Murat Çimen 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Arkadaşlar merhaba, Fistama resimdeki elekli panjurdan yaptirmak istiyorum. Daha önce bu sekilde bir degisiklik yapmış olan arkadaşımız var mi ? Benim Fiestama en cok yaptirmak istediğim sey bu, bunu benim icin yapabilecek bir usta var mi acaba ? Varsa Lutfen benimle iletisime geçebilir mi? Ben kendim hali hazirdaki panjurumu kesip bunu yapabilirim ama tek bir urun icin alacagim alet erdavat daha pahaliya gelecektir. yardimlarinizi bekliyorum. Saygilar. http://image5.sahibinden.com/photos/25/04/73/136250473r7s.jpg 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Panjur iyi hoşta plakayi nereye koyacaksiniz ? Yorum bağlantısı
Murat Çimen 29 Mart 2015 Yazar Paylaş 29 Mart 2015 Plaka olarak kare plaka olabilir yada en alt ortaya monte edilebilir bence cok hos duracaktir. Ap plaka deniyor saniyorum, ondan takicam Birde panjura st logosu monte etmeyi dusunuyorum. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Titanium çerçeveye sanayide aldığın petek şeklindeki tellerden ki hazır satılır onu oraya iyi bir usta tarafından yaptirabilirsin.genellikle hirdavatcilarda bulunur.ister parlak istersen de spray ile boya atarsin Yorum bağlantısı
Murat Çimen 29 Mart 2015 Yazar Paylaş 29 Mart 2015 Gaziantepte ikamet ediyorum ve burda ustalar bununla ugrasmak istemiyor. Bende buradan bunun icin bana yardimci olabilecek birilerini bulabilmek icin şansımı denemek istedim. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Zamanında toyotanın panjurunu yaptırmıştım bu şekilde. Hesaba katmadığım bir şey varmış; tel boşluklarından arkası görünüyordu. Yorum bağlantısı
Murat Çimen 29 Mart 2015 Yazar Paylaş 29 Mart 2015 Arkasinin gorunmesinin sorun olacağını dusunmuyorum ama uyariniz icin cok tesekkurler. Yorum bağlantısı
Murat Çimen 29 Mart 2015 Yazar Paylaş 29 Mart 2015 Galip Bey, Benimde kendim yaparsam yapacağım islem budur fakat, on ceki demiri kafami karistiriyor. Sonucta orjinal panjurda onun icin ayrilmis bir yer var. Yorum bağlantısı
Murat Çimen 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 bu işi kendi aracına yapan cevremde arkadaslar oldu. petek kısmı plastik sekilde hazır satılmakta,fakat işlem hiçte öyle kolay değil yaparken epey kan akıyor.yapmadan vazgecen arkadaşlarda oldu.yapılması yaklasık 3-5 saati buluyor.yapılmış halide sıfır hata ile olmuyor.şimdiden kolay gelsin fedakarlık yapmak zorundasınız.yada bu sevdadan vazgeçmek durumundasınız. Galip Kandemir Bry, dediğiniz gibi çok kanlı bir süreç oldu, ön tarafta birçok yeri kesip biçmek zorunda kaldık ama değdi. Şuan bir ST logo eksiği var. Bitmiş halini siinle paylaşmak istedim Yorum bağlantısı
Murat Çimen 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 Acikcasi islerim yogun oldugu icin hizlica yapildi, dogal olarak hatalar var bos bir gunumde ince ayar veririm Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Galip Kandemir Bry, dediğiniz gibi çok kanlı bir süreç oldu, ön tarafta birçok yeri kesip biçmek zorunda kaldık ama değdi. Şuan bir ST logo eksiği var. Bitmiş halini siinle paylaşmak istedim Nasil sabitlediniz bu petek seklindeki plastiği biraz aciklar misiniz? Yorum bağlantısı
Murat Çimen 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 Arkadaşlar kisaca açıklayayım, oncelikle petek panjuru parcacidan aldik, sonra tamponi aractan sokup, on izgarayi yerinden cikardik. On tamponun eski izgaranin tirnaklarina gelen yerlerini kesip duz bir zemin elde ettik. Daha sonra izgarayi o bosluga yeticek cekilde kestik. Izgarayi tampona yapistirma islemi ise isitilmis metsl tellerin tampona yapistirilip bukulmesiyle oldu sonrada silikonla saglamlastirdik. Ardindan parlak siyahla panjuru boyadik. Boya kuruduktan sonra 2 cm lik yapiskan nikalaj seritle izgaraya çerçeve yaptik. En basit sekilde boyle anlatabilirim ana gerçekten çok zahmetliymis. Biz ya yapariz, yada atariz durumuna gelmistik. 1 Yorum bağlantısı
Murat Çimen 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Arkadaşlar cidden araca ayri bir hava katti, plakayi muayene de neden sorun etsinlerki? Eski konumuyla ayni yerde duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts