İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

He kendi yapamadı ya gısganıyor. [emoji23][emoji23]

Ne alakası var,paraya kıydım tesisatı çektirdim  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ne alakası var,paraya kıydım tesisatı çektirdim :D

Güle güle kullan [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı

Döngüsel kayıtta ki sorunum tavsiyelerinizi uyguladıktan sonra düzeldi arkadaşlar.

Tüm sensörleri kapalı konuma getirdim ve micro sd kartı kamera üzerinden formatladım.

Şu gayet stabil çalışıyor. Teşekkür ederim hepinize.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Benim pakette geldi, gaza gelip el feneri pil falan almıştım.. Adamlar tek pakete doldurup göndermişler ama işin ilginç yanı kamera çıkmadı paketin içinden.. :D Bir mesaj attım bakalım, zaten bir ayda geldi bakalım ola ki başka bir tane gönderirlerse ne zamana gelecek ?  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Benim pakette geldi, gaza gelip el feneri pil falan almıştım.. Adamlar tek pakete doldurup göndermişler ama işin ilginç yanı kamera çıkmadı paketin içinden.. :D Bir mesaj attım bakalım, zaten bir ayda geldi bakalım ola ki başka bir tane gönderirlerse ne zamana gelecek ?  

Haydaaa güzel şaka yapmışlar :D Kamera ayrı kargoda gelicektir bence.Sitelerinde foto ekliyorlar kargoya verdiklerinde.Tek foto mu koymuşlar?

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Resimleri varmı kamera aparatları fln yok demi içinde çakmak adaptörü vs.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kameranın kutusu yok. Başka ürünlerde almış. Paketten diğerleri çıkmış kamera kutusu ile yok.
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kamera ile ilgili hiçbir şey yok..

Yorum bağlantısı

Bu kamera ile min kç gb lık bir kart kullanmak gerekiyor...

Min. istediğin kadar kullanabilirsin. Maximum 32 gb. HD ile 16 gb  1.5 - 2 saat arası, 32 gb yaklaşık 4 saat gibi kayıt yapıyor. 3 dk görüntü yaklaşık 400-600 mb. arası. Ona göre hesapla işte.

Bildiği kadarı ile 32 gb class4 

arkadaşlar merhaba;

kameradan bende aldım cmax araçta kullanıyoruz fakat bir sorunumuz var

gündüz çok dikkatli bakıldığında az bir fluluk ve gece ise özelikle ışık çevreleri yoğun olmakla beraber tüm görüntüde kıvılcım şeklinde renk patlamaları oluyor. acaba öndeki cam ısıtmasıyla bir ilgisi varmıdır?

Ön camda rezistens varsa geçmiş olsun. Benim C max'te kullandığım kamerada rezistanslar yüzünden odaklanma sorunu yaıyordu.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Haydaaa güzel şaka yapmışlar :D Kamera ayrı kargoda gelicektir bence.Sitelerinde foto ekliyorlar kargoya verdiklerinde.Tek foto mu koymuşlar?

Tek foto vardı.. Zaten o pakete kamera teknik olarak sığmaz bana kalırsa, aynı ürünleri kamera ile pakete sığdırırsanız göndermeyin diyecektim az kalsın.. :D

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Tek foto vardı.. Zaten o pakete kamera teknik olarak sığmaz bana kalırsa, aynı ürünleri kamera ile pakete sığdırırsanız göndermeyin diyecektim az kalsın.. :D

Kamera da bugun yarın gelir bence.Mesaj yazın ben bu sipariş no'su ile bunları bunları aldım sadece bunlar geldi vs diye.yarına cevaplarlar sanırım :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kamera da bugun yarın gelir bence.Mesaj yazın ben bu sipariş no'su ile bunları bunları aldım sadece bunlar geldi vs diye.yarına cevaplarlar sanırım :)

Dün yazdım, gece de sayın Dere yazdı sağolsun.. Adamlar şimdi kara kara düşünüyorlardır, 24 saatleri dolmak üzere.. :)

Yorum bağlantısı

Dün yazdım, gece de sayın Dere yazdı sağolsun.. Adamlar şimdi kara kara düşünüyorlardır, 24 saatleri dolmak üzere.. :)

Gelmez hemen, en az 15 gün sonra gelecek ikiside [emoji1]

Aynı gün istedin, olanlar geldi.

