Güven Kaya 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Arkadaşlar önden kaza sonrasi airbag acilmamasi halde emniyet kemerleri salinik duruyor arac toplandi.airbag ikazida yaniyor servise sordum emniyet kemeri patlamis dedi tanesi 500 dedi bide modül falan 1.500 hesap cikardi anlayamadım yaptirmadim.zaten ne yapsam bilemedim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) fiyat araştırın ve yaptırın o sistem kaza anında devreye girrek emniyet kemerin geriyor. yani olduğu yerde kitliyor gibi sizin olduğunuz yerden minumum sarsıntı almanızı sağlıyor önemli bence 14 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Kemerler tokları ile beraber değişmeli, yenisi pahalıdır galiba.. Aktif gergili emniyet kemerlerinin tokalarının da altında gaz tüplerini görebilirsiniz, bunlar tek kullanımlıktır ve tokanın altındaki plastik körük büzülmüştür.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Kemerler tokları ile beraber değişmeli, yenisi pahalıdır galiba.. Aktif gergili emniyet kemerlerinin tokalarının da altında gaz tüplerini görebilirsiniz, bunlar tek kullanımlıktır ve tokanın altındaki plastik körük büzülmüştür.. Toka değil de, yuvasından bahsediyorsun galiba? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Toka değil de, yuvasından bahsediyorsun galiba? Üstünde press yazan canım... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Üstünde press yazan canım... O kemer yuvası işte Toka, resimde barnah olan şey 4 Yorum bağlantısı
Güven Kaya 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 Tamir falan oluyor mu acaba ? Bu kemer çok pahalli ya Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Bildiğim kadarı ile tamiri yoktur. aynen Yorum bağlantısı
Güven Kaya 15 Nisan 2015 Yazar Paylaş 15 Nisan 2015 Peki çıkması falan yada yan sanayi vs bulunmaz mi servis çok pahalı ya Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Çıkma bulursunuz yan sanayi olacağını zannetmiyorum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 çıkma şansına kaza yapan araçta büyük ihtimal patlaktır. lakin inşallah fiyatı uygun bulursunuz bulamazsanızda yaptırmaktan kaçınmayın derim ALLAH muhafaza kaza olayında önemli bence 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Peki çıkması falan yada yan sanayi vs bulunmaz mi servis çok pahalı ya Kendi kendime söz vermiştim ama cumartesi gidersem hurdacılara bakarım... 1 Yorum bağlantısı
Güven Kaya 15 Nisan 2015 Yazar Paylaş 15 Nisan 2015 Kendi kendime söz vermiştim ama cumartesi gidersem hurdacılara bakarım... çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 toka patlamış ama ön airbag açmamaış diye birşey teknik olarak mümkün olmaz. ne marka bu araç. kazayı kim yaptı ön aribag açmadı bilgisinin kaynağı kim? markaya göre airbag beyni de yeni alınması gerekebilir? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 (düzenlendi) toka patlamış ama ön airbag açmamaış diye birşey teknik olarak mümkün olmaz. ne marka bu araç. kazayı kim yaptı ön aribag açmadı bilgisinin kaynağı kim? markaya göre airbag beyni de yeni alınması gerekebilir? Abi yanlış hatırlamıyorsam fiestaydı güven kardeşimizin aracı kaskosu yoktu yine yanlış değilse arkadaşı sürüyordu galiba hatırladığım kaza anında tabi emin değilim 15 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Güven Kaya 15 Nisan 2015 Yazar Paylaş 15 Nisan 2015 Abi yanlış hatırlamıyorsam fiestaydı güven kardeşimizin aracı kaskosu yoktu yine yanlış değilse arkadaşı sürüyordu galiba hatırladığım kaza anında tabi emin değilim doğrudur o araç 2010 ford fieasta Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Emniyey kemeri nasil patliyor ki? İlk defa duydum şok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 1. direnç ile lamba söndürmek tamir değildir. bir sonraki olası kazada sakat bırakma girişimidir (yaşadık gördük göxzümüz ile) 2. direksiyon airbagi patlamadan önce kemer toksaı patlar: görevi vucudu iyice geri çekmek varsa giysi de ki boşluğu almaktır ki kafa, şişen airbage sürtünerek yaralnamaya sebebiyet vermesin biraz da barut yanığınından kaçınmak... 3. tamiri bırakın çıkmasının yurt dışında satılması bile suç. yani daha çoookk yol kat edeceğiz 1 Yorum bağlantısı
Güven Kaya 16 Nisan 2015 Yazar Paylaş 16 Nisan 2015 Bizde airbag patlamadi ama sürücü ve on yolcu koltuğu kemerleri patlamistir dedi usta servise gidince de yetkili eliyle kemere baktı ve yorum yaptı bu durumda benim aribagciyemi gitmem lazim servis tanesi 500 dedi modül atılacak dedi oda 500 çok fazla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 kaza sizd emi oldu? nasıl oluştu olay acaba? kemerin çeklip çekilmediği kolay anlaşılır. Yorum bağlantısı
Güven Kaya 16 Nisan 2015 Yazar Paylaş 16 Nisan 2015 kaza sizd emi oldu? nasıl oluştu olay acaba? kemerin çeklip çekilmediği kolay anlaşılır. Doğrudur evet biz yaptık arkadaşım kullanıyordu araç kontrolden çıktı muhtemelen yağmurdan bariyerlere vurduk emniyet kemerleri arkadan takılıydı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Doğrudur evet biz yaptık arkadaşım kullanıyordu araç kontrolden çıktı muhtemelen yağmurdan bariyerlere vurduk emniyet kemerleri arkadan takılıydı bir anlık ufak detay ALLAH beterinden sakınsın emniyet kemeri mutlaka takılmalıdır hatta arka yolcular için bile geçerli bu bence 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 (düzenlendi) İki gündür iş yerinde bir arkadaşlar tartışıyoruz araç fiesta 2010 lastikler gidik vizeye girecek tutturdu ön ikiyi yeni alayım arklar dursun dedim la olum maddi gücün var ALLAH eksik etmesin önü değiştirdin yeni aldın arkalar cırt lastik ıslak zemin ani fren yaptın aracın arkası attı girdin biyeriye değermi ve bide başkasına çarparsan ne halt yiyecen ve ve zaten vizeden geçmez dedim topu topu 300 TL için öylemi dersin diyor. yine söylüyorum imkanları müsait arkadaş delirti beni en son lan yürü git ne alırsan al yolda yanıma,arkama,önüme geçme sakın dedim güvenlik ihmale ve birazda tutumluluğa gelmez bence 17 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts