Tufan Türközen 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Selamlar. son günlerde aracım fren hidrolik yağı azaldı diye uyarı veriyor. ufak tefek frende boşluklar ve biraz fren performansında azalma var. konuştuğum ve güvendiğim bi usta fren hidrolik uyarısını araç virajda yada çukur kasisten geçerken veriyorsa muhtemelen balataların bitmiştir dedi balatalar azalınca fren pistonları öne çıkıp yağı hazneden azaltıyormuş buda arabanın uyarı vermesine sebep oluyormuş bende dikkat ettim hakkattende ustanın dediği gibi düz giderken uyarı yok bi yokuş inişi yada çıkışında araç hemen uyarı veriyor neyse balataları zaten değiştiricem.Gelelim asıl soruma aracım 2006 focus ghia 1.6 dizel otomatik normal şartlarda tavsiye edilen hidrolik yağı dot-4 fakat ben dot-5.1 kullanmak istiyorum araştırdığım kadarıyla yağların seviyesini kaynama noktaları belirliyormuş ve en iyisi dot-5.1miş yanlız emin olamadığım konu bu yağ benim aracımla uyumlumudur veya daha önce kendi aracında kullanan problem yaşamayan arkadaş varsa fikir alışverişi yaparsak çok memnun olurum şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 (düzenlendi) Sistemde dolaşmakta olan ve tavsiye edilen dot4 konulmalıdır. 26 Şubat 2015 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çözüm Emre Olgum 26 Şubat 2015 Çözüm Paylaş 26 Şubat 2015 (düzenlendi) Fren hidrolik yaginiz tamamen bosaltilip guzel bir temizlik yapilirsa 5.1 koyulabilir Ama onemli olan fren hidroliginin tamamen bosaltilmasi degil temizliginin guzel yapilmasi Bunuda turkiyede tek servis yapabiliyor BG Sadece istanbul ve ankarada 1 er tane yerleri var Dot 3 kullanan araca dot 4 konulabilir Dot 4 yazan araca dot 5 konulabilr Ama daha dusuk konulmasi sikinti yapar yani dot 4 e dot 3 konulmaz 26 Şubat 2015 tarihinde Emre Olgum tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Fren hidroliği değişim periyodu nedir? Hangi marka fren hidroliği tercih edilmelidir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Fren hidroliği değişim periyodu nedir? Hangi marka fren hidroliği tercih edilmelidir? Marka bilmiyorum bişey diyemem... Bizler 2 yılda bir değiştiriyoruz.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Benimde değiştirmem gerekiyor öyle ise.4 disk, balata değişim zamanım geldi.Hidroliğide aradan çıkartırım .Teşekkürler Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Bende değişeli çok uzun zaman oluyor 2 seneyi çok rahat geçmiştir. Önerdiğiniz bir marka var mıdır? Fiesta 2006 için. Yorum bağlantısı
Emre Olgum 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Mobil in dot 4 leri her turlu fazlasiyla isinizi gorur Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 Fren hidroliği için 2 yıl çok az bir zaman. 5 yılda bir kaynama derecesi ölçülüp duruma göre değişim yapılmalı. Aksi taktirde hem cebe zarar hem doğaya. Fren hidrolikleri normal yağdan daha aşındırıcı, kirletici. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Marka bilmiyorum bişey diyemem... Bizler 2 yılda bir değiştiriyoruz.. Abi bugün fren hidroliğini değiştirdim ilk başta çok iyi oldu. 50 km yol gittim fren tutmuyor şimdi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Abi bugün fren hidroliğini değiştirdim ilk başta çok iyi oldu. 50 km yol gittim fren tutmuyor şimdiSistem hava yapmis muhtemelen. Acil ustanizla gorusun. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Bende balatalarla birlikte fren hidroligini de değiştirmek istiyorum, konuda geçen BG servistemi değişim önerirsiniz ( maltepede de görünüyor) özel bir Ford servisindemi? Direksiyon hidroliginide değiştirmeyi istiyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 http://www.otosupermarket.com/Ford-Focus-2-Fren-Balatasi-ve-Dot4-Hidrolik-Yagi-Seti-OnArka-Indirimli-ATE,PR-86938.html 140-150 liraya bosch mu yada orijinalini mi almalı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 http://www.otosupermarket.com/Ford-Focus-2-Fren-Balatasi-ve-Dot4-Hidrolik-Yagi-Seti-OnArka-Indirimli-ATE,PR-86938.html 140-150 liraya bosch mu yada orijinalini mi almalı? Focus 1 lt mi fren hidroliği kullanıyormuş? Benim frenin yarısı boş o zaman Dot 4 olan adına güvendiğiniz bir marka rahatlıkla iş görür. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Siz değişimi nerede yaptirdiniz Köksal bey, yakınız bende oraya gidebilirim öneriyorsaniz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Siz değişimi nerede yaptirdiniz Köksal bey, yakınız bende oraya gidebilirim öneriyorsanizKartal köprüsü civarında bi ustam var orda yaptırmıştım, numarasını özelden atayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts