sonuçta.

Fiyatlar ise alınabilir bir model için 100bin'den aşağı olacağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Boyle bir araci 1.0 motor ile almak bana gore sacmalik. Zegna takim elbiseye Q&Q saat takmak gibi birsey. Bu araci 1.6 ve 2.0 Ecoboost disinda bir motor ile almak gunaaah. :D

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Dış görünüm çok güzel ama iç tasarım ise bana soğuk geldi. Daha sıcak olabilirdi. Çok plastikvari durmuş konsol kısmı.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Düşüncem; mondeod 5. Nesil yine sürprize yer yok. Sürüş keyfi ve güvenlik garanti:) Denedin mi nereden biliyorsun diyenler olabilir. İşte Mondeo'yu bunun için seviyorum. Denemeden bu duyguları hissettirebiliyor.çbu yüzden sürprize yer yok.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Tipini çok beğendim. Motor seçeneklerinde 1.5 yerine 1.0 140hp koysa vergisi de ucuz olur. 20hp için kimse laf etmez sonuçta.

Fiyatlar ise alınabilir bir model için 100bin'den aşağı olacağını sanmıyorum.

1.0 140hp var mı? 

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

1.5 ecoboost powershift değil. 1.6 dizelde otomatik yok ne anladım bundan? en azından 1.6 atmosferik motoru çıkartmışlar.

 

Konuyla bağlantısı yok ama bu Eren Tekin kasıla kasıla konuşuyor, kelimeleri yutuyor kendisi ne demek istediğini anlıyor mudur acaba? En sondaki ford reklamı da tırt.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ben de bekliyorum, kira süresi Kasım'da bitiyor. Bu kez 2.0 ecoboost istiyorum bakalım kısmet.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Evet varmış. 1400 devirde 180nm miş tork. İdare eder ama bu sınıfta insanlar daha iyisini ister. Zira kasa çok ağır. 

Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Yine 10 numara 5 yıldız bir araç olmuş. Ama tadına tam varabilmek için  2.0 180 bg powershifti beklemek gerek. Bu kasaya ancak o yakışır.

İkinci el fiyatları yine düşük olur ise bence daha iyi olur. Anlayanlar alır biner, anlamayanlar da biraz sıra bekleyip aynı paraya başka markanın c veya b segmentini alır :D ( Bu kısım sadece şaka herhangi bir marka ya da modeli hedef almadım, sonuçta herkesin tercihi...)

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

O devasa güzelim ekranın altına o tasarım hiç olmuş mu...Benim gözüme hoş gözükmedi..Tamam az düğme var ve sade ama çok boş durmuş..bir garip..

 

Ayrıca 100.000 TL bandında (Titanium donanım seviyesinde) alternatifler çok fazla..Fiyat rekabetçi değil..VW gibi neredeyse 2.eli sıfırının üstünde fiyatla fiyatlanan ve D segmentin en çok satanı Passat karşısında işi çok zor..Hele o bagaj hacmi için Ford mühendislerine ödül vermek gerek..O kadar uzun bir araçta o kadar dar bagaj hacmi tasarlamak gerçekten zor olsa gerek..(Passatın bagaj hacmi 586 Lt !)

 

Bir arkadaşım 2 ay önce 2014 model Modernline BMW aldı hasarsız boyasız,kazasız,ilk sahibinden 12.000 km.de 116.000 TL'ye..(BMW'nin fazla satmasına da çok şaşırmamak lazım bu fiyatları gördüğümde) Hakikaten neden Premium marka dedikleri anlaşılıyor..

 

modeli iyi konumlandırmak lazım da..Bu fiyat seviyesinde üstelik 2.eldeki değer kaybıda hesaba katıldığında işi bence zor..Neden Passat değilde Mondeo tercih etmeliyim sorusuna aklım, Passat'ın Comfortline fiyatına Mondeo'nun Titanium versiyonunu alabilirsin dışında mantıklı bir cevap üretemiyor doğrusu..

 

Dizeldede otomatik seçeneğini göremiyorum..Gerçekten anlamak mümkün değil..

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...