Kamera ellerinde yoktu.

Daha yeni yurtdışında sevk yazıyor.

36 gün sonra.

15 günde de gelse, 50 gün [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sayın Murat Dere abim sağolsun, olay çözüldü, hata biraz da benimmiş.. Hatta son çıkışlarda tamamen benimmiş ama öncesinde onlar suçlu valla bakın onlarda sütten çıkmış ak kaşık değiller.. :D

Şöyle olmuş, 5 haziranda benim siparişin bir kısmını yollamışlar, altında başka paket görünüyor ben de o Hakan için aldığım kamera zannediyorum. Şöyle ki Hakan için siparişi verdim, ertesi gün kendime de alayım dedim.. Bir sipariş daha verdim ama içine başka şeyler de ekledim. Şimdi bizim başka şeylerin paketinin altında tek kamera görünüyor bende onu Hakanın sanıyorum.. Meğer benim diğer paketmiş, takip no'su ayrıymış.. Şimdi siz karar verin hata kimin, iyi ki kötü konuşmadım.. :D

Yorum bağlantısı

Sayın Murat Dere abim sağolsun, olay çözüldü, hata biraz da benimmiş.. Hatta son çıkışlarda tamamen benimmiş ama öncesinde onlar suçlu valla bakın onlarda sütten çıkmış ak kaşık değiller.. :D

Şöyle olmuş, 5 haziranda benim siparişin bir kısmını yollamışlar, altında başka paket görünüyor ben de o Hakan için aldığım kamera zannediyorum. Şöyle ki Hakan için siparişi verdim, ertesi gün kendime de alayım dedim.. Bir sipariş daha verdim ama içine başka şeyler de ekledim. Şimdi bizim başka şeylerin paketinin altında tek kamera görünüyor bende onu Hakanın sanıyorum.. Meğer benim diğer paketmiş, takip no'su ayrıymış.. Şimdi siz karar verin hata kimin, iyi ki kötü konuşmadım.. :D

Benim takip no ne peki?

Nerde benim mal :D

Aşçı bahçıvan gibi oldu bu iş [emoji1]

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hep senin yüzünden zaten, İsviçre alplerinden süt istesem sabah bardağımdaydı, Almanya dan ekmek alsam akşama soğumadan geliyordu.. Seninle bir işe giriştik böyle oldu..  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hep senin yüzünden zaten, İsviçre alplerinden süt istesem sabah bardağımdaydı, Almanya dan ekmek alsam akşama soğumadan geliyordu.. Seninle bir işe giriştik böyle oldu.. :D

Benim değil, senin yüzünden oldu.

Mehmet abi (özyürek ) bana aldı, 13 günde geldi :D

Sende Var bişi

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Benim takip no ne peki?

Nerde benim mal :D

Aşçı bahçıvan gibi oldu bu iş [emoji1]

Abi kendininki gelmemiş seninkine konmaya çalışıyo bak :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abi kendininki gelmemiş seninkine konmaya çalışıyo bak :p

Aklıma gelmedi değil [emoji1]

Koltuk ısıtmada da aynısını yaptı, 45 günde geldi [emoji1]

Yorum bağlantısı

Hep senin yüzünden zaten, İsviçre alplerinden süt istesem sabah bardağımdaydı, Almanya dan ekmek alsam akşama soğumadan geliyordu.. Seninle bir işe giriştik böyle oldu..  :D

Serkan abi,üzgünüm aramızda değilsin  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Benim ısıtmalar 15 günde gelmişti.. ;)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Link alsak :) Koltuk ısıtma düğmeleri alamanyalardan geldi de ısıtmayı alsam mı diye düşünüyorum :)

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Link alsak :) Koltuk ısıtma düğmeleri alamanyalardan geldi de ısıtmayı alsam mı diye düşünüyorum :)

Ebay sitesine seat heater yaz, hepsi aynı zaten.. Düğmeler çeşitlilik gösteriyor sadece, sende düğme olduğu için en ucuzunu tercih edeceksin..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...