İçeriğe Yönlendir

10 Fiesta 1.6 Tdci Hız Sabitleyici Çalışmıyor?


Ceyhun Özer

Recommended Posts

Ceyhun Özer

iyi akşamlar arkadaşlar 2 gün önce 2010 model 1.6tdci titanumx siyah fiesta aldım 63000km de expertiz yaptırdım sadece çamurluk boyalı 

araçtan genel olarak memnunun fakat bugun hız sabitleyici defalarca denememe rağmen bir türlü devreye sokamadım 120km/h kadar bütün hızlarda denedim on düğmesine basmama rağmen hiçbir etki olmuyor set felan defalarca denedim acaba sorun nedir?

Yorum bağlantısı
Ali Menemen

Hocam on ve ardından + tuşuna çok kısa süreli farkla basmanız gerekiyor. Sadece on tuşunu basarsanız çalışmıyor en azından focusta öyle sanırım sizde de aynıdır.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Evet fiestada önce on tuşu ardindan hemen + ya basmaniz gerekli , devre disi birakmak icin can res e basarsaniz ardindan tekrar can res e hafizadaki hiza tekrar doner

Yorum bağlantısı
Misafir

On sadece sistemi acmak icin. Hizi sabitleme arkadaslarimizin belirttigi gibi arti veya eksiye basmanizla devreye girer. O an hangi hizdaysaniz o hiz hafizaya alinir. Set frenle ya da cancel ile bozulan sabitleme sonrasi hafizadaki hizi geri cagirmak icindir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Direksiyon içindeki kablosu çıkmış olabilir yada yazılımı pasif olmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

30 km üzeri hızda giriyor. Önce "On" ardından "+" tuşuna basın. Bende alışkanlık oldu. On + tuşuna basıyorum. Bence kötü bir sistem başka marka araçlardaki gibi on tuşuna basar basmaz girmeli...

Yorum bağlantısı
Ceyhun Özer

bütün denemelerime rağmen çalıştıramadım arkadaşlar sanırım servis yolu göründü bize.Eski aracım 2012 megane 3 tü onda kullanması çok kolaydı tek tuşla ister sabitleyici ister sınırlayıcı oluyordu..

Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ

İlk basta bizde calistiramadik sadece canres tusuna basip denedik oldu tavsiye ederim (y)

Yorum bağlantısı
Ceyhun Özer

dünki denemem de bende başarılı oldum ama nasıl yaptım hala anlamış değilim :D


gecen gün dikkatimi çekti yeni kasa 1.4 dizel araçta motor koruma kapağı var dı ama benim 1.6 tdci da yok acaba nereden temin edebiliriz..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...