İçeriğe Yönlendir

Dacia Sandero

Özgen Acar

Recommended Posts

Özgen Acar

İyi akşamlar arkadaşlar..Bir yakınımda dacia sandero 2014 model 1.2 Ambiance modeli var,sadece 400 km de sıfır sayılır hatasız..şu an bayi fiyatı  35950 yazıyor ben 29000 e alabiliyorum,sizce bu araç bana zarar ettirir mi ,değerli fikirlerinizi alırsam çok sevinirim..

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

İyi akşamlar arkadaşlar..Bir yakınımda dacia sandero 2014 model 1.2 Ambiance modeli var,sadece 400 km de sıfır sayılır hatasız..şu an bayi fiyatı  35950 yazıyor ben 29000 e alabiliyorum,sizce bu araç bana zarar ettirir mi ,değerli fikirlerinizi alırsam çok sevinirim..

Az önce 2010 1.5 dci modeli olanı arayıp konuştum hatasız boyasız. 24den aşşağı inmedi. Fiyat bence iyi ama 1.2 benzinli motor o araçta ağır kalır bence.1.4 benzilisinden bayan bir hocam memnun değildi performans olarak.

Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu

Fiyat makul gibi ihtiyaç varsa 1.2 de yeterli gelirse alınabilir.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

şu anki paramı iş kurma amacıyla bekletiyodum ama planlar 6  7 ay sarktı,bu süreçte bana zarar ettirmeyecek en azından aldığım fiyata satabileceğim bir araç arıyorum ve iş fırsatı oluştuğunda anında paraya çevirebileceğim..acaba doğru araç mı emin olamıyorum..yoksa sürekli binmek için değil 6 7 ay iş görmek için,yani motor vs çok önemli değil..

şu araç için de yorum yaparsanız sevinirim.. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-elit-otomotiv-den-siyah-incii-lpg-li-otomatik-peugeot-308-202620481/detay

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

sandero daha iyi

abi sen diyosan vardır bi bildiğin de bu peugeot lar neden hep üvey evlat modunda:)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

1.5dci olsaydi hic zarar etmeden satardiniz. Ama 1.2 atmosferik olan biraz yorabilir sizi

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

abi sen diyosan vardır bi bildiğin de bu peugeot lar neden hep üvey evlat modunda:)

Peugeotdan kıyasla sandero daha iyi bence özgen bey. Ama 2nci elde benzinlisi sanki çok kolay satılmıyor ama daciadan anlayan arkadaşlar daha iyi yorum yapacaklardır.

Dizel olsa sıkıntı olmazdı benim görüşüm.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

atmosferik benzinliden korkmayın. uzun yıllar binilecek bir araç. alın binin. dizel derdiniz de olmaz. o 1.2 de gitmese o arabaya takmazlar. zaten yarış yapacak araç değil. Samsun'da her yere gider.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Mehmet abi 1.2 atmosferik motoru 2 sene 20000 km kullandim yaktigi kadar gitmiyor malesef . satışı çok ağır oluyor 5.vitesle girdigin bayirda 3 e kadar dusebiliyosun devirli cikiyosun buda yakiti etkiliyor 

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Eren Bey evet araç o ,Mehmet Bey uzun süre binecek olsam dediğiniz doğru en azından arıza yönünden sıkıntı çıkarmaz,fakat kısa vadeli bi plan yapıyorum ve hemen satılabilmesi lazım,sattığım fiesta gibi 1 günde işi bitirmem lazım..çoğunluk yorumdan anladığım kadarıyla bu araba bana gelmez:) yorum yapan herkese sonsuz teşekkür ederim,iyi akşamlar 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

yine diyorum eger 34 ile 35 bin arası bakiye çıkartıyorsan fiesta veya seat sıfır al derim pejo segementi nede olsa üç beş için uğraşma sıfır al geç fiestanın pazarı hareketli seat biraz daha yavaş gibi 

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can
(düzenlendi)

29 bine linea veya symbol alinir, uc bes ay binilip, hemen satilir. Cabuk satmak istiyorsaniz renault, vw, ford ve fiattan sasmayin. Binmek icin alacak olsaniz 1.2 falan fark etmez. O paraya 400 kmde araca deger.

tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...