İçeriğe Yönlendir

Connect Lastık Secimi

Misafir

Recommended Posts

umut muammer birlikbaş

Erdi bey muayene de sorun yaşadınız mı?

Beyler yazlık lastik alıcam bende? 2010 connect e varmı tavsiyeniz? Bi söylenti var dolanıyor ortalıkta ne kadar doğru bilinmez. Yanakları kuvvetli lastik, yani rf yahut XL gerekli diyorlar. Aracın orjinal lastiği de XL. Fakat muayene de sorun yapıyorlarmış, ve ağır kusur yazıyorlarmış. Kesin bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

aracın kullanım amacına göre XL lastik alınabilir elbette ama buna muayenede XL olacak diye zorunluluk bana çok saçma geliyor sonuçta birçok araçta farklı ebatlarda lastik ve jant ebatları var böyle bir durumda muayeneden kimse geçemez bence siz aracınızı aile için kullanıyorsanız ve fazla yük taşımıyorsanız 91H lastik işinizi görür zaten 95H XL lastikler yanak sertliğinden dolayı konforu düşürür daha çok ticari kullananlar tercih eder

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Mevsimine uygun lastik ve en az 3 mm diş derinliğinden başka şart yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Recep KOZAN
(düzenlendi)

Selamün aleyküm ben yeni üyenizim benim de bir sorum olacak Aracım connect 1,8 90lık 2012 lastik konusunda üzerinde gelen yazlık ömrünü tüketti şu an lastik almayı düşünüyorum tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. lastik ebatları 195/65/15r yazıyor üstündekindi kışlıkta yazlık lastik seçimimiz hangi marka veya modelden yana olmalıdır ? 

Not: yazın arada yük taşıdığım da oluyor ticaretle uğraştığımız için.köye kente çok gideriz.Hava şartları olarakta Karaman yazın sıcaktır pek yağış olmaz .

Birde  v - h - t  ne demek onları da bilmiyorum açıklarsanız çok makbule geçer :)

tarihinde Recep KOZAN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...