İçeriğe Yönlendir

Filo Araç Satısı


Bünyamin Dedeoğlu

Recommended Posts

Bünyamin Dedeoğlu

Merhaba sevgili arkadaslar ve abiler, sizlerden bir konu hakkinda bilgi almak yada danismak istiyorum, durumu anlatiyorum, yasadigim yerde tanidik bir abi vasitasiyla etrafimdaki en yakin 6 arkadasim araba aldilar aldiklari arabalar clio 2013 model ve bu araclar nokta hasarsiz cikti calinti degil illegal hic bir durum yok ki zaten aradaki abide guvenilir bir insan, 22 bin tl ye aldilar ve 30 bine sattilar, aklima takilan nokta arkadaslar araci olan abiye 20 bin lira veriyorlar ve 1 ay bekliyorlar ama bu 20 bin lira karsiliginda hic bir teminat almiyorlar, 31.gun araclari teslim aliyorlar , araci olan abi ile bende konustum kendisi duzgun ve guzel bir insan elinde listeleri gordum en az 2000 tane araba var listede ve fiyatlar inanilmaz uygun piyasadan 10 bin tl asagida, bende almak istiyorim ama korkum araci olan abinin yanlis yapmasi degil, onun calistigi kisilerin yanlis yapiyor olmalari, ve neden 1 ay bekliyoruz, acaba araci olan abi yada diger irtibat halinde olan kisi parayi vadeyemi yatiyor ve oradan kar elde ediyor, arabalarin hepsi dizel arkadaslar, benzinli yok buradan sirket arabalari oldugu net, ve filo sanirim, acaba diyorum bu abi 20 adet siparis alip o firmaya ulasiyor oradan alip bizemi veriyor yoksa baska seylermi var sizce

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Muhtemelen komisyon alıyor, çıkışdı devirdi vs derlen vakit geçiyor olmalı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

10 tane i20 için rent acar cı arkadaş 4500 TL indirim aldıysa 2000 araç için ne kadar alır düşünemiyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bu şirketlerden, bankalardan ya da ihale yolu satılan icra arabalarıdır. Alınan para ihale teminatı ve sizi garantiye almak için. Ayrıca bekleme nedeni ihalenin sonuçlanıp araçların tescillenmesi için. Olması muhtemeldir. Bu konuda sağlam adamlar var ancak ilk sefer ağıza bir parmak bal sürüp ikinci sefer dolandıradabilir. Bizim bir arkadaş 4 yıl önce 33 bin TL kaptırdı buna benzer bir yolla jetta almak için. Çok ince araştırmadan girmemek lazım. Bir arabada 8 bin TL kar müthiş bir rakam. Mantıken o karı neden başkasına kaptırsın ki

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Can Ergül

Her ay bu abiden bi araba alıp satsanız yıllık kar 100 bin liraya yakın oluyor :D 

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Titan saadet zinciri gibi bir yapılanma olmasın.

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

Bu şekilde ticaret yapmak riksli bir iş.Karşımdakini çok iyi tanımaz isem kesinlikle böyle bir işe girmem.

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Bence arabayı almadaan peşin vereceğin 20 bin TL yerine  , % 20 fazlasını, yanı 4 bin TL  kapora verip, geri kalan yani 20 bin TL yi arabayı teslim aldığında vermeyi teklif edin. Bakalım ne olacak.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bence sakın para kaptırmayın. Piyasada bu kadar çakal varken kimse kimseye bedava birşey vermez. Şirket aracı almak risk işidir. Misa bizim şirkette servisin kullandığı araçlar hor kullanılırken , satışın kullandığı araçlar çok temizdir. Size hangisinin geleceğini bilemezsiniz. Filo aracı düşünürseniz bu araçları açık arttırmayla satan yerler var bir bakın derim . Oralarda da açık arttırmalara genelde galericiler katılır size bırakmazlar.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Bu işi günün birinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bitirir..

 

30.000 TL'lik bir arabayı kimse kimseye 20.000 TL'ye satmaz..Çok sürümden kazanmak istiyorsa 30.000 TL'lik arabayı 29'a olmadı 28'e satar..Abiniz iyilik meleği mi? Yoksa saf mı?

 

Bu yapılan şey ticaret değil..

 

Arabayı alan arkadaşlarınıza tavsiyemde bir bilirkişiye gidip araçların şasi ve motor no.larını kontrol ettirmeleridir..

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...