İçeriğe Yönlendir

Kaliper Rengi Sizce Nasıl Olmuş?

Birol Özgür

Recommended Posts

Tamer Geveci

Çok güzel olmuş klasik kırmızı renkten çok daha iyi .

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Kaliper boyama diye görünce "inşallah kırmızı değildir" diye aklımdan geçirerek konuya tıkladım. Ama bu rengi diğer arkadaşlar gibi ben de çok beğendim. Oijinali böyleymiş gibi durdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

altın sarı değil galiba jant boyası var bronz diye o sanırım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Oğuz
(düzenlendi)

Ben begendim. Güzel olmuş.

tarihinde Osman Oğuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

harika olmuş ürün linki ve nasıl uyguladığınızı anlatırsanız bizde yapalım diski falan boyamadan nasıl yaptınız ?

Çok güzel olmuş .. Bende çok beğendim ..

Gazete kağıdı ile en kolayı .. Arkasına gazete kağıdını koy sadece kaliperi boya şeklinde ..

Saplamalar boyanmasın yeter disk boyansa da sorun olmuyor ufak tefek bir kaç frende gidiyor zaten :)

Bu arada elinize sağlık bence de güzel olmuş

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Valla açmadan önce nedense böyle cırtlak bir sarı ya da kırmızı falan bekledim. Ama bu rengi görünce gerçekten bayıldım... Çok güzel...  :nazar:

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

Cevaplarınız için teşekkürler. Herkes beğenmiş bukadar ilgi çekeceğini düşünmemiştim. Kullandığım boya altın sarısı tekzen den almıştım. Alman malı.

j5JVmL.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

on numara ısıya dayanıklımı bu kardeşim .genelde sarı,kırmızı,mavi boyanıyor seninki sade ve şık durmuş

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Elinize sağlık işçilik çok güzel duruyor ama rengini ben beğenmedim.

Yorum bağlantısı
Birol Özgür

on numara ısıya dayanıklımı bu kardeşim .genelde sarı,kırmızı,mavi boyanıyor seninki sade ve şık durmuş

Isıya dayanıklı değil normal boya. Daha öncede normal boya ile boyamıştım 2 sene renk atma solma falan olmadı hiç.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Isıya dayanıklı olmasına gerek yok zaten, boyayı kavlatacak kadar ısı oluşmuyor orada, en azından bizim kullandığımız araba ve kullanım şartlarında, yav adam Şahin'e 300 dereceye dayanıklı kaliper boyama için boya alıyor, sanki Nascar yarışlarına katılıyor köfte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Uygulama güzel olmuş elinize sağlık.Ben jantları da çok beğendim

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Isıya dayanıklı olmasına gerek yok zaten, boyayı kavlatacak kadar ısı oluşmuyor orada, en azından bizim kullandığımız araba ve kullanım şartlarında, yav adam Şahin'e 300 dereceye dayanıklı kaliper boyama için boya alıyor, sanki Nascar yarışlarına katılıyor köfte.

:sandalye:

Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir

nascar !  :bravo:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...