İçeriğe Yönlendir

12V Çakmaklık

Mustafa Başkan

Recommended Posts

Mustafa Başkan

Merhaba arkadaşlar,

Ben telefon şarj aletini çakmaklığa soktuğumda şarj olmuyor. Çakmaklık basınca ısınıyor/kızarıyor ancak 12V alet takınca elektrik yok. Nasıl olur? 

Çakmaklığı çıkarmakta ayrı bir dert. Radyoyu çıkarmak gerekiyor galiba?  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Şarj aleti problemli olabilir mi? Başka yerde çalışıyor mu mesela? Çoğu şarj aletinin sigortası adi oluyor ve hemen atıyor, belki böyle bir durum vardır. Temassızlık olmuyorsa, çakmak çalışıyorsa takılan diğer cihaz arızalıdır diyorum ben..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Şarj aleti problemli olabilir mi? Başka yerde çalışıyor mu mesela? Çoğu şarj aletinin sigortası adi oluyor ve hemen atıyor, belki böyle bir durum vardır. Temassızlık olmuyorsa, çakmak çalışıyorsa takılan diğer cihaz arızalıdır diyorum ben..

+1

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Çakmak ısınıyorsa cakmak soketini niye sökesiniz ki? Zaten sağlammış. Başka bir şarj cihazı deneyin bence.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Taktığınız soketin üstündeki geniş vidayı sökünce çakmağa giren kısmın içinde bir sigorta bulacaksınız, öncelikle onu kontrol edin bakalım sağlam mı..

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Peki bir soruda benden , acaba araç şarj aletini takılı bıraktığımızda kontagı kapattıgımızda alet açık kalıyor mu?

Yorum bağlantısı
Ahmet Varol

Aynı mevzu benim araçta da navigasyonu şarj etmiyor ama çakmaklık çalışıyor , kontağı kapattığım zamanda elektrik oluyor kesmiyor elektriği . Ben düzelmek için çakmaklığın içindeki yerlerle oynamaya kalktım elektrik olduğu için kısa devre yaptırdım duman çıktı sigorta atmış , ama şimdi çalışıyor o sağlı sollu olan uçları biraz içe doğru bükmek gerekiyor bence 

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Transitte elektriği kesiyor acaba focusta neden kesmiyor ?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Transitte elektriği kesiyor acaba focusta neden kesmiyor ?

Belirli bir amacı yoktur, tasarlayan öyle yapmış..

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Belirli bir amacı yoktur, tasarlayan öyle yapmış..

Abi benimde kessin elektriği tasarlayanlsra söyle :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...