Yunus Güllüce 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Merhaba, yaklaşık 1 ay kadar önce 2005 model Ford Tourneo Connect aldım. Araba ilk geldiğinde hiç sorun yoktu. Babam bilmediği için Eurodizel yerine gitmiş petrol ofisinden full Normal mazot koydurmuş, benzinci de hiç uyarmamış, ondan sonra bu durumlar olmaya başladı. Normalde araç marş alıp biraz geç çalışıyordu ama şimdi hiç çalışmıyor. Hava da soğuk değil. Komşunun arabası normal çalışıyor ama benim araba çalışmıyor.Araba 90ps lık. 5 kişi+700 kilo yük ile yokuşlara 2.-3. viteste çok iyi çıkıyor, hiç zorlanma falan yok. Hızlanmasında, gücünde sıkıntı yok ama çalıştırırken sıkıntı yaşıyorum. Aldığım adam motor saatine göre kullanıyordu yani motoru temiz ve dikkatli kullanılmış araba. Mazot pompasından olduğunu zannetmiyorum çalıştıktan sonra araba hiç sıkıntı yaşatmıyor. Isıtma bujilerini 3 hafta önce, mazot filtresini 4 gün önce, hava filtresini ve yağını da arabayı aldığımda değişmiştim.(1 ay önce)Acaba bu normal mazot koydurmak enjektörleri yemiş olabilir mi? Ama çalışıp gezintiye çıkınca araba hiç sarsmıyor, zorlanmıyor. Bu arabanın daha önce marş dinomosu yanmıştı, aldığım adam nasıl yaptırdı bilmiyorum ama yaklaşık 1 yıl kadar sorunsuz bindi. Sonra da ben aldım bende böyle çalışmamazlık etti. Akünün daha garantisi bitmedi. Bu neden olabilir, çok canım sıkılıyor arabayı böyle görünce. videosu burda https://www.youtube.com/watch?v=9J57P67hr_c Bu videoyu çektikten sonra usta çağırdım geldi baktı. Eterle çalıştırdı arabayı. Bindik sanayiye gittik. Baktı orda dedi ki "enjektörler arızalı, yakıt geridönüş yapıyor" mu dedi yoksa "geri dönüş yapmıyor" mu dedi orayı tam anlamadım ama bana en az 1700 lira masrafı olur dedi. Ben 1700 ü verdikten sonra 2000 lira verip 4 tane yeni enjektör alırım. Bu adam sizce beni mi kandırmaya çalışıyor ?Araba çalışıyor şimdi, ama zor çalışıyor. biraz dolaşmaya çıktım, araba roket gibi. Hızlanması vs çok iyi. Bu işten nasıl çıkarım ben ? "Hava yapmış olabilir mi diye" sorunca "yok abi ya ondan değil" diyor. Ama pek inanmıyorum. Enjektör hortumlarını söktü, enjektör başlarına 4 tane şeffaf hortum taktı marşa basınca 4 hortumdan mazot geriye doğru geldi ve hortumlar hemen doldu. "Bunların dolmaması gerekiyor" dedi.İnanın artık ne yapacağımı bilmiyorum. "Garanti verir" misin diye sorunca mırın kırın etmeye başladı "yaktığın yakıta bağlı" dedi. Ben aslında ustaya güvenmiyorum. Ustalar para avcısı olmuş. 200-300 lira ile kurtulabileceğim bir arızadan dünyanın parasını alır diye çekiniyorum açıkcası. Garantisi de yok, değitirdi yaptı diyelim ama geri eskisi gibi olma riski de var. Ne yapmam lazım bir akıl verin bana. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Bence sanayiye değil de Ford servisine götürün. 1 Yorum bağlantısı
onurdursun 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 bendede dizel vectra vardı hiç bir sorunu yoktu motorunu yıkattım çarşıya park ettim işimi hallettim geldim araba çalışmadı uğraştım baktım olmuyacak tanıdık bir ustayı çağırdık oda işten anlamıyordu eter koklatarak çalıştırmayı denedi zar zor çalıştırdık adamı sanayiye bıraktım ve gezintiye çıktım arabada hiç sorun yoktu eskisi gibi çalışıyor, oradan ablama gittim çay sohbet derken arabayı yine çalıştıramadım elektriğine falan baktırdık ama sonuç alamayınca o sinirle gece 12 de izmit sanayisine çektirdim araba 3-4 gün yattı oradaki opel servisi hiç uğraşmayın pompa bitmiş dedi sökülecek 3000 lira masrafı var dedi ( ben adama ısrarla diyorum arkadaş araba yıkanmadan önce saat gibi çalışıyordu yıkamadan olsa en fazla beyni bozulur kapalı kutu pompa nasıl arıza verir cvb veremiyordu tabi) Neyse bizim şarteller attı artık söktürücez pompayı en son bir ustayı bekliyorduk ve geldi baktı çırağına dedi yarım metre geri dönüş hortumu al diye çocuk getirdi hortumları değiştirdi marş geç dedi bende umutsuz şekilde marşa geçtim bi bastım araba çalıştı o anki muttluluk paha biçilemez Sorun yıpranmış olan geri dönüş hortumlarının basınçlı suyla çatlaması sonucu arabanın hava yapması Senin arabandada hava yapma sorunu var gibi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Bence de hava yapiyor, yakıt geri kaciyor. 