Aziz Yardım 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 arabam 2004 focus. antifiriz değişimi sonrasında arabamda hararet yapmaya başladı. hava yapmış. 15 gün uğraştıktan sonra çorum da yaptırdım. hava olayından kurtuldum. anacak arabayı ilk çalıştırdığım zaman tam ısınana kadar hararet göstergesi gaza basınca sola gazdan ayağımı çekince sağa doğru hafif hareket ediyor. araç tam ısındığı zaman ortada sabit kalıyor. kalorifer ısınmasına rağmen hararet göstergesi orta çizgiye eskiye nazaran geç geçiyor.Sizin araçlarınızda hararet göstergesi gaza basınca sol tarafa gidiyor mu ? teşekürler. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 arabam 2004 focus. antifiriz değişimi sonrasında arabamda hararet yapmaya başladı. hava yapmış. 15 gün uğraştıktan sonra çorum da yaptırdım. hava olayından kurtuldum. anacak arabayı ilk çalıştırdığım zaman tam ısınana kadar hararet göstergesi gaza basınca sola gazdan ayağımı çekince sağa doğru hafif hareket ediyor. araç tam ısındığı zaman ortada sabit kalıyor. kalorifer ısınmasına rağmen hararet göstergesi orta çizgiye eskiye nazaran geç geçiyor.Sizin araçlarınızda hararet göstergesi gaza basınca sol tarafa gidiyor mu ? teşekürler. soğutma sisteminde halen bir miktar hava kalmış sanırım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Termostatta sorun var. Galiba delik açmışlar, sürekli açık kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Antifriziniz mavi renk mi? Focus 1 lerde bu sorunun kırmızı antifriz(organik) kullanılarak çözüldüğünü forumda bir konuda okumuştum.Şahin Abi'mize(Cesetçi) saygılar Yorum bağlantısı
Aziz Yardım 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 termostat değişti. ancak delinmedi. antifiriz kırmızı konuldu. hararet göstergesinin gaza basınca sol tarafa doğru gittiğini hava alma işlemi ve termostat değiştikten sonra görmeye başladım. Ama bunu gösterge tam ortaya gelene kadar yapıyo. ortaya geldikten sonra sorun yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts