Tamer Kurt 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Selamlar Salıncak alt rotilleri Boşluk sebebi ile ses yapmaya başladı Daha önce hiç değişmedim salıncaklar orjinaldir Her ikisinde sağ ve sol değiştirmek istiyorum fiyatları çok değişken olduğu için kara veremedim Daha önce aracında değiştiren arkadaşlar marka/fiyat/ve Kullanım/tekrar arıza ile ilgili önerileriniz için yardımınızı rica ederim Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Merhaba, salıncak takımı 30 liradan 200 liraya kadar fiyatlar var. Ben 80 liralık olandan değiştirdim, sadece rotilleri yerine komple salıncak değiştirin derim ama orijinal salıncakların gövdesi çok daha sağlam. Burçları çaktıralım desek düzen tutmuyor her ihtimale karşın orijinal salıncakları saklayın. Salıncakların saplama cıvataları yukarıdan aşağıya doğru olduğundan işçiliği epey uğraştırıcı, salıncak geri takılırken cıvataların başı yine üstten olacak şekilde taktırın. Arabam 98 mondeo 150 lira işçilik vermiştim. Ben amortisörler hariç alt takımla ilgili her parçayı değiştirdim yine de bazen lok lok sesler geliyor bazen tıs tıs yaylanmayı hissederek gidiyorum çok keyif alıyorum. Beklentinizi yüksek tutmayın bence, bu yaştaki arabalar için metal yorgunluğu illaki var. Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Salıncakların rotilleri perçinli sekilde ise ve rotillerde bozuksa komple almanız gerekir.Eğerki civatalı ise sadece rotil degişir fakat orjinalleri ekseri olarak perçinlidir. Yorum bağlantısı
Behlül Baş 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Salıncakların rotilleri perçinli sekilde ise ve rotillerde bozuksa komple almanız gerekir.Eğerki civatalı ise sadece rotil degişir fakat orjinalleri ekseri olarak perçinlidir. Bizdeki salıncakta alt rotil civatali perçinli değil. Yani zamanında değişmiş ve yan sanayi salıncak kullanılmış olduğu anlamına mı gelir bu? Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 4 Nisan 2015 Yazar Paylaş 4 Nisan 2015 Salıncak alt rotiilleri orjinal olduğu için perçinli Komple değiştireceğim hangi marka ve fiyatta kararsızım tecrübe edilmiş varsa onu tercih edeyim diyorum Yorum bağlantısı
Sercan Yıldız 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 öncelikle herkese selam benim fiesta da oldu orjinal salıncak taki alt rotil bosluk yapmış salıncak degişmeden perçinler sökülüp sadece alt rotil degişti sorun kalmadı rotilin markası trv idi. Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Perçinlerin kafaları sprel taşı ile kesilip pimler matkapla çürütülüp orjin salıncagada rotil taķılır fakat bunu yaptırmak icin mekanikcinize nazınızın gecmesi lazım ☺ yoksa komple yeni salıncak ister ustalar bsg veka ayd trw gibi bir sürü rotil markası mevcut bsg yi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 4 Nisan 2015 Yazar Paylaş 4 Nisan 2015 Salıncakların şasiye Bağlantı kollarının lastik takozları çatlamış Malum araç15 Yaşında ve hiç değişmemiş Dolayısıyla komple değişim uygun olacağı görüşündeyim. Önerileriniz için teşekkürler TRV komple salıncağı varmıdır? 1 Yorum bağlantısı
Gökhun Batur 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Geçen hafta başıma geldi. Uzun zamandır ses gıcırtı gibi sıkıntılar vardı. Hatta takozları yağlandı sıvı gres falan kurtarmadı. Ön salıncaklar değişti. Bir de rot ayarıyla normale döndü sonunda. Tanesi 80 lira salıncağın tabi yan sanayi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts