İçeriğe Yönlendir

Forumun Sahibi Kim :)

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya
(düzenlendi)

arkadaşlar bizim forumun sahibi kim genel olarak hepimizin ama kurucusu falan merak ediyorum :)

tarihinde Güven Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Mehmet abi oturdugu yerden sevap kazaniyor siteyi kurdugu icin [emoji2] Kendisine tesekkur ediyoruz

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Daha önce konusulmustu bu konu adını hatırlamıyorum ama başka birisi kurmustu siteyi 2005 yılında

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mertol Kip kurucusu. En son siteyi devrederken Mondeo Mk4 kullaniyordu. Ancak sitenin o zamanlari ile simdiki durumu arasinda bir hayli fark var. O zaman da samimi uyeler vardi ancak su anki gibi bir dostluk ortami Mehmet (Ozyurek) Bey ile beraber zamanla olustu ve bu halini aldi.Üstad bu ortami yaratabilmek ve kurallari uygulayabilmek adina eski donemdeki bircok arkadasini yeri geldi elestirdi yeri geldi karsisina aldi. Forumun bu hallere gelmesinin bazi manevi bedelleri var ve en cok bu bedeli odeyen de üstad oldu. Kendisi ve yönetim ekibine vesile ile tekrar tesekkur ediyorum. Bu olcekte bir forumu dimdik ayakta tuttuklari icin.

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Aslında direkt olarak bir sahibi yok, kurumsal bir yapısı ve kendi içinde taviz vermeyen bir hukuku var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ben 2006 yılında üye oldum bu forma, bunun nedeni de mehmet (ÖZYÜREKTİR) ne soruysak ilgilenir mehmet abi. Onun için kurucusu odur benim gozumde

Yorum bağlantısı
Murat Dere

OZyürek ve kurmayları :) bide SN Dere :)

Deli değilim benn! Yüksek öğretmenim... Seviyeli bir muhitin insanıyım... :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Deli değilim benn! Yüksek öğretmenim... Seviyeli bir muhitin insanıyım... :crazy:

Diğerleri alçak öğretmen mi oleyola?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...