celal eroğlu 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Herkese merhabalar arkadaslar Aracım 2010 model Titanium X Cmax (Cmax 1 Makyajlı kasa ) Aracımda far yıkama var Ancak nasıl çalıstırılacağını bilmiyorum Bilenler varmıdır acaba ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Silecek suyunuzu çalıştırmak için 3-4sn basılı tutun, farlara da sıkacak suyu. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Calismasi icin farlarinda yanik olmasi gerekli diye biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 (düzenlendi) Evet farlar yanik olacak. Uzun basili tutacaksiniz. Her seferinde uzun bassaniz da belli bir periyodda tekrar far yikar. Aksi halde cama su atmak istediginizde fara da su atacak ve su dayanmayacak. Bu nedenle calisip calismadigini test etmek istiyorsaniz hareket halinde olmayin. Birisi disardan izlesin far yikama robotlarini. Saygilarimla. 4 Mart 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Yeni aldığım fiat doblo aracımda var farlar yanarken normal su sıkmayı çalıştırınca o da çalışıyor. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Farlarınız açıkken ön camı yıkadığınızda farları da yıkayacaktır. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Ford'ta durum nasıl bilemiyorum ama Renault marka araçlarda far yıkama sistemi olan araçların cam suyu kapasitesi, far yıkama olmayanlardan daha yüksek. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Geçen sene doblomda far yıkamayı çalıştırmak için uğraşmıştım hatta en son püskürtme kapakları kalkmıyor diye tornavidayla kaltıracaktim son çare farı açtım ve yıkadı[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts