İçeriğe Yönlendir

Mazot Pompasi Arizasi Connect 2004

İran Şengül

Recommended Posts

İran Şengül

Araç ıle yokuş cıkıyordum bırden durdu araç sağa çektım rölentıde çalıstı 1 dk kadar sonra stop ettı mazot cok az vardı hava yaptıgını dusundum 10 lt mazot aldım ama çalısmadı sonra tamırcım geldı havasını aldırdı mazot gelıyor mars basıyor ama çalısmıyor araç aracı pompacıya cektırdık enjektor ler kıtlenmıs dedıler sonra mazot pompasının bıtık oldugunu 3.000 tl masraf oldugunu soyledıler bende aracı suan yaptıramıyacagımı soyledım kaldı oyle suan arac evın onunde kaldı sorunun ne oldugunu merak edıyorum once benı arayıp aracınız tamıratı oldu 2 ay ıdare eder dıyorlar sonra gıdıyorum aracınız masrafı var 3.000 tl dıyorlar sorunun ne oldugunu merak edıyorum tesekkur ederim sımdıden... 

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

tamircin iyimi,gaziemir taraflarındaysan çok iyi tamircim vardır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Mazot filtreni değiştir.Yakıt yolunun havasını al.Düzelmezse diğer parçalara bakarsınız.Geçmiş olsun.Bu arada İzmir'de Sabri Usta varken başka usta aramayın.Ustaeller diye aratırsanız google de adresi çıkar.

Yorum bağlantısı
İran Şengül

Teşekkür ederim ...önerileriniz için...

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Umarım işinize yaramıştır.Önemli değil.İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Erdi Ateş

bendede aynı sorun vardı pompanın ıcınde burclar var onlar dagılıyo genelde 2000 bın lıra masraf cıktı bendede yaptırdım eskısınden daha ıyı oldu suan 

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...