İçeriğe Yönlendir

Arabaya Vurup Kaçmışlar


Serhat Özel

Recommended Posts

Serhat Özel

    Herkese merhaba,

Bugün kapının önünde duran aracımıza vurup kaçmışlar malesef.Mahalleden de hiç gören almamış.Arabamızın kaskosu da yok.Babam polis çağırmış.Polis sen bana vuran aracın plakasını ver yeter demiş  ancak vuran da belli değil.Bende şuan üniversitedeyim.Babamın da bu işlerde pek bilgisi yok.Acaba ne yapabiliriz ,hasarı cebimizden yaptırmak ne kadar tutar acaba? Yada bu konuda fikir verebilecek olan varmı ?Akşam akşam insanın moralini bozuyolar malesef.

    Yardımlarınızı bekliyorum...

 

yiIU5s3.jpg

 

Es9EsAr.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Çevrede dükkanlar varsa onların kamera kayıtlarına bakın.

Daha önce benimde başıma geldi böyle bi olay, apartmanın altında ptt şubesi var onun kameralarının gördüğü yere park ediyorum hep.

Yorum bağlantısı
Serhat Özel

Malesef sadece apartmanlar var ve hiç bir kamera yok.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

kardeşim geçmiş olsun kasko iyi işte kafan rahat oluyor.şerefsiz hayin mala zarar verip kaçıyor birde deyus 10 misli çıkar umarım mal zararı olarak aman kimsenin canına gelmesinde.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Kamera ve gören kimse yoksa Allaha havale etmekten başka yapacağınız birşey yok. Geçmiş olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN
(düzenlendi)

Mehmet abiden fikir almak lazım

geçmiş olsun

tarihinde Murat DEMİRHAN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Polis'in bu durumda yapması gereken, görgü tespit tutanağı ile tespit yapıp, dosya açmasıdır.. 

Nasıl evimiz soyulunca polis çağırıp tespit yaptırıyor ve şikayetçi oluyorsak, burada da aynısı olmalı... 

 

Ha sonuç değişecek mi, hayır muhtemelen çarpan bulunamayacak ve hasarı cebinizden yaptıracaksınız.. Ancak siz polisten aracınıza çarpanı bulmasını isteyeceksiniz.. Tıpkı evinizi soyanı ve eşyalarınızı bulmalarını istediğiniz gibi.. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Özel
(düzenlendi)

Hepinize teşekkür ederim sağolun.Ayrıntılı açıklaman için teşekkür ederim mehmet abi.Tabiki cana geleceğine mala gelsin ama insan üzülmeden edemiyor işte.Hayatta iyi insanlar olduğu gibi böylesine insanlarda var malesef.Acaba elden yaptırsak ne kadara mal olur bize fikir verebilecek olan var mı?

tarihinde Serhat Özel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Malesef bu dünyada hala böyle insanlar var benim aracımda 3 tane yerde ufak tefek eziklikler var haftaya pazartesi götürüp servisten yaptırıcam.

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Geçmiş olsun öncelikle.Benzer bir olay benimde başıma gelmişti hatta forumda paylaşmıştım.Moralinizi bozmak istemem ama malesef kamera kaydı ve kaskonuz yok ise hiç bir seçeneğiniz kalmıyor cebinizden yaptırmak durumundasınız.Beddua edilmez insanlara ama işte söyleyecek başka bir seçenek kalmıyor.Allah beterinden saklasın geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu

Öncelikle geçmiş olsun. İnşaallah keffaret sayılır. Bir zaman market otoparkında bizim aracın tamponuna hafif sürtmüşlerdi. Yandaki petrolün kameralardan baktık. Birçok açıdan görünen aracın tek görünmeyen yerleri plakalarıydı. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz

Geçmiş olsun arabada pek hasar yok stop pek fazla bişey değil ezilen tarafta stop söküldüğünde içeriden düzeltilir

Yorum bağlantısı
Ahmet Varol

Benimde başıma geldi, çevredeki dükkanların kamerasından buldum çarpanı . Çevrede kamera olan yerlere bakınız.

Yorum bağlantısı
Sedat Irgın

Geçmiş olsun ,foto dan gördüğüm kadarıyla yüksek bir araç ve de mavi izlerin olması  magirus dolmuşlar gibi bir izlenim uyandırdı bende.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun.. Benim de aracıma gece çarpmışlardı. Komşular sese çıkmışlar bakmışlar araç kaçmış o sırada.. Ancak plakayı düşürmüşler.Tekrar plakayı almaya gelince komşu bağırmış polisi aradık diye.. Onlarda tekrar gelmişler hiç kaçma olayı yaşanmamış gibi.. Sonra bana bi cahillik ettik panikledik gittik ama geri geldik aracımızın kaskosu da var sigortası da falan diye özür dilediler.. O sırada polis geldi vurup kaçan siz misiniz dedi.. Onlarda kaçmadık yanlış anlaşıldı falan dediler.. Öylece kapandı olay tutanak tuttuk sigortadan yaptırmıştım aracı.. Diyeceğim şu ki şimdi olsa sanırım bu konuda bu şekilde davranmazdım. Hem suçlu olacaksın hem araca vurup kaçacaksın..,plaka düşmese uğraştıracaksın falan.. Bunun ayrıca cezasını çekmesi gerekirdi.. İyi zamanıma denk gelmişler :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...