İçeriğe Yönlendir

4 Lülerin Tuş Aydınlatması Ve Hava Kanal Parçası

Volkan Turkmen

Recommended Posts

Volkan Turkmen

Arkadaşlar 2 sorudan 1.si 2011 fiesta kapıkilit ve 4'lü lerin düğmelerinde aydınlatma var mı normalde ? bende geceleri yanmıyor?

2.si ise hava kanalı yönlendirmesinin ucundaki parça eksik bunu nereden bulabilirim ? her bindiğimde gözüme çarpıyor, rahatsız oluyorum. :crazy:  Teşekkürler...

pgLDfP4.jpg

1drFVws.jpg

kSBYNku.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

2010 ,2012,2014 ve 2015 lerde gördüm aydınlatma var o kısımda .çıkmacıları bir gez istersen basit birşey bula bilirsin yada aliexspres sitesinde yanlış hatırlamıyorsam krom olarak set vardı lingini bulursam atarım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Menüde aydınlatma ile ilgili bir ayar var değiştirdiğinizde yanacaktır . Tam hatırlayamıyorum ama ışık şiddetini artırdığınızda o bölge anlamsız bir şekilde sönüyor .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

aracın teybindeki menü tuşuna basın ekranda araç ayarlarına gelin  orda bir yerde gündüz farları var . otomatik yapın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

aracın teybindeki menü tuşuna basın ekranda araç ayarlarına gelin  orda bir yerde gündüz farları var . otomatik yapın

Işık konusunda teşekkürler bu işe yaradı. Eksik parça ile ilgili tek çözüm çıkmacılar mı? Bursa da nerelerde vardır çıkmacı ? teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş

2006-2008 fiesta üfleyici alın o kısım bütün. Boyatirsiniz olur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...