İçeriğe Yönlendir

Anahtardan Cam Açma Kapama

Fatih Güçlü

Recommended Posts

Fatih Güçlü

2011 fiesta titaniumX var arkadaşlar. Usb girişi yok yani sanırım ocak üretimi falan. Aracımda kumandadan cam açma ve kapama var mıdır. Varsa nasıl çalışır. Kodlama mı yapmamız gerekir. Yardımcı olacak var mıdır aranızda :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Cam açma kapı açma tuşuna bastığınızda açıldıktan sonra elinizi kaldırmayın bi kaç saniye sonra camlar açılacaktır aynı şekilde kapalı tuşu içinde geçerli

Yorum bağlantısı
Fatih Güçlü

Biraz bastım denedim ama olmamıştı. Akşam eve gidince tekrar deniyim. Teşekkür ederim. Kullanma kılavuzunda göremedim sanki hocam olduğuna emin misiniz

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Biraz bastım denedim ama olmamıştı. Akşam eve gidince tekrar deniyim. Teşekkür ederim. Kullanma kılavuzunda göremedim sanki hocam olduğuna emin misiniz

Ben daha önce okumuştum, olduğunu hatırlıyorum, biraz işlerim var bitirince sizin için bakacağım.

Yorum bağlantısı
Fatih Güçlü

Bilgisayarımda var kılavuz. Ancak yine göremedim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben daha önce okumuştum, olduğunu hatırlıyorum, biraz işlerim var bitirince sizin için bakacağım.

Yasir sen okumuşunda nasıl okudun o koca ansiklopedi okunurmu :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Focus ile farkı yokstur sanırım şu şekilde deneyin.

Araca binin kontağı açın.Sonra tek tek her cam için bunları yapın. camı açma tuşuna basın ve basılı tutun.Cam komple açıldıktan sonra 10 sn daha basılı tuttuktan sonra bırakabilirsiniz.Kontağı kapatın inip araçtan deneyin.Kumandadan kapıyı açma tuşuna bir kez basıp hemen arkasından ikinci kez basıp basılı tutarak camları açabilirsiniz.Yani iki kez açma tuşuna basıyoruz ikincisinde camlar açılana kadar basılı tutuyoruz.Kapatmak içinde aynı.

Yorum bağlantısı
Fatih Güçlü

Sadece şoför camında var tek dokunuş hocam. 10 saniye kuralını deneyeyim

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Konunun içinde geçtiği için yazma gereği duydum.. Verdiğiniz linkteki Fiesta kullanım klavuzunu indirdim fakat açılmıyor.. Farklı bilgisayarlarla da  denedim olmadı. Elinde 2005 model kullanım klavuzu olan varsa gönderebilir mi ?

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Yasir sen okumuşunda nasıl okudun o koca ansiklopedi okunurmu :D

Ya zamanım vardı arabayı alınca öyle bir okumuştum. Ama biz okumayı sevmiyoruz sanırım aslında bende sevmem ama okuyasım tuttu  :D

Konunun içinde geçtiği için yazma gereği duydum.. Verdiğiniz linkteki Fiesta kullanım klavuzunu indirdim fakat açılmıyor.. Farklı bilgisayarlarla da  denedim olmadı. Elinde 2005 model kullanım klavuzu olan varsa gönderebilir mi ?

Ya verdiğim link fordun kendi sitesi. Malesef benim elimde de klavuz yok.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ya zamanım vardı arabayı alınca öyle bir okumuştum. Ama biz okumayı sevmiyoruz sanırım aslında bende sevmem ama okuyasım tuttu  :D

Ya verdiğim link fordun kendi sitesi. Malesef benim elimde de klavuz yok.

mondeonunki zaten yokta focusunkini fermuarını bile açmadım tam 9 sene :D

Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan

ford da yazılım güncelleme yaptırmanız gerekir ıds le bu iş çözülür..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ben baktım şimdi açılıyor, 2004 model yazanı indirdim.. Chrome bile açtı..

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

2005 olmadı gene abi. 2004 e bakalım bir de..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

2005 olmadı gene abi. 2004 e bakalım bir de..

Chrome tarayıcı var mı bilgisayarda ?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

2011 fiestada bu özellik bulunmuyor malesef daha önce forumda konuşuldu

Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin

2011 fiestada bu özellik bulunmuyor malesef daha önce forumda konuşuldu

benim bildiğim kadarıyla da bu özelliğin kullanılabilmesi için tüm camların tek tuş ile açılıp kapanabilmesi lazım. fiestalarda sadece sol ön kapı bu özelliğe sahip. ancak modül taktırarak yapabilirsiniz 

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Maalesef 2011 fiesta da kumandadan cam açma-kapama özelliği yok .

Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya

Konu daha önce çok konuşuldu.

Standart olarak araçta yok cam modülü taktırmanız gerekir.

Ben yetkili serviste taktırmak istedim. Servisteki ustam tavsiye etmedi. Bende taktırmadım.

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Bende de 2009 Fiesta var ve sadece sol ön tek tuş ile açılıyor ama camlar kumanda ile kapanıyor. Benden önceki sahibi de yaptırmış olabilir ama bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan

bende sahibinden den tam 18 tl ye cam modülü aldım mükemmel bir şey hala deli gibi çalışıyor ve bir zararı yok servisteki ustalar iş yapmak istemiyor ve camlar hızlı bir şekilde sırayla kalkıyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Büyükkeleş

bende sahibinden den tam 18 tl ye cam modülü aldım mükemmel bir şey hala deli gibi çalışıyor ve bir zararı yok servisteki ustalar iş yapmak istemiyor ve camlar hızlı bir şekilde sırayla kalkıyor

hocam, cam modülü kumandadan camları acıp kapatmak için olan bir cihaz mı? özelliğini tam olarak anlayamadım. 

Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan

arkadaşlar kumanda dan cam kaldırma olayı benim 2013 trend fiestamda da yoktu Galip bey hem hız kontrol hemde cam kaldırma olayını ids yazılımıyla çözdü. Paşalar gibi sorunsuz kullandım sonra aracı sattım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...