Mahmut Yıldız 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Eniştemin boyu yaklaşık 1.90. S40'ta kullandığı pozisyonda arkada yetişkin için az yer kalıyordu. Şu anda bu araçta böyle bir sorun yok. Sanki koltuk, diğer araca göre daha fazla geriye kayıyor ekstra olarak buna rağmen en gerideyken daha fazla pay bırakıyor eski araca göre ki, ortalama boy için yeterliden fazla bir boşluk var:) Aslında araç daha çok arka cam eğimi ile seni coupe sedan tarzında. Arka bagj kapağı camla açılabilecek liftback araçlar benzeri bir yapıda. Kotukların rahat yapısı arkada baş tavan mesafesini ferahlatıyor. Aracın içersinde pofuduk ve rahatlık hissiyatı veren koltukların konfor beklentinizi yükseltmesi sözkonusu. Monceo Mk3'e göre çok daha yumuşak yapıda. Örneğin çukurdan geçerken çukuru hissetmiyor değilsiniz ancak çukurla araç arasında yastık var gibi. Sarsılma anlarında gövdenin monoblok hissi vermesinde en büyük etken trim sesleri olmaması. YAni araç sanki esnemiyor, bütün halinde yüzey yapısına uyum sağlıyor. Aracı çok uzun kullanmadım ancak bizim semtimizdeki asfalttan bozma offroad parkur 2 gün şiddetli yağmurla beraber çok daha derin çukurlarla karşıladı bizi aracı denerken. Bu nedenle detayları bu şekilde verebiliyorum. Genelde asfalt performasnı yeni araçların tümünde başarılı olduğundan S60'ta çok şikayet edilen 120km üsü hızlardan sonra alınacak rüzgar sesinden farklı bir sürpirz olmayacaktır sanırım. Saygılarımla. Çok teşekkür ederim Evren Bey. Hem arka tarafın diz mesafesi hem de kalite hissi konusundaki yorumlarınız çok işime yarayacak. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Maşallah kazasız belasız ve de cezasız kullansınlar. Merak ettiğim nokta, otomatik far yok mu bunda? Hani far butonunda "auto" diye birşey görünmüyor da? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Maşallah kazasız belasız ve de cezasız kullansınlar. Merak ettiğim nokta, otomatik far yok mu bunda? Hani far butonunda "auto" diye birşey görünmüyor da? Teşekkür ederim. Farlar hep yandığı için auto'ya gerek kalmıyor:) Bixenon farlı araçlardan farklı olara da; farlar yanarken selektör yapıldığında zenonun yanında halojen far da uzunlara destek veriyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Yaklaşırlar merak etme, 4-6 ay sonra esas Mondiler gelsin görürsün Esas derken 2.0 larımı kastediyorsun, ama bana 1.6 dizel lazım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Esas derken 2.0 larımı kastediyorsun, ama bana 1.6 dizel lazım. 2.0 leri ufak tefek görünümde değişiklikleri vs. 1.6 lazımsa olur tabi, nasılsa sonradan da takarız o gelecekleri yinede 2.0 candır demeden olmaz 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Ben çok beğendim bu aracı. Bize de böyle birşey nasip olur inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Ben çok beğendim bu aracı. Bize de böyle birşey nasip olur inşallah.Insallah.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Çok güzel çok kaliteli bir araç. Hayırlı olsun Evren Abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts