İçeriğe Yönlendir

Javs Gitti Beyaz Balina Geldi

Misafir

Recommended Posts

Javsla yollarımızı ayırdık ve iki gün içerisinde çok şükür mantıklı aşkımıza kavuştuk.

Aracım 2012 model cmax tdci titanyum paket,42 bin km de.

Araç alma sürecinde desteğini esirgemeyen mehmet özyürek abime,serkan toker abime ve bana cmax sevgisini aşılayan eren erdoğan kardeşime teşekkür ediyorum

ba476d785ade5485c1381fd13be3b0d5.jpg

18f082bddfacc048c65187f1bd210d33.jpg

4109e4a3c568db3de4db5880a05fdb81.jpg

f9f326562b83ce81ca1f26ef1e467655.jpg

347b2995653356af60fd40961891b4a6.jpg

3e3e0c7558651ca1ccaf1bb68399b9b1.jpg

1c9c18ea34b15b8e0005473434721e26.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Güle güle kullan Barış Abi, beyaz balina yazınca Mondeo aldın zannettim.  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Barış, Allah gönlüne nasip etmiş. Allah kaza bela vermeden gönül rahatlığı ile binmeyi nasip etsin. 

profilinde yazan aracıda değiştirirsin artık.

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Oh be şükür kurtulduk :D :D Aldığın günden beri kime kepirteceğini (pardon satacağını) şaşırdın. Şükür bizden birine kepirtmedin :D

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Mantık değil aşk evliliği iyidir :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Oy Barışım harika tercih ve seçim ALLAH kaza bela vermeden sevdiklerinle ağız tatlılıyla kullanmak nasip etsin maşalllah  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Barış Bey yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Mitsubishi Lancer'da sorun mu yaşadınız? Satış sebebiniz nedir? 1 yıl önce fiyatları gayet uygundu sıfır Lancer almayı düşünüyordum. Sizin görüşleriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Maşallah, güzel araç. Allah kaza bela vermesin inşallah.

Yorum bağlantısı

:nazar:  :nazar:  :nazar: Güle güle, kazasız belasız kullanman dileğiyle abim.. Hem aşk, hem mantık olmuş bence.  ;)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Barış, mutluluk getirsin. Satılık mı? :D :D

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Barış Bey yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Mitsubishi Lancer'da sorun mu yaşadınız? Satış sebebiniz nedir? 1 yıl önce fiyatları gayet uygundu sıfır Lancer almayı düşünüyordum. Sizin görüşleriniz nedir?

Yok çok şükür lancerda sıkıntı yaşamadım ama cmax sevgisi daha ağır bastı,ama iyiki almışım lancerı gerçekten büyük zevk aldım,tavsiye ederim sıkıntısız araç

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...