Ali Cihangiroğlu 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Ali abi senin lastikler 195/65/15 ise eğer zaten bu ölçüde eg perf. test birincisi. Benim ölçünün testlerinin çoğunda da cp5 birinci, bir kaçında da primacy 3. Michelin'e tövbeliyim o ayrı Bendekiler 195/50/15 ve harbiden güzel lastik 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Al sana uzun süre kullanıcı yorumu bu lastik süper, yol tutuş özellikle ıslakta süper, kaymıyor alet, yol tutuştan sese her açıdan memnunum, ayrıca sağlamda, GY lastikleri bence bizim ülkeye en uygun lastikler. Uzun sure demedim. Kendi deneyimlerimizi de mi yazmayalim. Kullandigimiz kadariyla memnun kaldik. Uzun sure kullanici yorumu araniyorsa satis yapilan sitelerde yorumlara bakilabilir dedim. Yorum bağlantısı
fatih öksüz 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Merhaba , ben bridgestone bayisiyim. bizim bridgestone ecopia olarak bir lastiğimiz var t001 ve eski turanzalardan epey farklıdır karakterıstık olarak. denemenızı tavsıye ederım Yorum bağlantısı
Eren GÜZELKAN 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 (düzenlendi) Goodyear egp kullaniyorum 215 - 55- 16 tanesi 280 tlden aldim. Cok memnunum. Araba gercekten yola oturuyor ozellikle lastik ısındıktan sonra. 31 Mart 2015 tarihinde Eren GÜZELKAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Merhaba , ben bridgestone bayisiyim. bizim bridgestone ecopia olarak bir lastiğimiz var t001 ve eski turanzalardan epey farklıdır karakterıstık olarak. denemenızı tavsıye ederım205 55 16 91 v için 71 db gürültü değeri c c sınıfı yakıt ıslak zemin değeri var egp ile kıyas edilebilir mi Yorum bağlantısı
fatih öksüz 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Kiyas ve test sonuclari... ben sektorun icinden biri olarak soyluyoruk sunu conti bayisine git duwarda 1 test sonucu conti 1. goodyear bayiine git duwarda bir test sonucu gy 1. Micheline git bridgestona git pirelliye git git oglu git 1.ler hep kendileridir.hankookun bile 1. Olduulgu bi suru test war.o kadar cok Test o kadar cok 1. War ki sen hangi markayi alirsan al testin 1.Si olmus lastigi takicaksn.isin puf noktasi sudur. Konfor arttikca guvenlik duser guvenlik arttikca konfor duser bu michelinde de boyledir bridgestonada petlasta da.cok yumusak lastik olarak bilinen michelinin git 225 45 17 serisini al ne kadar sert oldugunu gor.15 serisinde yumusak lastik uretmek buyuk bir is degil yanaklarinda cift celik kusak yerine tek celik kusak kullanrsn michelin yumusakligini elde edersin.firmalarin dunyaya bakis acilari farkli bu yuzden bridgesone hicbir zaman guvenligi arka plana atip konforu max seviyeye cikartmis bir lastik uretmez.dikat edersenz reklamlarda surekli olarak guvenligi on plana cikarir. saglamsa lassa-saglam basican bu hayata emniyet lastigi bridgrestone. Diger markalar kotu mu? Hayir.konforda goodyear ve michelin mukemmel. Ya guvenlikte, insan hayatini daha on plana cikaran bir anlayista?.. Yorum bağlantısı
Erhan Güler 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Bence hangisini alırsanız memnun olursunuz. 2si de gayet iyi lastik olduğunu düşünüyorum. 205 55 16 Gy EGP kullanıyordum gidip yine 215 olanını aldım. Islak zemin frenlemesi gayet iyi, yol tutuşu iyi,ekonomi olarak da fark ettiriyor lastik. Ama dedikleri kadar aşırı sessiz mi bilemiyorum,araç mı yol sesini içeri alıyor , lastiklerden mi bilmiyorum , kış lastiklerim olan UG8 daha sessizdi sanki. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 EG Performance yurtdisinda yerden yere vuruluyor. Burda bukadar sevilmesi enteresan. