İçeriğe Yönlendir

Bu Araçlardan Hangisini Tavsiye Edersiniz Neden Arkadaşlar

Okan Tansel
Çözüme git Okan Tansel tarafından,

Recommended Posts

Okan Tansel

Böyle dirayetli insanları seviyorum naptın ettin koltuğu oraya montelettin tebrikler  :bravo:

ALLAH razı olsun kardeşim güzel olacak sanırım fotoları paylaşırım

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Antalya dönüşü benim hanım ortadaki 3 koltuğu da yatırdı. Güzel bir yatak serdi. 2 çocuğumuzu da yatırıp pışpışladı. Kendisi de en arkadaki 2 koltuktan birine oturdu, ayağını öne uzattı. Rahat rahat geldik. Bir alttaki resim gibi. 

Araç hareket halinde iken bu tür kombinasyonlar da tehlikeli olur sanırım.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Araç hareket halinde iken bu tür kombinasyonlar da tehlikeli olur sanırım.

+100 Sefa kardeşim değerli fikirlerin için teşekkür ederim benim bazı katı kurallarım var.bir çocuklar enaz 2 yaşına kadar gidiş yönün tersi bir oto koltuğu kulanarak oturacak yaşı geçtimmi 10 yaşa kadar ALLAH aracın durmasını nasip ederse oto koltuklarında kemerleri bağlı olacak fizana bile gitsek bağlanacak bence böle senin dediğin gibi rahat bir seyir hali ama ALLAH korusun öküzün biri temes ettinde savrulmalar olacağı düşüncesin deyim aman dikkat

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)

Okan hocam bir de temsili olarak s maxa yakın büyüklükte koltukları rahat sökülüp takılabiliyor gürcistanda bir abimiz 2005ini 4000dolara aldı güzel ve geniş araba tr ise örnek link   http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-kia-cift-elek.koltuk_isitma_deri_ahsag-direksiyon_sanruf_6k_otomobil-202944174/detay

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vaş ne ilginç araçlar varmış yahu bazen kitlenip kalıyoruz ama fena araçlar var

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Kia Carnival Dizel Otomatik vitesleri nasıldır acaba ?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

bence bu araçlar evet güzel ama o fiyata o model araç alacağıma transpoter veya vito alırım yinede diğer  araçlardan alıncaksada 7 kişilik ya s-max yada citroen veya pejout gurubu çünkü yedek parça ve servis sorunu oluşmaz

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Haklısınız Okan hocam bizim ki sadece fikir vermesi açısından

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Haklısınız Okan hocam bizim ki sadece fikir vermesi açısından

ALLAH razı olsun öğretmenim benim için hazine değerinde bilgiler ve fikirler bunlar  :nazar:  :flowers:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Öncelikle tüm formdaşlarıma teşekkür ederim abilerim kardeşlerim değerli fikir ve görüşlerinize. tüm değerlendirmeler  tarafıma tavsiye etiğiniz araçlar yönünde bir daha vito falan diyeni döverim hihihi :D  Ve Çok kıymetli Ersen abim tarafımı arayarak mükemmel bilgi ve tecrübelerini paylaştı harika bir duygu bukadar değerli olmak  ALLAH binkere razı olsun paha biçilemez bir topluluğun ve ailenin içinde bulunmanın onurunu yaşamaktayım çok çok teşekkür ederim  :flowers:  :nazar:  :nazar:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

3 cocuk bende dusunuyordum, bu konudan sonra gozum korktu.

Allah mutlu etsin..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

3 cocuk bende dusunuyordum, bu konudan sonra gozum korktu.

Allah mutlu etsin..

Amin kardeşim Yok be kardeşim korkma harika bir duygu 3 değil 10 da olsa no problem  rabbim bahşettikten. sonra bu konu benim çok pinpirik olmamdan kaynaklanıyor en son Ersen abim beni kendime getirdi rahatladım telaşla düşünmeden hamle yapıyordum şimdi daha rahat ve mantıklı hareket ediyorum çok çocuk iyidir ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...