İçeriğe Yönlendir

Yazıcı Tavsiyesi Istiyorum


İsmail Avcı

Recommended Posts

İsmail Avcı

arkadaşlar abiler;

250 lira bütçeyle yazıcı bakıyorum.bu paraya vay tarayıcılıymış renkliymiş falan sorun cıkartmayacak yada dolumu masraflı olmayan birşey zor biliyorum.bu sebepten renkli olmasa da olur tarayıcı falan olmasa da olur.

 

siyah beyaz olsun ,kartuşu ucuz olsun, çatır çatır çalışsın sorun çıkartmasın yeter.ne alınabilir ?

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Bende 2-3 sene önce aldığım brother marka çok işlevli yazıcı var lazer yazıcı sene lazer yazıcılarına bak genelde toner dolumu çok basittir,tonerin yanında kapağı olur doldurursun, senelerdir sadece 1 kez 1lt lik toner tozu aldım daha %75i duruyor.

 

Şöyle bişey alabilirsin LİNK

 

yada

 

LİNK   yada başka markalara da bakabilirsin.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ersen, siz eczanede ne kullanıyorsunuz?

Hp nin mürekkepli modelini kullanıyorum. 21-22 numaralı kartuşunu kullanan modeli. Taş gibi kartuş 3-4 senedir doldurup doldurup kullanıyorum. Kartuşun şekli şemali değişti ama hala ilk günki gibi çalışıyor. 1 litre mürekkep aldım azaldıkça dolduruyorum. El alıştıktan sonra dert değil. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hami Erışık
(düzenlendi)

ilk başta verilen canon tanklı model yazıcıları ( ben kullandım) tavsiye etmiyorum...

çünkü; devamlı arıza ışıgını yakıyor çıktı vermiyor..

            mürekkeplerin ucu kuruyor,bir zaman sonra renkli çıktı vermiyor..

dakka başı arıza ışıgını yakıyor durmadan hortumlarıyla ugraş....BEN kesinlikle tavsiye etmem..zaten o tanklarda çakma sonradan montaj orjinal degil..ALMA.    .arkadaşımda aldı bi çıktı bile almadan arıza ışıgını yaktı,tamirci,çöpe attı..       

tarihinde Hami Erışık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
Mehmet Yeter

İsmail hocam ben de hp nin laserjetlerini öneririm tek renk hem hızlı hem çok kağıt basabiliyorsun ayrıca fotokopi makinesi kartuşu var toz gibi döküyorsun devam ediyorsun.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Son zamanlarda yazıcı firmaları kartuşlara chip koyup orijinal sıfır kartuş almaya zorlar oldular. Toner bitince sıfır kartuş almak zorunda kalıyorsunuz. Chip i sıfırlayanlar var ancak arayıp bulmak zor ve her zaman olumlu sonuç vermeyebilir, hatta yazıcıyı öldürebilir. Brother'ın ayarlarında toner bittiği zaman devam komutu var. Toneri dolduruyorsunuz, ayarlardan devam'ı seçip kaydediyorsunuz. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Canon E514 kulanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten bitmiyor. Eskilerde toneri sadece 150 liraydı ve tarayıcı yoktu (HP colorjet 1025 serisi). iki toner parasına şimdi yılı kurtarırım belkide. Arkadaş denetlemede aşırı kullanmasına rağmen yarıladı daha. Ayrıca mürekkepleride çok ucuz...

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Hp p1102 tavsiye ederim.Yazıcıda hp gerçekten iyi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

okulda kullanıyoruz ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadık 4 yıldır samsung ml 1600 series su an piyasada varmı bilmiyorum ama gercekten güzel yazıcıdır 

Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

evde oğluma aldığım hp HP Deskjet Ink 1515 Renkli Yazıcı+Tara+Fotokopi yazıcı 'yı tavsiye ederim.140 tl civarı alınıyor.Hp 650 kartuş kullanıyor,25-30 tl arası orjinal kartuşu.Dolum setide 20 dolumluk 25 tl civarı.

Yorum bağlantısı
Misafir

Çakma tanklıları tavsiye etmem. Bir ara okula aldık 9-10 tane, hepsi hurdaya çıktı. Hatta eve Canon Mp495 almıştım, o da gitti. Şu an Epson un orjinal tanklılarından kullanıyorum (L210). Şimdilik memnunum. Renkli lazer kullanmadım. Çıktı başına maliyet daha ucuz olması bakımından lazer tercih edilebilir. Bir de ister lazer ister mürekkep püskürtmeli olsun firmaların çoğu demo kartuş ya da demo tonerli yazıcı satıyorlar. Brother tam dolu diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

herkese teşekkür ederim .yazıcı işini çözdüm,bu konu  alacak arkadaşlara da yol gösterici olacak inşallah

Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu
(düzenlendi)

Canon mg2150 bitmeyen kartuşlu Yazici yi 200 tl ye 3 sene önce almıştım. 3 yıldır aralıksız sınıfında kullandım ve 25 bin sayfa renkli ve Sb çıktı aldım ve hala kullanıyorum. Araba misali bakımlarını zamanında yaptırır 10 bin sayfada kartuş değiştirirsen hiç bir şey olmaz. Şimdi ki modeli canon e514 oda aynı kalitede bir Yazici gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Saygılar

tarihinde Bahattin Öztoklu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...