İçeriğe Yönlendir

Opel Astra Araç Şarjı Kullanımı

Mustafa Erhan

Recommended Posts

Mustafa Erhan

Forumdaşlar almış olduğum Opel Astra aracımda şarj sorunu yaşıyorum. Araç çakmaklığı bilindiklerden biraz kısa ve geniş gibi. Araç şarjı başlığını taktığımda yuvaya oturmuyor. Çoğu dışta kalıyor. Bir kaç farklı başlık denedim.

Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Çözümü nasıldır? Yardımlarınızı bekliyorum.

Opel Astra 1.6 elegance 2001 model.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Muhtemelen standart ama giriş bozulmuştur. Söküp yenisine bakının derim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Muhtemelen standart ama giriş bozulmuştur. Söküp yenisine bakının derim.

Daha kısa ama diğer araçlardakilere göre değişse bile kısa gibi. Anlamadım gitti.

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Bence tırnakları bozulmuş çakmaklığın içinin. Sigortasını sökün ve tornovidayla biraz esneterek düzeltin. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Bence tırnakları bozulmuş çakmaklığın içinin. Sigortasını sökün ve tornovidayla biraz esneterek düzeltin.

Elektrikciye götürdüm. Tornavidayla aynı işlemi yaptı. Bu islemden sonra arac cakmakligi cok guzel oturuyor ve calisiyor ancak gel gelelim sarj aleti basligi oturmuyor.

Bunun nedeni yuva dedi. Kısaymiş. Buraya uygun çok zor dedi.

Benim anlamadığım 2001 opel astra sadece bende mi var ya da bunu sadece ben mi yasadim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim eski merivada da aynı durum vardır. Çakmaklık yuvası kısa. FM transmitter almıştım ama bir türkü yerine oturtamamıştım. Takıyordum geri çıkıyordu. En sonunda pes ettimiştim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Benim eski merivada da aynı durum vardır. Çakmaklık yuvası kısa. FM transmitter almıştım ama bir türkü yerine oturtamamıştım. Takıyordum geri çıkıyordu. En sonunda pes ettimiştim.

Çözemediniz mi?

Yorum bağlantısı
Misafir

Çözemediniz mi?

Hayır herhangi bir işlem yapmadım. Transmitterin uzunluğu pek kurtarabilecek gibi değildi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Hayır herhangi bir işlem yapmadım. Transmitterin uzunluğu pek kurtarabilecek gibi değildi.

Çakmaklıkla ilgili bir çalışma yapabilir miyim acaba?

Yorum bağlantısı
Misafir

Merivadaki çakmak küllüğün içerisinde, açıkta değil yani. Çakmak küp gibi bir plastik içerisine yerleştirilmiş. Dolayısıyla pek kesip biçmeye uygun gibi gelmemişti bana. Ancak astarada durum nasıldır biemiyorum. Eğer çakmaklığın arkasında bir engel yoksa, farklı bir aracın çakmaklığı takılabilir mesela.

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Yuva geniş gibi geldi bana. O yüzden riske etmek istemiyorum. Satın alırsam elimde kalabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...