Sani Gerşon 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Jantları değiştirmektense griye boyatın derim Hayırlı olsun aracınız. 2 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Jantları değiştirmektense griye boyatın derim Hayırlı olsun aracınız. evet güzel bir boya gun metal diye bir renk var gri bu ara rövanşta birazda pıstırdıkmı süper olur 1 Yorum bağlantısı
Burak Selver 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Devrim bey aracınız gerçektn harika ve emek verilmiş bir araç sadeliğin güzelliği diyelim benimde tam olarak anlatmak istediklerim bunlar başarılı bir mondeo allah kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Devrim bey aracınız gerçektn harika ve emek verilmiş bir araç sadeliğin güzelliği diyelim benimde tam olarak anlatmak istediklerim bunlar başarılı bir mondeo allah kaza bela vermesin inşallah aynen tesekkur ederim arkadaşlar yanlış anlaşılma olmaz inşallah kardeşimize biraz bilgi amacli attim fotolari Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 Estagfrullah ustam mondeoyu almadan once forumdaki tum mondeo konularini okudum diyebilirim o konular sayesinde kafamda sekil canlandi zaten 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 tesekkur ederim arkadaşlar yanlış anlaşılma olmaz inşallah kardeşimize biraz bilgi amacli attim fotolari görsel fikir iyidir bence 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Katılmıyorum desem hayırlı uğurlu olsun kardeşim doğru seçim allah kaza bela vermesin Evren bey'in kastettiği bence senin yaptıkların gibi olana değil. Bence kastettiği Şu aracın her yerine koca koca tipsiz özel yapım tampon vesaire falan var ya onlar diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Ben de Devrim'in gümüş grisine bir bakın hatta kendi de konuyu görünce fikrini söyler diye mesaj yazacaktım. Bekliyoruz yapacaklarını. Devrim, senin gümüşün ses videosunu merak ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Şöyle bir marşbiyel nasıl olur acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-mondeo-marspiyel-takimi-148075779/detay/ Yorum bağlantısı
Devrim Kara 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Ben de Devrim'in gümüş grisine bir bakın hatta kendi de konuyu görünce fikrini söyler diye mesaj yazacaktım. Bekliyoruz yapacaklarını. Devrim, senin gümüşün ses videosunu merak ediyorum. Abi ses olarak bi focus kadar guzel ses vermiyor ses almak icin yuksek devirlerde kullaniyorum oda yakiti etkiliyor Şöyle bir marşbiyel nasıl olur acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-mondeo-marspiyel-takimi-148075779/detay/ Bence duz daha çok yakışıyor sasmazda bitane gordum oktay abinin dedigi gibi on ve arka tamponada tokmak gibi ek yapmis hiç begenmedim Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Abi ses olarak bi focus kadar guzel ses vermiyor ses almak icin yuksek devirlerde kullaniyorum oda yakiti etkiliyor Bir sonraki aşama V6 motor o zaman Peki şu vanalı egsozlar nasıl olur? 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Bir sonraki aşama V6 motor o zaman Peki şu vanalı egsozlar nasıl olur? Vanali egzozu bi ara düşündüm hatta sadece deneme amacli taktik garip bir ses var egzoz patlak gibi normal son susturucu sesi olsa dursun diyecektim ama begenmedim sende bisey begenmiyosun diyeceksin simdi Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 Marspiyellerden dusunmuyo degilim ancak 170lirada cok gibi geldi .d sahinden inip mondeoya binince parca fiyatlari gozumu korkuttu acikcasi far kasi alayim dedim 70 lira Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Vanali egzozu bi ara düşündüm hatta sadece deneme amacli taktik garip bir ses var egzoz patlak gibi normal son susturucu sesi olsa dursun diyecektim ama begenmedim sende bisey begenmiyosun diyeceksin simdi Doğrusunu yapıyorsun Devrim, her şeyi beğenseydik arabalarımızın karizması çizilirdi, isabetli dokunuşların sonucu senin gümüş Marspiyellerden dusunmuyo degilim ancak 170lirada cok gibi geldi .d sahinden inip mondeoya binince parca fiyatlari gozumu korkuttu acikcasi far kasi alayim dedim 70 lira sahinde takimi 10 liraydi .d He birde vanali egzozda egzozdan egzoza degisiyor bizzat kendim gordum adanada cok saglam yapan yerler var egzoz manifolt vb isim oldugunda adanadan siparis veriyorum sahine 4lu manifolt siparis verdim 100liraydi adapazarinda 250liradan kapiyi aciyorlar Egzoz konusunda katılıyorum, yollarda duyduğumuz her ses sanatsal değil, kimisi kulak tırmalıyo Ben arabamı alalı 6-7 ay oldu mekanik ve motor bakımı harici para harcamadım. Biraz para biriktireyim sırayla başlıycam ben de. Marş biyel, far değişimi ve spolier çok fark ettiriyor. Biraz da belki manuel V6 bulurum diye bekletiyorum Yorum bağlantısı
Devrim Kara 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Doğrusunu yapıyorsun Devrim, her şeyi beğenseydik arabalarımızın karizması çizilirdi, isabetli dokunuşların sonucu senin gümüş Egzoz konusunda katılıyorum, yollarda duyduğumuz her ses sanatsal değil, kimisi kulak tırmalıyo Ben arabamı alalı 6-7 ay oldu mekanik ve motor bakımı harici para harcamadım. Biraz para biriktireyim sırayla başlıycam ben de. Marş biyel, far değişimi ve spolier çok fark ettiriyor. Biraz da belki manuel V6 bulurum diye bekletiyorum off v6 düşüncen varsa bu arabaya bişey yapma abi Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 off v6 düşüncen varsa bu arabaya bişey yapma abi Kesinlikle düşünüyom ama V6 bulana kadar bununla uğraşayım, ya da foruma girmemem lazım bir süre 3 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 Ancak bugun ugrasmaya firsatim oldu evde h7 8k xenonlarim vardi ilk defa xenon bagladim ve yaptim ilk defa oldugu icin ve arabanin daha hic biyerini sokmedigim icin biraz zor ve uzun surdu yaklasik 1bucuk saatte yakin surdu xenonlarin ardindan amerikan park yaptirdim modul filan almadim cift duy ampul ve birazcik kesme bicme islemiyle cok guzel bi sonuc oldu ayricada usb cd calarimi da taktim da foto cekmeyi unuttum 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts