İçeriğe Yönlendir

Fiorino Alıyorum Ama Renk Seçemiyorum:)

Özgen Acar

Recommended Posts

Özgen Acar
(düzenlendi)

Merhaba forum ailesi,fiestadan sonra çok alakasız olsa da sırf babam çok istiyor diye fiorinonun en üst paketi olan premio modelini  alıyoruz kaporosunu verdik beyaz renk için mayısın ilk haftası gelicekmiş fakat ellerinde bulunan mars kırmızısı diye bi renk de var..gönül hemen almaktan yana fakat bu rengi satarken zorlanır mıyım diye düşünmüyor değilim...her zamanki gibi yardımınıza ihtiyacım var :) yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

Bunlar da fikir verebilir belki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sifir-premio-2015-209219457/detay

http://araba.nanobilgi.com/d/14879481-SAH%C4%B0B%C4%B0NDEN+KAZASIZ+BOYASIZ+TREKK%C4%B0NG+F%C4%B0OR%C4%B0NO+1.3

zKIBlsu.jpg

ZDqvxVv.jpg

COGD8gX.jpg

vydCyUr.png

tarihinde Özgen Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Renk için birşey demem ama test sürüşüne çıkmadan almayın. Özellikle arka koltukta da oturun. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

o renk harika lansman rengi bol cila ile tüketimi az bir araba. güzel seçenek

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

o renk harika lansman rengi bol cila ile tüketimi az bir araba. güzel seçenek

abi gerçekten değişik bi renk internetteki ilanlara bakıyorum bazen turuncu gibi bazen kırmızı gibi değişik bişe,bi de hasar durumunda ton tutmama gibi bi sıkıntı olabilir diye düşünüyorum,elektrik kırmızısı fiestada öyle olmuştu

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

cık renk kırmızı ola bilir lakin araç bence o fiyata kurye alınırdı misler gibi ohhh yaylana yaylana binilirdi bir düşün ;)

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

cık renk kırmızı ola bilir lakin araç bence o fiyata kurye alınırdı misler gibi ohhh yaylana yaylana binilirdi bir düşün ;)

Okan  Bey kaparosunu verdik zaten lakin kuryeyi de test sürüşünde kullandım 1.5 motor kesinlikle yetersiz o araca,bassan da gitmiyor..Renk tercihinden devam edelim:)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan  Bey kaparosunu verdik zaten lakin kuryeyi de test sürüşünde kullandım 1.5 motor kesinlikle yetersiz o araca,bassan da gitmiyor..Renk tercihinden devam edelim:)

kurye 1,6 95 iyidir.ama ren eğer hususi kullanacaksanız.ve bizm gibi sil ,cila ,parlat takıntınız varsa kırmızı lakin beyazda çok tercih edilen ve çizik göstermeyen bir araç ;)

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Hiç düşünmeden kırmızı alırdım.

Hususi kullanılacaksa, bence KIRMIZI.

Kirmizi alinmali bence.

Herseyden once,ticari araclardan ayrilmis olur.

Kırmızı güzel bence

turuncuya yakın kiremit rengi arkadaşlar adının kırmızi olduğuna bakmayın:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben olsam kırmızı olanı alırdım. Beyaz çok filo işi. Ticari bir renk bu araçlarda bence..

Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can
(düzenlendi)

Çok zor renkler bunlar. Çok kolay hare gösteriyor, ufak bir çizik kendini çok gösteriyor. Takıntılı değilseniz alın. Yalnız gri rengin de nadir yakıştığı araçlardandır Fiorino. Fiorino alsam ya beyaz ya da gri alırdım.

Mars turuncu Connect'imde de, şimdiki Alev Kırmızı Stepway'imde de yaşadım bu sıkıntıları. Çocuklar bir top vuruyor, topun izi çizik olarak aynen kalıyor. Dİğer renklerde de kalıyor ama bunlar yaldır yaldır gösteriyor hareyi.

tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Tekrar merhaba arkadaşlar öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim,Aykut Bey in mesajı fiesta elektrik kırmızıda yaşadığım problemleri aklıma getirdi ve beyaza kadar kıldım..ayrıca 750 TL de fiyat inmiş oldu ve kasko parası çıktı:) araç bu ayın sonu ya da mayıs başı gibi teslim edilecekmiş ,geldiğinde fotoğraflarını sizinle paylaşırım..Kendinize çok iyi bakın tekrar teşekkürler

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun, sorması ayıp kaça maloldu size bu araç? 

+1903 

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Hayırlı olsun, sorması ayıp kaça maloldu size bu araç? 

+1903 

Teşekkür ederim Doğuş Bey en üst paketi olan premio trafik sigortası dahil 43250 ye mal oldu

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...