Sarp D. Uygur 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Temel Özelliklerİmal Tarihi : 06.03.2007Araç Hattı : Transit Connect 2002-Kabin Tarzı : Kombi - Malzeme Taşıma AracıSeriler : 65 SerileriMotor : Lynx 1.8L OHC TC Dizel 110PSVites Kutusu : 5 Vitesli Düz Vites Kutusu MTX75Çekiş : LHD FWDAks Oranı : 3.80Egzoz Salımı : 93 EEC Emisyon YükümlülükleriKlima : Manuel KlimaBölge : (+)"TR"Boya : Tonik Mavisi Metalikİç Kumaş : Papercut / Mavi Bende de yukarıdaki gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Herkezdeki beygir dogruda bendeki neden 90 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Herkezdeki beygir dogruda bendeki neden 90 Bence sizinki normal, yani 90 lık. Fakat bunu size aracı satan kişi bilmiyormuş Bence şanslısınız Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 arkadaşlar son durum şundan ibaret ford yetkili servisini aradım onlarda aracın şase numarası ile 90 lık olduğunu doğruladılar bana bununla ilgili bir evrak verebileceklerini tada bilgisayara bağlayıp teyid edebileceklerini sordum onlarda bilgisayar (ıds) ile görünmeyeceğini ama bu şase numaralı aracın 90 ps olduğunu bir evrak ile bildireceklerini öğrendim yarın evrağı alacagım aracın kayıtlı olduğu şubeyi aradım fabrika uygunluk belgesi için onlarda aracın daha önce bir kez plaka değiştiğini ve başka şubede olduğunu söylediler bende o şubeyi aradım aracın dosyasının kanunu göre iki yılda imha edildiği gibi birşey söylediler bende ne yapayım deyince yarın gelin 55 kw yazan yeri düzeltelim 66 yapalım dediler yarın bu iş peşinde koşturayım son durumu sizinle paylaşacağım. Bence sizinki normal, yani 90 lık. Fakat bunu size aracı satan kişi bilmiyormuş Bence şanslısınız bence aracı alan adamda bilmiyormuş şubedeki arkadaşların yanlış yazmasından dolayı 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 arkadaşlar son durum şundan ibaret ford yetkili servisini aradım onlarda aracın şase numarası ile 90 lık olduğunu doğruladılar bana bununla ilgili bir evrak verebileceklerini tada bilgisayara bağlayıp teyid edebileceklerini sordum onlarda bilgisayar (ıds) ile görünmeyeceğini ama bu şase numaralı aracın 90 ps olduğunu bir evrak ile bildireceklerini öğrendim yarın evrağı alacagım aracın kayıtlı olduğu şubeyi aradım fabrika uygunluk belgesi için onlarda aracın daha önce bir kez plaka değiştiğini ve başka şubede olduğunu söylediler bende o şubeyi aradım aracın dosyasının kanunu göre iki yılda imha edildiği gibi birşey söylediler bende ne yapayım deyince yarın gelin 55 kw yazan yeri düzeltelim 66 yapalım dediler yarın bu iş peşinde koşturayım son durumu sizinle paylaşacağım. bence aracı alan adamda bilmiyormuş şubedeki arkadaşların yanlış yazmasından dolayı Hadi gözünaydın, bir anda 90 lık araç sahibi oluverdin Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Allah herkese boyle yanlışlık nasip etsin 3 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 vay arkadaş chıp olayını sorduk bizde sana 90 lıklardan seri oldu falan dedin aracın bildiğin 90 lıkmış ya Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Malesef 115 lik olmus zaten 90 surdugumde biraz agir gelmisti Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Sen yine en kısa zamanda bi dyno teste gir Ercan görelim aracın gerçek gücünü Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 Yok trabzon dyno olsa sokacam istanbul yada ankaraya yolum düşerse ilk isim dyno 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Bi bakıyomuşsun ki araca 140 beygirlik yazılımı basmışlar Çifte kavrulmuş tadı olur Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 200 ps de olsa bir 110 luk olamaz aks oranlari yüzünden Yorum bağlantısı
Recommended Posts