1 Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 hepinize ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim. şimdi ben ustaya gidip desem ki "bunun geridönüş hortumlarını değiştir, yakıt hava yaptığı için geri kaçıyor" diye, sizce sorun çözülür mü? yada anlamak için bilgisayara falan mı sokmam gerekiyor. mazot pompası arızalı falan derse direk dalarım zaten o ustaya. enjektör arızası olsa araba yokuş çıkmaz, gaz yemez, yakıt sarfiyatı artar, araba giderken nazlanır, stop eder vs vs. kendini belli eder zaten. enjektörleri ellettirmem ama enjektörlerin valfi, memesi, pul, ring vs var diyorlar onların arızalı olup olmadığını nasıl anlarız acaba? onlar enjektörün içinde mi yoksa o geridönüş hortumlarıyla beraber mi takılıyor? çok çabuk sinirlenen bir insanım, araba çalışmadığı zaman kafayı yiyesim geliyor. zaten bir daha asla 2. el araba almam. bu arabaya 1 aydır, en az 2000 lira para harcadım lastiklerle beraber. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Öremiş 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 enjektördee sorun olsa yolda gidişinde de etkisi olur bencede hava yaptıgı ıçın pompa yeterli emişi yapamıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Yokuş aşağı park ettiğinizde kolay çalışabilir.. Benim fiestam geri dönüş hortumları bozukken yokuş aşağı bıraktığımda rahat çalışıyordu.. Yokuş yukarı bir saat yetiyordu hava yapması için.. Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 tamam şimdi yola çıkıp başka şehirdeki bir servise gidecem yarın. bakalım orası ne diyecek? sorunu çözersek buraya yazacam. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 hepinize ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim. şimdi ben ustaya gidip desem ki "bunun geridönüş hortumlarını değiştir, yakıt hava yaptığı için geri kaçıyor" diye, sizce sorun çözülür mü? yada anlamak için bilgisayara falan mı sokmam gerekiyor. mazot pompası arızalı falan derse direk dalarım zaten o ustaya. enjektör arızası olsa araba yokuş çıkmaz, gaz yemez, yakıt sarfiyatı artar, araba giderken nazlanır, stop eder vs vs. kendini belli eder zaten. enjektörleri ellettirmem ama enjektörlerin valfi, memesi, pul, ring vs var diyorlar onların arızalı olup olmadığını nasıl anlarız acaba? onlar enjektörün içinde mi yoksa o geridönüş hortumlarıyla beraber mi takılıyor? çok çabuk sinirlenen bir insanım, araba çalışmadığı zaman kafayı yiyesim geliyor. zaten bir daha asla 2. el araba almam. bu arabaya 1 aydır, en az 2000 lira para harcadım lastiklerle beraber. Yunus bey, Sıfır araba alsanız ve bunlar başınıza gelse kendinizi vurursunuz demek ki Sinirlenmeyin. Sıfır araba alıp 150. km'de motorunu yiyeni gördük biz bu forumda. Sıkmayın canınızı Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Şu servislerin ve üçkagıtcı ustaların 3-4bin liraya hallolur deyip işi bilen ustalar tarafından 50-100 liraya halloldugunu okuyunca modelli araç almaya korkuyorum be... Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Turkiyedeki servis anlayisindan kaynaklaniyor bizim enişte hyundai servisinde expertlik yapiyordu o anlatirdi ellerinde yada turkiye olmayan bazi parcalar için bircok araci perte cikariyorlar benimde başıma geldi led televizyonum bozuldu dışarda 100 tl lik parça ellerinde yok diye değişim yaptilar Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 23 Mart 2015 Yazar Paylaş 23 Mart 2015 Bugün tamirciye çektim. Tamirci "benlik bişeyi yok abi bu arabanın"dedi. Bu sefer tamircimle beraber bindik, tanıdığı pompacıya gittik. Pompacı enjektörleri söktü baktı, makinaya soktu, işeme falan yapıyormuş, içindeki bazı şeyler kırılmış vs derken "enjektörlerin hepsi ölmüş" dedi. "Abi ben yaparım ama 1000-1500 lira masrafı olur, 2-3 ay sonra yine aynı sıkıntı verir, çünkü enjektörler daha önce 2-3 defa açılıp tamir edilmiş ve içine de kötü çıkma parçalar takılmış. yani bunların tamir edilecek hali kalmamış, sen iyisimi git bunların yenisi al. 2-3 kuruş kazanacağız derken seni de perişan etmeye değmez" dedi. "Yenisi sende var mı" diye sorunca "Elimde yok, ben satmıyorum" dedi. Eğer "bende var" deseydi, enjektörleri alıp başkasına gidecektim. Gittim servisinden 4 tane yeni orjinal Delphi marka enjektör aldım, 2100 lira para verdim. 100 lira da taktırmak ve arabanın beynine tanıtmak için verdim. 110 lira da Shell V-Power Eurodizel aldım. Sanayiye gitmeden bir gün önce arabayı yokuş aşağı park ettim ve yine sabah 2-3 marş da ancak çalıştı. Geridönüş hortum takımını da değiştirdim bugün. Arabanın sesi de değişti, yakıt sarfiyatı da düştü. Araba şimdi marşa basar basmaz 1-2 sn içinde çalışıyor. Hava felan yokmuş. Korktuğum enjektördü zaten ve korktuğum da başıma geldi. 2300 lira ödeyince araba da ben de buz gibi olduk kısacası. Arabanın 1 aydır değiştirmediğim yeri kalmadı nerdeyse. 2 ay önce arabayı sadece hareket ettirmeyi biliyordum, şimdi ise arabanın sensörlerine kadar bilir olduk, yaptırdığım usta "benim yanıma gel çalış" diyor bana. Yorum bağlantısı
Recommended Posts