İçeriğe Yönlendir

Lastik Hava Basıncı Ne Olmalı? Mondeo 1.6 Tdci

Şafak Ertürk

Recommended Posts

Şafak Ertürk

Merhaba,

Bende mondeo tdci 1.6 titanium paket var ve lastikler goodyear efficent grip 17 de jantlar var.

Yani kapıya bakıyorum 35 diyor. 35 yapıyorum bu sefer yoldaki herşeyi hissediyorum. 32 olunca sanki araba gitmiyor.

Yani ne olacak? Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

33 e 35 yazar aslında... ama araç tek sürücülü ise 32 yapılabilir...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Fabrikanın milyonlarca dolar döktüğü ARGE'nin sonucu ile belirlenen değerler kapınızda yazar ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Fabrikanın milyonlarca dolar döktüğü ARGE'nin sonucu ile belirlenen değerler kapınızda yazar ;)

Sani ...sana katılmakla beraber...mondeo süspansiyonu sert bir araç olduğundan 32 ile gezmenin daha konforlu olacağını düşünüyorum...
Yorum bağlantısı
Şafak Ertürk
(düzenlendi)

33 e 35 yazar aslında... ama araç tek sürücülü ise 32 yapılabilir...

Ön 33 arka 35. Birde bunu deneyeyim Hasan bey. Teşekkürler.

Kapıdaki veriler 41 gibi rakamlari gösteriyor tabi yük durumuna göre.

tarihinde Şafak Ertürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Hocam benzinliklerde kendiniz yapmayın, goodyear satan yerlere gidin , oralarda lastik basınçlarını ayarlatın derim,ben de benzinliklerde yapıyordum ama goodyear satan yere gittim kontrol ettiler çok farklı çıktı,abi standart bir yeriniz olsun hep orada yaptırın demişlerdi,ben de hep oraya gidiyorum. Kapıda ne diyorsa onu yapmakta fayda var

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani ...sana katılmakla beraber...mondeo süspansiyonu sert bir araç olduğundan 32 ile gezmenin daha konforlu olacağını düşünüyorum...

Konfor ayrı şey, güvenlik ayrı şey hocam.

Tam olarak 35. dakika sonrası izleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=9pFnnvneFOg

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Ortalama hızın bende ki gibi 23 km olan araçlarda 35 li havalarla şehir içinde zıplamanın anlamsız olduğunu düşünüyorum...zaten şehir dışına çıkacaksam 35 ve üstü havalarla yola gidiyorum...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şafak Ertürk

ortada buluşalım 33-34  :bravo: arkalar biraz daha fazla istiyor. 34-36  :good1:  Deneyelim.

Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı

Kapıda ne yazıyor ise o. Bende 35 / 35 yapıyorum hiç bir problem yok.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Serhat Çerçi

Bendekinde bosken 32, dolu iken 35 yazıyor, 235/45/17. Hasan hocama katiliyorum, boşken 35 yapilirsa araç fazla sertleşip kasislerde sekmeye başlıyor, asıl guvenlik zaafiyeti budur, linkteki videoda da fazla havali olan lastik daha geç duruyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...