Osman Özdemir2 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Arkadaşlar merhaba, internet te amerikan park modül fiyatı için 30-40 tl fiyat yazılıyor ama ben bugün gidip bir elektrikçide sorduğumda 80 tlye takarız diyorlar bu nedir ya ? altı üstü bir park modülü neden bu kadar pahalı? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Üyelerimizden Talip Eren ile görüşün, hem ürünleri iyidir hem de tarif eder kendiniz takabilirsiniz.. 6 Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) Açıkçası bende istiyorum ama ne elektrik aksamdan anlıyorum ve gittiğim elektrikçilere faiş paralar kaptırmaktan da çekiniyorum. Bugün alt aydınlatma ampulleri ile tavan lambasını beyaz led yaptırmak için gittim 180 lira fiyat çektiler:) 14 Nisan 2015 tarihinde Alper Karakuyu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Bulut 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Ben 40 Liraya yaptırmıştım.Modül+İşçilik Piyasa yine uçmuş anlaşılan yada elektrikçiler uçmuş. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 bende yeni sordum 60 tl fiyat çektiler hemde ayar ve kapatma özelliği yok eski aracıma kendim yapmıştım kolaydı şimdi connecte biraz daha zor kablolara ulaşmak imkansız gibi varsa kolay bir yolu anlata bilecek var mı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Çift duy siyal ampulü artı işçilikle uygun fiyata yapabilirsiniz. Uygulama çift duy ampülden kablo ile parklara bağlanıyor toplamda 10 dakikalık bir işlem. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) Sinyal ampulüne bu uygulamayı doğru bulmuyorum.Dirençli modul ve çift flamanlı ampul ile olanlarda sinyal sanki hiç aktif olamıyor gibi durum oluşuyor. Roleli tipte elektronik modul bence en güzeli ve meblasına deger. İlla takılmak isteniyorsa çift flamnlı yapılmalı ve izahatler yapılmış. 14 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Bulut 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Çift duy siyal ampulü artı işçilikle uygun fiyata yapabilirsiniz. Uygulama çift duy ampülden kablo ile parklara bağlanıyor toplamda 10 dakikalık bir işlem. Mustafa artık adamlarda ugraşmak istemiyor.Çift duy falan diyorsun ne gerek var modül var ya falan diyorlar.Modülü takmak daha kolaylarına geliyor sanırım yada para için modülde ısrar ediyorlar. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 amerikan park muayenede sıkıntı yaşatırmı? Yorum bağlantısı
Engin Deniz 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Üyelerimizden Talip Eren ile görüşün, hem ürünleri iyidir hem de tarif eder kendiniz takabilirsiniz.. +1. ürünü kendisinden aldım, içinden şeması çıkıyor. 5 Dakika sürdü montaj. Işık şiddeti ve açma kapama düğmesi mevcut. Dilenirse kapatılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Talip abinin modülü çok başarılı ondan almanız daha mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 amerikan park muayenede sıkıntı yaşatırmı? Bildiğim kadarıyla muayeneden geçmiyor hocam.Ben muayene yaptırmaya giderken bir kablosunu çıkarmıştım muayeneden sonra tekrar yerine taktım. 1 Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 +1. ürünü kendisinden aldım, içinden şeması çıkıyor. 5 Dakika sürdü montaj. Işık şiddeti ve açma kapama düğmesi mevcut. Dilenirse kapatılabiliyor. nasıl ulaşabiliriz kendisine . kendimiz uygulayabilir miyiz. focus aracım Yorum bağlantısı
Engin Deniz 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Forum üzerinden özel mesaj ile ulaştım ben. Ertesi gün elime ulaştı. Ben elektrik işinden anlamadığım için elektrikçiye bağlattım. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Ben talip abiden aldım gayet de memnunum bi kere farcıdan görünce artık kendim bağlıyorum [emoji23] böyle işler elinizden gelmiyorsa uğraştırıcı olduğundan yüksek fiyat çekebilirler Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Piyasa değeri sabit bir ürün değil. Kim ne derse bedeli o dur. Tabi ederi vardır. 30-40 lira. Ayrıca her park modülünü kullanmak güvenli değildir. Sonradan takılan bu tür elektriksel parçalar aracınızın yanmasına sebep olabilir. Örnekleri mevcut. Bilakis birçok modül parkı sürekli yakmakla beraber sinyal verildiğinde çoğalıp azalır. Bu da güvenlik olarak dezavantaj sağlar. Sinyal verildiğinde çoğalıp azalmasından ziyade yanıp sönmesi daha makbuldür. İlk mesajlarda arkadaşlarda yazmış.Talip Eren sizin işiniziçözecektir. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 amerikan park muayenede sıkıntı yaşatırmı? Ben geçtim sıkıntısız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 amerikan park muayenede sıkıntı yaşatırmı?Ben de geçtim sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 amerikan park muayenede sıkıntı yaşatırmı? Talip ustanın kitinde açma kapama tuşu var, kapatınca her şey normale dönüyor. Ek olarak, sinyal verince sinyal lambası yanıp sönüyor, kısılıp çoğalmıyor.. Bence çok büyük artı özelliktir bu.. 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Talip ustanın kitinde açma kapama tuşu var, kapatınca her şey normale dönüyor. Ek olarak, sinyal verince sinyal lambası yanıp sönüyor, kısılıp çoğalmıyor.. Bence çok büyük artı özelliktir bu.. bütün konusunu okudum bugün 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Peki bu amerikan park modülünü monte ettiğimizde aracımızın aynalarında bulunan sinyallerde yanar mı, yoksa yanması için ekstra bir modüle mi ihtiyaç var arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Extra modüle ihtiyaç yok mevcut modülden kablo çekmeniz kafi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts