Mert Keçeci 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Merhaba arkadaşlar aracımıza st şerit çekmeyi planlıyoruz ancak tam olarak ölçüleri bulabilmiş değilim ve göz kararı yapmak istemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar umarım olur yardımlarını için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Çokta yakışır be kardeşim. Ama ölçüler hakkında bir bilgim yok. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Siner 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 BEN BU KONUDA BIRAZ ARASTIRMA YAPTIM TAM ÖLÇULERINI BILMIYORUM FAKAT 2 PARMAK KALINLIGINDA ARASIDA 1 PARMAK KALINLIGINDA BOSLUK OLUCAK SEKILDE YAPILAN BI ARAC GORDUM COKTA GUZEL DURUYORDU EGER MASPIYEL VARSA YANLARDA 3 PARMAKTA YAPABILIRSINIZ AMA YOK ISE 2 PARMAK KALINLIGI GUZEL OLUCAKTIR.. . 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 21 Mart 2015 Yazar Paylaş 21 Mart 2015 3 parmak kalinligi idealdir Teşekkürler cengizcim yanları bu şekil yapıcam zaten onlar pek sırıtmaz ama tavan ve kaputta bakalım napıcaz onların sırıtmaması lazım. Çokta yakışır be kardeşim. Ama ölçüler hakkında bir bilgim yok. İnşallah kardeşim mavişe ayrı bi güzel gidiyor. BEN BU KONUDA BIRAZ ARASTIRMA YAPTIM TAM ÖLÇULERINI BILMIYORUM FAKAT 2 PARMAK KALINLIGINDA ARASIDA 1 PARMAK KALINLIGINDA BOSLUK OLUCAK SEKILDE YAPILAN BI ARAC GORDUM COKTA GUZEL DURUYORDU EGER MASPIYEL VARSA YANLARDA 3 PARMAKTA YAPABILIRSINIZ AMA YOK ISE 2 PARMAK KALINLIGI GUZEL OLUCAKTIR.. . St marşpiyel var bakalım 3 parmak kalınlığında çıkartıp yapcaz beğenmezsek incelticez.Ahhh şu aralar bi şeritli st denk gelse direk metre ile ölçcem arabanın şeritlerini. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Internette yabancı sitelerde şeritli olanlardan resim ölçeklendirmesi yaparak yakın değerler bulunur galiba 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 21 Mart 2015 Yazar Paylaş 21 Mart 2015 Internette yabancı sitelerde şeritli olanlardan resim ölçeklendirmesi yaparak yakın değerler bulunur galiba Tavandan çekilmiş bir foto bulsam ölçeklendirmeye uğraşıcam çünkü spoilerin orası önemli esas.Sahibinden.comda şeritli st satan denk gelse ilan sahibini arıcam ve şerit ölçülerini vermesini rica etcem akadar kafayı taktım şu şeritlere yaaa. Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Hocam dedektif gibi calisiyorsunuz vallahi :-) 1 Yorum bağlantısı
Erdem Siner 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-fiesta-mk6-2003-2009-yan-serit-157901321 hala st serıt yapmadıysanız bu ılanda var bakabılırsınız ... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 2008 aracımda şerit mevcut isterseniz ölçüleri yarın sabah verebilirim Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Mart 2015 Yazar Paylaş 27 Mart 2015 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-fiesta-mk6-2003-2009-yan-serit-157901321 hala st serıt yapmadıysanız bu ılanda var bakabılırsınız ... Teşekkürler ilk üst şeritleri halletmeye çalışıyorum eğer yaptıramazsam burdan temin ederim.2008 aracımda şerit mevcut isterseniz ölçüleri yarın sabah verebilirimZahmet olmazsa ismail kardeşim çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts