İçeriğe Yönlendir

Peugeot 106 & 206 Hakkında Tavsiyeler

Emre Öğüt

Recommended Posts

Emre Öğüt

Herkese merhabalar başlıktada yazdığım gibi Peugeot 106 & 206 Hakkındaki artıları ve eksileri nelerdir alırken dikkat edilmesi gereken şeyleri nelerdir , büyük bir maceramıdır :) eğer alınmaması gerekiyorsa neden alınmaz:)

Bütçe 15.000 Lira civarında bir arkadaşıma araç alacağız bende sizlere danışmak istedim eğer varsa alternatif araç modelleri alabilirim araçtan en büyük beklenti biraz genç işi ve spor durması..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

olunlaşıp mürüvet görmek isityorsa ... pek sağlam değiller

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ümit Volkan Durmaz

106 alinir tamgenc isi biraz modifiye ile mukemmel sonuclar elde edilir otoban faresiyle ama guvenlik sifir cok sevdigim yasar arkadasimi bu arac yuzunden kaybetmistim nur icinde yatsin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Uzun vadeli planlarınız var ise, evlilik,kariyer vs gibi, bu araçlardan uzak durun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

206 XT modeli var bende.
sanfursuz.
sanfur uçuyor 206larda.
bir çok kişinin başına geldi bu.
arka torsiyonlarda genelde bi sıkıntı var. 
virajlara falan hızlı girmemek lazım.
bianda atıyor kendini.
adam akıllı bi tüp olması lazım. 
206lara uyum sağlamıyor ne yazık ki.
benimki benzinli mesela. 
fazla km yapmadığımız için taktırmayıda düşünmüyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

206 desire 1.4 otomatik var arkadaşımda. Bende kullanıyorum bazen. 
Çok fazla yakıyor. 45-50 kr gibi. Türkiyede ki en temiz 206dır sanırım. 
Aracın direksiyonu çok ağır fren pedalı çok sert. Yol tutuş malesef iyi değil. Bir anda bırakıveriyor arkasını. Birde fren anında durmayacakmış hissi var. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

206 XT modeli var bende.

sanfursuz.

sanfur uçuyor 206larda.

bir çok kişinin başına geldi bu.

arka torsiyonlarda genelde bi sıkıntı var.

virajlara falan hızlı girmemek lazım.

bianda atıyor kendini.

adam akıllı bi tüp olması lazım.

206lara uyum sağlamıyor ne yazık ki.

benimki benzinli mesela.

fazla km yapmadığımız için taktırmayıda düşünmüyorum

Sanfur nedir nasıl uçar ( bilmediğim için soruyorum
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

2007 1.4 benzinli Fever vardı bende. Şimdiye kadar en uzun süre kullandığım arabam(muhtemelen hemen satamadığım içindir). 1,5 yıl bindim. 18 bine aldım. daha önceki sahibesi conta yaktırmış. alt takım, üst kapak contası ve lpg için toplam 3000 lira harcadım, tam adam ettim çok temiz oldu derken biri gelip 19100 liraya aldı. Keşke satmasaydım dedim sonra. LPG tüketimi çok da az değil. 8v ama çok yakıyordu meret. Şimdiki 1,5 tonluk TDCI aracım daha az yakıyor. Ben lpg'de pek sorun yaşamadım. Fakat lpg seçiyor. Doğru istasyondan almak gerekiyor.

Arkasını atması doğrudur, iyi sürücü değilse hiç almasın zaten, iyi sürücüyse arkasının atması çok büyük problem olmaz. Çok defa dönüşlerde arkasını attı toparladım şükür.

Bir de galeriden almasın. Galericilerin çok sevdiği araçlardan. 15 bine alıp km düşürüp güzelce temizleyip ilk sahibinden 50 bin kmde diye 24-25'e satarlar.

son olarak 106'dan kesin uzak dursun. 106 bir aşktır. Onu sevmeyen pek derdine katlanamaz ama sevene de uğraşmak para ve zaman harcamak zevk işidir.

Şahsen ben uğraşamazdım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu

Herkese merhabalar başlıktada yazdığım gibi Peugeot 106 & 206 Hakkındaki artıları ve eksileri nelerdir alırken dikkat edilmesi gereken şeyleri nelerdir , büyük bir maceramıdır :) eğer alınmaması gerekiyorsa neden alınmaz:)

Bütçe 15.000 Lira civarında bir arkadaşıma araç alacağız bende sizlere danışmak istedim eğer varsa alternatif araç modelleri alabilirim araçtan en büyük beklenti biraz genç işi ve spor durması..

ölüm makinaları  :exc1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kemal Öremiş

206 1.4 dizel alınıp keyifle binilir 106 ya kesinlikle yanasma

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

ben o zaman pis fransızlardan vazgeçiyorum :D focus mk1 tek kapı 2.0 bakıyorum şimdide

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Ertaş

O fiyata bulduğun 206 dan Hayır gelmez km si yüksektir düşük olanlar 17 18 lira

Ama çok güzel bir 106 ve 306 bulursun tabi

2 sene önce 1.4 206 sattım 1999 model 75.000 km idi ve 16 ya sattım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...