İçeriğe Yönlendir

Camdaki Kireç Lekeleri

Ali Herdem

Recommended Posts

Ali Herdem

2011 glx connect sahibiyim arka camlar eskiden köy suyu ile yıkadığımız için olduğunu düşünüyorum kireç lekesi olmuştu ancak geçenler de olan toz ile  karışık yağmurdan sonra 2 hafta araba yıkanmadı ve ön yan camlarda da lekeler kalmış.

arka camda bulunun lekeleri zift sıçradığı için gaz yağı ile silmiştim(2012 de) ve arka camım hala simsiyah. gaz yaı kullanmanın sakıncası var mı o zaman mecburiyetten kullanmıştım.

arabanın yan çıtalarının altı da elimi sürttüğüm zaman pütürlü oraları temizlemek için de sakıncası yoksa sürmeyi düşünüyorum.

şimdiden teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Akgül

zift vb, lekeleri çıkarmak için kaportada mazot kullanıyorum ben bütün lekeleri söküyor kaportadaki camdaki lekeler için sirke kullanabilirsiniz yada bunun için satılan ürünler var onlardan alabilirsiniz gaz yağı konusunda bir bilgim yok denemedim kullanmadım

Yorum bağlantısı
Özgür Yıldız

atas valer kullanabilirsiniz, yalnız sulandırmadan uygulamayın

Yorum bağlantısı
Basri Karadağ

Elma sirkesinin kireç çözme özelliği vardır,herhangi bir yerdeki kireci çözmek için kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ali Herdem

zift vb, lekeleri çıkarmak için kaportada mazot kullanıyorum ben bütün lekeleri söküyor kaportadaki camdaki lekeler için sirke kullanabilirsiniz yada bunun için satılan ürünler var onlardan alabilirsiniz gaz yağı konusunda bir bilgim yok denemedim kullanmadım

birde sirkeyi deneyeyim  teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Kesinlikle sirke kireç lekelerine karşı iyi bir çözümdür.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Kesinlikle sirke kireç lekelerine karşı iyi bir çözümdür.

+100

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Aynı dert bende de var akşama deneyeyim teşekkürler..

Yorum bağlantısı

Kireç çöz, kaporta aksamını bile çıkarır, boyaya zarar vermeden.

Sadece bakalit yerlerde kullanmayın.

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

Kireç çöz, kaporta aksamını bile çıkarır, boyaya zarar vermeden.

Sadece bakalit yerlerde kullanmayın.

Aracın tavanına bir sürü kireç bulaşmış nerden bulaştığını bilmiyorum ama  baya sağlam yapışmış elimle ufak oynadıgımda taş gibi duruyor kireç çöz dediğiniz gibi kullansak acaba zararı olurmu direk üstünemi dökmek gerek yoksa hafif sulandırmak yada sıcak su tavsiyesi filan yapsak iyi gelirmi

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

bim de satılan yeşil renkli cam suyu var onu sıkın silin kendinden sirkeli leke felan kalmaz  :fiuw:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...