İçeriğe Yönlendir

Fiesta IV - Kalorifer Peteği Değişimi


Muhammed Bozkurt

Recommended Posts

Aydın Şengül

Foruma pek giremiyorum iş yoğunluğundan yeni gördüm, Muhtemelen petekten veyahut üstteki bağlantılardan olabilir, kaputu açıp sileceklerin tam ortasındakalıyor, oradan bi kontrol edebilirsin. Belkide dedikleri gibi oradaki hortumlardan veya kalorifer musluğundan kaçırmış olabilir, hoş içeri girmemesi lazım ama, eğer onlarda bi sıkıntı yoksa aynı yerden peteği söküp bi bakmak gerekir.

 

 

Tüh yaa, bak şimdi hiç olmadı. Aslında çok basit bi işlem, ama ustalar ya işi bilmiyor, yada göğüs sökülecek deyip fiyat yükseltme yoluna gidiyorlar. Ama senin ustan resmen söktü demekki göğsü, enteresan  :nea:

Belki klimalı araçlarda farklıdır bilemiyorum, benimki klimasızdı ve kolaylıkla söküp taktım.

Tamamdır sağolasın...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ömer Can ÖZAKMAN
(düzenlendi)

Merhabalar keyifli forumlar benim de aynı sorun başıma geldi buradan öğrendiğim bilgilerle göğüs söktürmeye engel oldum ancak şöyle bir sorunum var benim aracım klimalı baktım iki adet klima borusu gidiyor o plastik kapağın içine onları nasıl sökebilim ve kalorifer peteği ile ilgili bir girişi var mı o boruların çünkü peteği aldım sizin forumda paylaştığınız peteğin aynısı bir yardımcı olursanız çok sevinirim 

 

tarihinde Ömer Can ÖZAKMAN tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
ibrahim sarı

Arkadaşlar konuyu tekrardan hortlatacağım ama; benim araç da klimalı. Bir önceki arkadaşın dediği gibi o bölgeye giden klima boruları da var. Göğüs sökülmeden bu işlem yapılıyor mu klimalı modellerde de? Yardımcı olabilir misiniz?

 

Yorum bağlantısı
Uğur Kaya

Mondeo mk3 benzin 2006 aracın kalorifer değişimi bu sistem olabilirmi acaba veya başka bir yöntem varmıdır değişim yapan varmı acaba 

Yorum bağlantısı
ibrahim sarı

Arkadaşlar konuya burada cevap bulamayınca tamircimi arayıp görüştüm. Klimalı olan araçların da klima radyatörü kalorifer radyatörü ile aynı yerde olabilirmiş. O boruların indiği yeri açınca sadece kalorifer radyatörünü sökerek işi çözeriz dedi. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar olursa bu bilgiden faydalanabilirler.

  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...