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 EG Performance yurtdisinda yerden yere vuruluyor. Burda bukadar sevilmesi enteresan. Beğenilenler hangileri? Kiyas ve test sonuclari... ben sektorun icinden biri olarak soyluyoruk sunu conti bayisine git duwarda 1 test sonucu conti 1. goodyear bayiine git duwarda bir test sonucu gy 1. Micheline git bridgestona git pirelliye git git oglu git 1.ler hep kendileridir.hankookun bile 1. Olduulgu bi suru test war.o kadar cok Test o kadar cok 1. War ki sen hangi markayi alirsan al testin 1.Si olmus lastigi takicaksn.isin puf noktasi sudur. Konfor arttikca guvenlik duser guvenlik arttikca konfor duser bu michelinde de boyledir bridgestonada petlasta da.cok yumusak lastik olarak bilinen michelinin git 225 45 17 serisini al ne kadar sert oldugunu gor.15 serisinde yumusak lastik uretmek buyuk bir is degil yanaklarinda cift celik kusak yerine tek celik kusak kullanrsn michelin yumusakligini elde edersin.firmalarin dunyaya bakis acilari farkli bu yuzden bridgesone hicbir zaman guvenligi arka plana atip konforu max seviyeye cikartmis bir lastik uretmez.dikat edersenz reklamlarda surekli olarak guvenligi on plana cikarir. saglamsa lassa-saglam basican bu hayata emniyet lastigi bridgrestone. Diger markalar kotu mu? Hayir.konforda goodyear ve michelin mukemmel. Ya guvenlikte, insan hayatini daha on plana cikaran bir anlayista?.. Bilgi için teşekkür ederim. Bri lassa grubunun konforsuz ancak nispeten güvenli olduğu dışında başka marka ve modellerle ilgili izlenimleriniz nasıl? Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 (düzenlendi) Ben kotu demiyorum Koray. Sahsen amaci ekonomi olan bir lastiginin bunu daha sert katkidan ve silikadan yapilmasindan, dolayisi ile asfalt ile temasinin daha dusuk olmasindan gelmesinden geldigi icin bu tur lastikleri ben pek sevmiyorum. Eg Performace, EcoControl, Blueresponse, Ecocontact, Energy, Energysaver vs. gibi. 31 Mart 2015 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 (düzenlendi) Biliyorum kardeşim ben oralarda tutulan lastikleri merak ettim[emoji4] 31 Mart 2015 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Ustune fazla dusulmeyen bir konu ise ayni model lastigin degisik ebatlarda cok farkli performans gosterebilme ozelligii. Mesela 195/65/15'te cok iyi performans gosteren Goodyear EG P, 225.45.17'de cok farkli performans gosterebilir. Bu sadece bu model icin gecerli degil, ornek amacli Goodyear verdim. Oyle cok one cikan bir marka veya model yok kullanim acisindan burada. Dunyanin heryerinde oldugu gibi herkes cebine gore lastik aliyor. Ama para soz konusu olmayinca one cikan modeller : Goodyear F1 Asy 2, Michelin Pilot Sport, Vredestein'in tum modelleri, Conti Sport Contact 2,3 ve 5. Hankook Ventus Prime, Toyo Proxes. 1 Yorum bağlantısı
fatih öksüz 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Konforda lassa güvenlikte bridgestone dunya markalarıdır. geriye ne alırsan al 3 asagı 5 yukarı hemen hepsı benzer performans verır ve sen bunu saatte 100 140 kmh hız ıle gıderek anlayamassın anlaman ıcın 160ları200lerı gormen gerekır. Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Konforda lassa güvenlikte bridgestone dunya markalarıdır. geriye ne alırsan al 3 asagı 5 yukarı hemen hepsı benzer performans verır ve sen bunu saatte 100 140 kmh hız ıle gıderek anlayamassın anlaman ıcın 160ları200lerı gormen gerekır.Peki sizce konforda lassa güvenlikte bridgestone den iyi marka ve modeller yok mu? Yorum bağlantısı
fatih öksüz 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Pardon lassa degil michelin yazacaktm yanlis yazmisim Bence yok. Herkesin fikri kendini baglar ama biz kendi araclarimizda kendi lastiklerimizi kullaniyoruz.harika Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 O zaman bu iki firma kendi içinde tüm lastiklerinde aynı hamuru kullanıyor. Yorum bağlantısı
Murat Bal 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Al bi Gy Ep. bak keyfine. Ben bu yıl kış lastiği olarakta kullandım, bi sıkıntı yaşatmadı Gerçekten sessiz bi lastik ayrıca. Conti nasıldır bilemem, hiç kullanmadım. Ama Goodyear benden beşyıldız aldı Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 6 Eylül 2015 Paylaş 6 Eylül 2015 Bende yeni bir goodyear egperformance kullanıcısı olarak dün 300 km civari yol yaptım 150 160 gittiğim yerlerde oldu. Arabam lastiği taktıktan sonra yumşamıştı birde dünkü performansı ve sessizliğinden sonra daha iyisini bulana kadar bu diyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts